Moj 850 LE
3 posters
Stranica 1 / 1.
Moj 850 LE
Moja masinerija 850,trenutno je u stadiju cekanja,do daljnjega,tj neznam do kada.ali limarija se lagano sprema pa cu vam prvo predstaviti fica:
A evo i spremna limarija za odraditi limarski dio:
Auto inace pali i vozi bez problema jedino sto je limarija jako losa ali ce se i to srediti,njega cu ostaviti u serijskoj izvedbi,tako da nece biti puno kemijanja,tj nista,a na odluku da ostane serijski me je nagnalo sto je 850 i sve je u orginalu.
A evo i spremna limarija za odraditi limarski dio:
Auto inace pali i vozi bez problema jedino sto je limarija jako losa ali ce se i to srediti,njega cu ostaviti u serijskoj izvedbi,tako da nece biti puno kemijanja,tj nista,a na odluku da ostane serijski me je nagnalo sto je 850 i sve je u orginalu.
Gost- Gost
Re: Moj 850 LE
Ima posla,al ako ima volje,bit će to beba!
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
bitno da je on kod kuce,pa kad bu de bude
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Upravo tako,vazno da je on kod tebe,i da skupljas limariju... Sto se lose limarije tice,potpuno te razumijem,znam kako je to... Ja sam nakupio cijelu kantu istrulog lima i zemlje kad sam svog radio.. hehe Ali nedamo se mi,samo naprijed!
Kakvi su ti ono blatobrani?Gdje si to nabavio?Trebat će ih dosta pripasivat koliko vidim..
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
To su oni famozni blatobrani poluproizvod. jos trebam bijeloga zavrsiti neke sitnice pa onda krecem na ovoga.a u medjuvremenu gledam da kupim a112.tek toliko da imam.tako da bi imao
jednog slozenog fica
jednog serijskog
jednog a112 autobianchia
jednog slozenog fica
jednog serijskog
jednog a112 autobianchia
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.