Jeste li znali?
4 posters
Jeste li znali?
Za one koji ne znaju ili nisu razmišljali o ovome... Na fići možete napraviti da imate kao na svakom autu danas,prskanje vode za vjetrobransko staklo,na ručicu od brisača.. Potrebno je pogledati postoji li negdje među kontaktima (na samom volanu dolje gdje su izvodi žica) poseban kontakt,jedan jedini..Ako postoji stvar je rješena,ako ne postoji,kontakte je moguće ubaciti rastavljanjem svega toga..I treba vam posuda za vodu s elektromotorom i to je to..Pozdrav
Re: Jeste li znali?
A mislim da uz malo volje to može profunkcjonirat, ali ako se mene pita ja bi i brisaće na fići postavija na ručni pogon, hehe
Gost- Gost
Hehe,vidio sam kako fino funkcionira kad se napravi,fora je kad u fići imaš to,ljudi ne vjeruju dok ne vide:D:D
pase sve od juga,posuda i rucice,samo na brisacima(tj rucki)triba zaminiti zice(raspored po ficinome)isprovano
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Ja sam mislio da ugradim rezervoar sa pumpom ali da taster za nju postavim u orginalnu gumu čisto fore radi.
shandoo- Član
- Broj komentara : 15
Registration date : 14.06.2009
a sto covik moze sve sa svojih deset prstiju,ideja nikad dosta.
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Pa da,i to konkretno u našem slučaju,u toliko mali auto što sve uspijemo ugraditi..Nevjerojatno
Fićo je uređaj na kojem se može napravit nebrojeno prepravaka i dorada, sam po sebi je jednostavan i temelj je za sve moguće ideje...... sviđa mi se ta ideja da se prekidać ugradi u originalnu gumu
Gost- Gost
Meni pade na pamet sasvim slučajno. Ćale mi je doneo posudu za vetrobran sa nekog Audija pa pomislih da stavim negde taster kako se ne bih zezao sa polugom i onda mi pade na pamet guma. Ostaje orginalna samo je tehnički bolje rešenje.
shandoo- Član
Bravo!! Mi imamo posebni taster a sad po tvojoj ideji sigurno ide u gumu!!!! pozzz!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ja nisam skuzio, znaci imate gumb za paljenje pumpe za vodu a brisaci se i dalje pokrecu rucicom na ablenderu?
Gost- Gost
Da,taster za aktiviranje pumpice za vodu se stavi u pumpicu,ako sam dobro shvatio..
Tako je. Može da se postavi i u ablender uz malo truda ali ja planiram da ga postavim u orginalnu gumu za prskalice. Ostaje joj orginalna funkcija. (ja sam malo sentimentalan i vezujem se za stvari, pogotovo stare stvari) Jedini je problem što ista mora da se seče kako bi unutra postavio neki taster ili mikroprekidač. U slučaju da se postavlja mikroprekidač može se iskoristiti relej za aktiviranje motora zaštite radi.
shandoo- Član