IMAM RAZLOGA DA BUDEM PONOSAN !!!!
+2
Filip
ljubas
6 posters
IMAM RAZLOGA DA BUDEM PONOSAN !!!!
Poštovani moji Fićo ljubci ,mlogi od vac će pomisliti dok ovo budu čitali Hornet je prolupao ,ima istina odavno već ,a tko nije? Isto tako sam svjestan da će ovo čitati široka javnost ali znam što pišem.
Imam razloga da budem ponosan ,ovo su radovi moje "Pčelice" koja je najbolja učenica u svom odjeljenju ponosan sam na moju miljenicu .
Imam razloga da budem ponosan na moga Dakia ,mladog čovjeka koji zna u životu što želi .
Isto tako imam razlog na ponos prema mojoj ženi ja je zovem "Bubica" nisam papučar ali mi je simpa samnom je stvorila dosta.
I Imam veliki razlog ponosa! što imam vas kao ekipu koju nebih mjenjao nizašto na svijetu,imali išta ljepše kad me pozove kolega Lav popričamo i čovjek kaže da sam mu uljepšao dan , kada me pozove Ljubas, kada me posjeti Hrki .Filip .
kada mi se Ivček obrati MP i kaže OK,šefe! kada mi Jole kaže Hornet legendo Kad razmjenim Mp sa kolegom Peraklom ,i tako bih mogao do sutra da vas nabrajam. Nema kolege moje ništa ljepše .
Ovo je moje iskreno razmišljanje ,a vi ste mjerodavni pa prosudite i sami ??
S poštovanjem ,Hornet
Gost- Gost
Re: IMAM RAZLOGA DA BUDEM PONOSAN !!!!
I trebaš biti ponosan, takvi ljudi te jednostavno drže na životu i daju ti elan.
Što se tiće Pčelice, izuzetno je nadarena i mislim da bi se i dalje trebala graditi u tom smjeru,
tj. baviti se slikarstvom, slikanjem i crtanjem u svojoj budućnosti, a ti joj to moraš omogućiti pa na bilo koji način.
Što se tiće Pčelice, izuzetno je nadarena i mislim da bi se i dalje trebala graditi u tom smjeru,
tj. baviti se slikarstvom, slikanjem i crtanjem u svojoj budućnosti, a ti joj to moraš omogućiti pa na bilo koji način.
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Imate stvarno razloga biti ponosni! I ne radi se o nikakvom ''ludilu'',nego je tako..Ovi su radovi zaista prekrasni,Pčelicu vec i znamo kao talenat za slikanje i svakako treba ići u tom smjeru i dalje! Dok sam čitao ovaj tekst,moram priznati da nisam ni trepnuo! Drago mi je da ste zadoljni ekipom na forumu,koja je stvarno najbolja! Isto tako svi ovdje znaju da nije bilo Vas,ništa se od svega toga nebi pokrenulo ni danas... Zato smo Vam svi zahvalni na tome,i uz Vas smo stalno! Puno toga je stvoreno u ovom kratkom vremenu,a vjerujem da će se naša prijateljstva širiti i dalje,da ćemo se međusobno još upoznavati itd... Eto to sam htio iznijeti,pozdrav i živjeli!
Treba pcelici za rodjendan kupit kompresor i airbrush kit pa da vidis biznisa... u redovima bi stajali pred garazom... naravno, mi s foruma imamo prednost...
Gost- Gost
Kolega Hornet stvarno imate razlog da budete ponosni, zadovoljni i sretni! Premda vas osobno nepoznam mogu zaključit po svemu da ste jedan uspješan čovjek, zanimljiv i poseban, eto tako ja mislim, izvinite ako sam šta falia. Često vas hvali kolega LAV, kad se nađemo na piću i pričamo o autima i kad nešto neznamo onda mi kaže: "ma pitat ću ja Horneta" šta znaći da cijeni vas i vaše mišljenje. Baš gledam radove od Pčelice, super su, tu se već vidi iskusna i nadarena ruka, po svim linijama i sjenama, nema šta odlično! Budite sretni šta imate tako složnu obitelj i šta niste sami. Ekipa sa foruma je uvik uz vas, najjači smo na svitu i hvala vam šta ste stvorili ovaj forum i šta ste uvik uz nas. Eto toliko od mene!
Gost- Gost
Kolege moram samo da naglasim da se nebi stekao pogrešan dojam. Nije me udarilo po glavi nikavkav popularitet niti autoritet daleko od toga !!!!! Hornetu to ne treba kada to nisam radio dok sam trebao i bio mlađi ,sad mi uopšte ne treba.Nego se radi o vašoj iskrenosti usmjerenoj ka meni i da me cijenite kao osobu isto tako i ja cijenim vas sve svakoga pojedinca.Budimo iskreni danas je teško spojiti 2 čovjeka da zajedno funkcioniraju ,a vidite nas skoro ovdje ima sto i radimo svi kao jedan e to me Fascinira!!
Što se tiče moje Pčelice dapače ide dalje ,planovi su veliki ja ću dati sve da joj to omogučim , da kolega Peraklo tražim taj "air sa kompresorčićem" sigurno ću to kupiti .
Što se tiče moje Pčelice dapače ide dalje ,planovi su veliki ja ću dati sve da joj to omogučim , da kolega Peraklo tražim taj "air sa kompresorčićem" sigurno ću to kupiti .
Gost- Gost
sve pohvale za pcelicu,uvjek su me takvi ljudi fascinirali,kako svoje ideje iz glave prenasaju na papir ili kiparenje itd.
svaka cast pcelice
svaka cast pcelice
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
e pčelice svaka čast, i ponosnom tati sve čestitke, crtanje mi nikad nije bilo jača strana tako da ovakva djela još više cijenim! mislim ja da biste vi pčelicu trebali naučiti raditi sa air brushom, neka fino sama svoga fićeka ukrasi, ako je ovo pokazatelj, fićo bi izgledao fenomenalno
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Kolege su sve rekli, svaka čast Pčelici i Vama!
Živjeli Vi svi nama sto godina!
Živjeli Vi svi nama sto godina!
Gost- Gost
Covek s` dusom.... Mnogi su je poslednjih godina izgubili a da nisu ni svesni toga.........
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009
svaka joj čast,i trebaš bit ponosan.
bravo pčelice............
bravo pčelice............
Gost- Gost
Lav je napisao/la:u to ime ,rijeci bi bile suvisne pa jos jednom
Da kolege moje !! Riječi nemogu sve reći ,kod čovjeka postoji ona druga strana koja se zove osjećaj !!!!!!!!
Gost- Gost