Moj 750 LE
+3
Filip
Hrki
mitronni
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Moj 750 LE
Evo da vam malo predstavim onima koji nisu upoznati sa mojim projektom,
naime sve je pocelo ovako:
Pa je krenulo piljenje dijelova i varenje novih:
A u medjuvremenu se radilo na ovjesu i na ovjesu:
A sada ovako izgleda:
jos je ostalo nesto za odraditi pa cu kaciti slike s vremenom sto se i kako radi.
A ovo su dijelovi koje sam ja sam radio:(Farovi su prozirni kupljeni)
naime sve je pocelo ovako:
Pa je krenulo piljenje dijelova i varenje novih:
A u medjuvremenu se radilo na ovjesu i na ovjesu:
A sada ovako izgleda:
jos je ostalo nesto za odraditi pa cu kaciti slike s vremenom sto se i kako radi.
A ovo su dijelovi koje sam ja sam radio:(Farovi su prozirni kupljeni)
Gost- Gost
Re: Moj 750 LE
Grane i ovjes su ti super ispali.Od čega su federi i amortizeri prednji?
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
svaka cast na dosadasnjim radovima.
jako puno odrađeno i jako ljepo.
mozes li malo prestaviti sta si radio sa glavom motora vidim da si ju preađivao.
jako puno odrađeno i jako ljepo.
mozes li malo prestaviti sta si radio sa glavom motora vidim da si ju preađivao.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ako ti se da da je prestavis u temi TJUNING
Hrki- Administrator
Glavu sam razrezao onaj dio gdje je orginal rupa i ubacio cijevi ove dvije kao sto se vide i dao zavariti,rupa nutarnji fi je 24mm ali ja sam ga brusio i polirao pa je negdje 25-26mm.glava je polirana a ostalo je serijsko.
Gost- Gost
mitronni sorry sto ti nisam odgovorio ,federi su od skode sa zadnjeg kraja a amortizeri su serijski.
Gost- Gost
Sutra imam vremena za raditi pa slijede radovi na zavrsavanju fica i estetici fica,nadam se da cu poslikati zavrsne radove i napraviti testnu voznju ali po danu.do sada je svaka testna voznja bila po noci.
Gost- Gost
Od kojeg auta su vareni zadnji rubovi? Dobro ce ispast figuar...
Swordfish- Član
- Broj komentara : 28
Registration date : 19.02.2009
grane su mi super cijeli auto je vrhunski do sada odraden samo naprjed
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
zasto se uvijek dogodi neko sranje kada ja trebam ici raditi na fici,evo ja dosao u subotu ujutro doma i krenut cu raditi po fici,medjutim moji nesto krenuli raditi pa isao njima pomoci,da bi u medjuvremenu nesto u firmi iskrsnulo i ja morao otici u ljubljanu raditi i tako nisam nista napravio na fici,nisam ga ni upalio.
danas pada kisa tako da mi se nista nece vjerojatnoo dati raditi popodne.i tako se uvijek nesto izjalovi.
danas pada kisa tako da mi se nista nece vjerojatnoo dati raditi popodne.i tako se uvijek nesto izjalovi.
Gost- Gost
a to ti je tako,i ja več dve nedelje nikako da se pokrenem,uvijek je nešto za napravit oko kuče.
Gost- Gost
to znaci decki da ste se uljenili kao i ja sam.
Hrki- Administrator
ma i to i po cijeli dan na poslu ostane subota popodne i nedelja,ali ja mislim da je krajnje vrijeme da se krene s poslom,jer sad je i malo toplije.
Gost- Gost
Hrki ima i tu nesto, ali evo barem nesto, bio sam jucer kod mitronnia i uzeo kapice i rucice od njega.
ako
e da,i idem na godisnji za 25 dana tako da cu valjda imati par dana za fica.
ako
e da,i idem na godisnji za 25 dana tako da cu valjda imati par dana za fica.
Gost- Gost
danas nabavio gumice za reparaturu glavnog kocionog cilindra i sajlu za gas ali pletenu,ide mi na zivce ona orginal kruta i pukla mi je nekoliko puta.
veceras cu poslikati pa okacim slike.
gumice su iz srbije i kostaju 19kn (2,75 eura),
veceras cu poslikati pa okacim slike.
gumice su iz srbije i kostaju 19kn (2,75 eura),
Gost- Gost
Evo da malo refresham temu ,dobio sam jucer od prijatelja vijke za figuara na poklon tako da necu vise imati maltretiranje pri montazi felgi sa dubokim srcem.
Gost- Gost
Jucer sam usprkos kisi i losem vremenu montirao NOVI glavni kocioni cilindar (na komentar kolege Horneta - samo novo) . I nekim cudom nakon 5 minuta ozracivanja dobio kocnicu,rade savrseno,prezadovoljan sam. mislio sam da cu reparaturom glavnog kocionog slolziti ali nista,tako da ako nekoga zezaju isti problemi neka kupi glavni kocioni cilindar.
Zahvaljujem i kolegi Gajbici koji mi je donio kocioni.
Zahvaljujem i kolegi Gajbici koji mi je donio kocioni.
Gost- Gost
Drago mi je da si sredija to, Vuki samo naprid sa radovima, da se i tvoj cofi pokaže na skupovima. Pozzzz
Gost- Gost
Izgleda da ce do jeseni biti registriran,jucer sam poceo raditi abarthova prosirenja,mislim da ce za registraciju biti manje vidljivo ako su prosirenja nego ako su izvuceni rubovi od golfa,ali cu zato prosirenja spojiti sa rubom od golfa tako da nema rupe izmedju lima i prosirenja.Mislim da ce to ok izgledati.
Gost- Gost
gde si naso abarth prosirenja?ako trebas imam ja zadnja prosirenja i zadnji tcr spojler ko u luke.drago mi za kocioni.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
skinuti kalup sa lukinih,a zadnji lukin spojler mi se ne svidja.nije mi bas nesto.
Gost- Gost
Evo proradio mi imagesrack konacno. Malo se radilo preko vikenda i pala je i voznja (bez registracije) i nisam zadovoljan,premekan mi je auto,prednji kraj.morat cu amortizere i federe ponovno raditi a ovjes je abarth princip puno bolji nego obicni.
I konacno sam povezao crijeva od vode po podu ali sam zaboravio poslikati.
farbao sam i felge ali nije dobro ispalo.
da malo popratim slikama:
I konacno sam povezao crijeva od vode po podu ali sam zaboravio poslikati.
farbao sam i felge ali nije dobro ispalo.
da malo popratim slikama:
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.