Može li mala pomoć?
2 posters
Može li mala pomoć?
Pozdrav ljudi. Nabavio sam fićeka neloše limarije. Počeo sam ga brusiti sam. Rastavio sam sve i pri kraju sam s brušenjem. Nakon brušenja čeka me malo kitavanja, ima samo par rupica udubljenja i mali detalj koji treba zavariti na prednjem dijelu što će mi prijatelj odraditi (nije stručnjak ali virujen u njega) . Nakon što pokrpam te sitnice obojat ću pod s obe strane u 2 sloja 2K temeljne boje, kasnije plastobit s donje strane. Ostatak auta ide u špric kit pa brušenje. Sa svime time bih trebao biti gotov do 15.04. Takav bi fićek trebao čekati u garaži do 15.10. (idem na sezonu ako ova corona ne upropasti stvar) kada bi išao na lakiranje. E sad mene zanima par stvari.
Kakve sve alternative postoje plastobitu i koja je najbolja? Čuo sam za nekakvu zvučnu izolaciju koja ide s obe strane poda. Treba li išta stavljati na školjku prije šprickita (nekakav primer ili sl.)? Jeli u redu da fićo ostane samo sa šprickitom u garaži ili da ga obojam u temeljnu prije nego ga ostavim u garaži na pola godine?
Vjerojatno odgovori na neka od pitanja postoje negdje na forumu ali ih nemogu pronaći. Unaprijed fala na pomoći. Ako nešto ne štima s mojim planom slobodno raspalite s kritikama, apsolutni sam amater i svaka kritika je dobrodošla.
Kakve sve alternative postoje plastobitu i koja je najbolja? Čuo sam za nekakvu zvučnu izolaciju koja ide s obe strane poda. Treba li išta stavljati na školjku prije šprickita (nekakav primer ili sl.)? Jeli u redu da fićo ostane samo sa šprickitom u garaži ili da ga obojam u temeljnu prije nego ga ostavim u garaži na pola godine?
Vjerojatno odgovori na neka od pitanja postoje negdje na forumu ali ih nemogu pronaći. Unaprijed fala na pomoći. Ako nešto ne štima s mojim planom slobodno raspalite s kritikama, apsolutni sam amater i svaka kritika je dobrodošla.
Eustahije- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 3
Registration date : 15.03.2020
Re: Može li mala pomoć?
Imaš zeleni mobihel primer.Ja sam ga špricao na goli lim i preko njega epoksi primer.Tko u primeru može stat koliko god hoćeš.Epoxy primer je napravljen da štiti karoseriju od korozije.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Similar topics
» mala pomoc za auspuh
» Mala pomoć, motor 750s
» pogledajte kaj se još može kupiti novo!
» mala informacia
» moja mala prinova
» Mala pomoć, motor 750s
» pogledajte kaj se još može kupiti novo!
» mala informacia
» moja mala prinova