Moj fića 750 specijal
3 posters
Stranica 1 / 1.
Moj fića 750 specijal
Malo reči, više fotki.............
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009
Re: Moj fića 750 specijal
Ajme što volim sjaj lijepog čistog motora, ovi tvoji su fenomenalni. Baš bi mi u cinquecenta lijepo sjeli. Ipak su srodni s njim
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Odličan fićek! A ovi motori,to je samo za gledanje ili će imati neku namjenu u nekom projektu?
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Motor sa crvenim karterom je u mom fići a onaj drugi je poslednji agregat izašao iz fabrike motora DMB (bio je izložbeni primerak) i u papirima se vodi na 1995 godište sa propratnim objašnjenjem zašto je to godište ako znamo da je se fića prestao proizvoditi mnogo godina pre 1995 god.
gigi- Počasni član
Šta planiraš sa tim iz 1995, bilo bi ga šteta staviti na neki auto, a opet je šteta da stoji na polici... zašto su radili motore za fiću do 1995?
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Kolega gigi svaka čast ako se nekad navrati u goste moželi jedna vožnja ?? pozz
Gost- Gost
Ljepi ljepi!
A di mu je kvaka sa desnih vratiju? Ili radi sigurnosnih razloga je nema?
A di mu je kvaka sa desnih vratiju? Ili radi sigurnosnih razloga je nema?
Gost- Gost
BISer@: Samo se vodi na to godište a verovatno je napravljen znatno ranije. Pokaušao sam to objasniti ali možda ne spretno...
Daki@: Mislim da vožnja u sadašnjem stanju auta i nije neko zadovoljstvo. Sa njega je poskidano sve što bi tu vožnju ućinilo interesantnom.Sada služi za prevoz dok motor ne ispusti dušu pa da onda stavim onaj drugi. Stalnih problema imam sa trapovima i ležajevima prednjih točkova. U ponudi su neki poljski, dosta sumnjivog kvaliteta a dve garniture SKF ležaja ozbiljno premašuju tržišnu vrednost fiće.
Jole@: Fiću sam kupio od dobrog drugara pre 9 godina i tada je bio u top stanju, nabrijan kako kažete, spušten, diskovi, sveže ofarban, potrošnja 12- 12,5L...te su brave tako napravljene da bi sprećile klince da ga kradu a tada je bilo nekoliko pokušaja. Ukradu klinci fičeka, izvozaju se i onda ga zabodu u neku banderu ili naprave neku sličnu psinu.Bio je i alarm u autu.
Daki@: Mislim da vožnja u sadašnjem stanju auta i nije neko zadovoljstvo. Sa njega je poskidano sve što bi tu vožnju ućinilo interesantnom.Sada služi za prevoz dok motor ne ispusti dušu pa da onda stavim onaj drugi. Stalnih problema imam sa trapovima i ležajevima prednjih točkova. U ponudi su neki poljski, dosta sumnjivog kvaliteta a dve garniture SKF ležaja ozbiljno premašuju tržišnu vrednost fiće.
Jole@: Fiću sam kupio od dobrog drugara pre 9 godina i tada je bio u top stanju, nabrijan kako kažete, spušten, diskovi, sveže ofarban, potrošnja 12- 12,5L...te su brave tako napravljene da bi sprećile klince da ga kradu a tada je bilo nekoliko pokušaja. Ukradu klinci fičeka, izvozaju se i onda ga zabodu u neku banderu ili naprave neku sličnu psinu.Bio je i alarm u autu.
gigi- Počasni član
Gigi zadovoljstvo mi je gledat ove slike.... Fićo je baš onakav kakav treba bit, ništa praviše kića a izgleda extra.... Reci mi koje su ovo felge na njemu? POZDRAV
Gost- Gost
Similar topics
» Prvi pa specijal :)
» Treći fića!
» Projekat: Fica 750m '73.
» Moj fića 750lc - poklon
» Zadnji branik fića 850
» Treći fića!
» Projekat: Fica 750m '73.
» Moj fića 750lc - poklon
» Zadnji branik fića 850
Stranica 1 / 1.