čof 750 LE
3 posters
Stranica 1 / 1.
čof 750 LE
Čof je kupljen oko 7 mjeseca ove godine kao poklon mom starom povodom navršenih 6 banki.
probni đir:
Motor je u vrlo dobrom stanju, potreban je samo redovan servis:
Limarija klasika; tri sloja pleha, pa dva sloja kit i sve dobro zadihtano silikonom No, do 11 mjeseca smo polimarili polako sve što je trebalo i pospremili ga do proljeća, pa onda nastavljamo dalje.
Sad kroz zimu riješit ću zadnji ovjes pošto je dolje; pripremit za pjeskarenje i počistit plastičariju te uredit rasvjetne elemente.
Nešto slikica:
probni đir:
Motor je u vrlo dobrom stanju, potreban je samo redovan servis:
Limarija klasika; tri sloja pleha, pa dva sloja kit i sve dobro zadihtano silikonom No, do 11 mjeseca smo polimarili polako sve što je trebalo i pospremili ga do proljeća, pa onda nastavljamo dalje.
Sad kroz zimu riješit ću zadnji ovjes pošto je dolje; pripremit za pjeskarenje i počistit plastičariju te uredit rasvjetne elemente.
Nešto slikica:
Shraizlin- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 7
Registration date : 23.11.2014
Re: čof 750 LE
sve pet ali brate mili 100 krpica ide to i iz komada samo treba tuckati
to ce ti nakon tri godine propupati i adios amigos
to ce ti nakon tri godine propupati i adios amigos
ovo treba dobrooo zaštitit da se rane opet ne otvore
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pa dobro, nije 100 al 50 je ziher
Je, blatobrani prednji su najkritičniji dio, ostalo su sve relativno ravne plohe. No bitno mi je da nema preklapanja pleha, to kaj ima puno varova, jeb' ga. I dobro sam zaštitio s obje strane pa bi moralo durati pošteno vrijeme.
Ako ne, onda ide u ratrod
Je, blatobrani prednji su najkritičniji dio, ostalo su sve relativno ravne plohe. No bitno mi je da nema preklapanja pleha, to kaj ima puno varova, jeb' ga. I dobro sam zaštitio s obje strane pa bi moralo durati pošteno vrijeme.
Ako ne, onda ide u ratrod
Shraizlin- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 7
Registration date : 23.11.2014
Stranica 1 / 1.