gumigelengi pitanje?
+2
Gajbica
miniV8
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: gumigelengi pitanje?
nisi u pravu,nutovi iz poluosovine ulaze u prirubnicu,ona se srafi u gumeni zglob,a ostaje napeta jer ima oprugu i osigurac.gumeni zglob ulazi u nuteve od rukavca,a prenosi snagu na tockove prirubnicom koja ulazi u nutove poluosovine........
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
ja sam na jugu malo stručniji ovo nisam imo prilike vidjet, rastavljat itd...
tako da nemogu tvrditi (što i neradim), moram ja to vidjeti i raskopati pa da skužim. možeš mi dva dana pričati ovako ti ja blejim u to ko tele, kad uzmem u ruke onda ću znati više o tome jbga fićo stiže za koj tjedan pa ću se igrati.
tako da nemogu tvrditi (što i neradim), moram ja to vidjeti i raskopati pa da skužim. možeš mi dva dana pričati ovako ti ja blejim u to ko tele, kad uzmem u ruke onda ću znati više o tome jbga fićo stiže za koj tjedan pa ću se igrati.
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
miniV8 je napisao/la:ja sam na jugu malo stručniji ovo nisam imo prilike vidjet, rastavljat itd...
Ovako gumigeleng je napravljen od tri materijala.
Unutarnji dio je napravljen od željeza, unutarnji dio tog komad naliježe na žljebove glavčine kotača, dok vanjski dio ima oblik zvijezde.
Vanjski dio je napravljen od aluminija na kojem su provrti za vijke pomoću kojeg se spaja sa prirubnicom poloosovine,
taj aluminijski dio je sa unutarnje strane je isto oblikovan u obliku zvijezde samo sa mnogo većim krakovima,
a u sredini je guma koja je vulkanizirana da poveže vanjski i unutarnji dio, te ujedno ublažava trzajna opterećenja
tipa naglo startanje i kočenje. (nadam se da sam dobro objasnio da bi uspio zaključiti kako to izgleda)
Evo link kako izgleda gumigeleng-a ili kako ga god već drugi nazivali:
http://glavasevic.com/prodaja/popup_image.php?pID=32
zbalija- Član
- Broj komentara : 34
Registration date : 14.08.2009
hvala puno na objašnjenju, malo sada sve sjeda na mjesto
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Nema na čemu!
Ako te što još zanima, a nisi siguran o čemu se radi samo pitaj tu u post
ili na PP opće nema problema, tu smo da jedni drugima pomognemo sa savjetom, sugestijom i sl..!
Ako te što još zanima, a nisi siguran o čemu se radi samo pitaj tu u post
ili na PP opće nema problema, tu smo da jedni drugima pomognemo sa savjetom, sugestijom i sl..!
zbalija- Član
- Broj komentara : 34
Registration date : 14.08.2009
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Pitanje zezanje !!
» Bregaste pitanje
» Pitanje oko vakuma!
» Ventili pitanje?
» Pitanje fiat 850
» Bregaste pitanje
» Pitanje oko vakuma!