Moj cofi 750 LC
+3
Filip
nedo
mitronni
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Moj cofi 750 LC
gospodo prije svega,to ste vjerovatno shvatili iz prijasnjih postova,imao sam cast upoznati NightRider-a te njegovog fiću a danas sam imao voznju u istome.....
ljudi moji sta da vam kazem fićo ne ide on LETI da upravo leti kako je na 13 colnim felgama te 155 sirina guma i sa mojom malenkosti unutra(120kg zive vage) mislio sam da ce ipak malo ali samo malo biti "gluvlji" ma ponavljam leti i to sam imao probu uz uzbrdicu te smo isli i preko lezecih policajaca,tako je kompaktan tih nista ne suska nista ne skripi tad sam shvatio koliko je ljubavi truda muke ulozeno u taj automobil odavno nisam sjedio u tako dobrom primjerku necu rec da sam ljubomoran nego da sam dobio zvjezdu vodilju kakav bi trebao biti moj fićo jel ovaj je gospodo vizualno za 10 a danas sam vidio da je mehanicki za dizanje letvice na neku drugu razinu tj van konkurencije skidam kapu te se zahvaljujem NightRider-u jel zbog njegovog fiće ljudi u Splitu pozele imat jednoga a to jest i cilj ovog kluba-foruma motivirati ljude da ih ne bacaju unistavaju nego da ih voze ljube paze i maze
stari hvala,Lav
ljudi moji sta da vam kazem fićo ne ide on LETI da upravo leti kako je na 13 colnim felgama te 155 sirina guma i sa mojom malenkosti unutra(120kg zive vage) mislio sam da ce ipak malo ali samo malo biti "gluvlji" ma ponavljam leti i to sam imao probu uz uzbrdicu te smo isli i preko lezecih policajaca,tako je kompaktan tih nista ne suska nista ne skripi tad sam shvatio koliko je ljubavi truda muke ulozeno u taj automobil odavno nisam sjedio u tako dobrom primjerku necu rec da sam ljubomoran nego da sam dobio zvjezdu vodilju kakav bi trebao biti moj fićo jel ovaj je gospodo vizualno za 10 a danas sam vidio da je mehanicki za dizanje letvice na neku drugu razinu tj van konkurencije skidam kapu te se zahvaljujem NightRider-u jel zbog njegovog fiće ljudi u Splitu pozele imat jednoga a to jest i cilj ovog kluba-foruma motivirati ljude da ih ne bacaju unistavaju nego da ih voze ljube paze i maze
stari hvala,Lav
45eur je cena za par, bilo zute ili bele(providne)
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
je za bijele,me interesira,i kako čemo se dogovorit.Gajbica je napisao/la:45eur je cena za par, bilo zute ili bele(providne)
Gost- Gost
uplatis pare bojanu na racun ja saljem kroz 7 dana
Gajbica- Aktivni Član
Gajbica je napisao/la:uplatis pare bojanu na racun ja saljem kroz 7 dana
kojem bojanu.
jesu nove ili polovne i dali su kromirane.ja tražim ko šta ima filip,ja mislim da su to ko tvoje.
Gost- Gost
Bojan - STOLE ABARTH ( ako se ne varam )fico750 je napisao/la:kojem Bojanu?
Gost- Gost
da njemu
dosta vise sa off-topicom,predjite na u2u ako treba sta!
dosta vise sa off-topicom,predjite na u2u ako treba sta!
Gajbica- Aktivni Član
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.