Projekat: Fica 750m '73.
+3
Camshaft
johan
Filip
7 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Projekat: Fica 750m '73.
svaka cast vidi se da je puno truda ulozeno.nego da mi kazes sa kojeg je ovo auta boja?ili mozda sa nekog motora?
Gost- Gost
Boja je pravljena i nema je u katalogu, slicna je boji motora Kawasaki samo sa malo vise zute boje u sebi.
Gost- Gost
kako svira onaj auspuh od stojadina
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Zamalo da ostanem bez fice. Parkirao sam ga ispred fakulteta i kad sam se vracao vidim nije parkiran na mestu gde sam ga ostavio. Odmah sam pomislio da se neko od drugara zezao pa su ga preneli ali nije. Pridjem, vrata otkljucana a volan i dalje zakljucan
Neko je pokusao da ga odveze, i uspeo je da ga upali i da podje ali je onda provalio da ne moze da skrece i ostavio ga tako i otisao, cak nije ni lepo zatvorio vrata.
Vidljivih ostecenja nema, osim sto se sad brava na vratima otvara i drugim kljucevima. Bio je sumrak pa nisam video sve ali ne bi trebalo da ima drugih ostecenja.
Imao sam srecu sto zakljucavam volan inace bi sad bio bez fice.
1. stavka mi je kupovina alarma, vise ne ostavljam auto nigde!
Neko je pokusao da ga odveze, i uspeo je da ga upali i da podje ali je onda provalio da ne moze da skrece i ostavio ga tako i otisao, cak nije ni lepo zatvorio vrata.
Vidljivih ostecenja nema, osim sto se sad brava na vratima otvara i drugim kljucevima. Bio je sumrak pa nisam video sve ali ne bi trebalo da ima drugih ostecenja.
Gost- Gost
Užas,eto toga je mene uvijek strah! Ma što prije alarm stavi,kupi novu bravu sa ključem da se ne može otključati,nije skupa.. Stvarno ne vjerujem kako ima glupih ljudi. Oni su valjda ljubomorni što nemaju takav auto,ili su očajni jer se ničim ne bave.. Sva sreća da nisu mogli skretati!
užas kakvih ljudi ima! to treba ubit odma!
P.S. moj frend ima firmu koja se bavi alarmima i ostalim stvarima koji se vežu na auto elektriku i centralno zakljućavanje, elektrićni podizaći, auto akustika, gps pračenja uglavnom pun k stvari i meni je ponudio veliki rabat a i dati ce ga bilo kome ko dodje preko mene. pa ako netkog zanima ja ga mogu poslati tamo stvarno ja mislim da nigdje nema jeftinije skoro za đabe se dobije alarm!
P.S. moj frend ima firmu koja se bavi alarmima i ostalim stvarima koji se vežu na auto elektriku i centralno zakljućavanje, elektrićni podizaći, auto akustika, gps pračenja uglavnom pun k stvari i meni je ponudio veliki rabat a i dati ce ga bilo kome ko dodje preko mene. pa ako netkog zanima ja ga mogu poslati tamo stvarno ja mislim da nigdje nema jeftinije skoro za đabe se dobije alarm!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
E smrznem se od ovakvih priča, evo neki dan frendici ukrali auto usred bijela dana...
Dobro da zaključavaš volan, super je ovo prošlo kak je moglo...
Moja se vrata isto mogu otvorit skoro bilo čime (ja sam probaval i otvara se bilo kakvim ključem, nožićem i sl. uz malo čačkanja), tak da jednom kad završim fićeka, miniV8, ne treba čak ni popust, samo da preporučiš tu firmu...
Dobro da zaključavaš volan, super je ovo prošlo kak je moglo...
Moja se vrata isto mogu otvorit skoro bilo čime (ja sam probaval i otvara se bilo kakvim ključem, nožićem i sl. uz malo čačkanja), tak da jednom kad završim fićeka, miniV8, ne treba čak ni popust, samo da preporučiš tu firmu...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Nedavno se nešto slično dogodilo i nama.Budalaši ili lopuže nemam pojma zgurali ga dvadesetak metara ali dalje nisu uspijeli .Nismo mogli verovat ali sad vidim da nismo jedini!!!X je napisao/la:Zamalo da ostanem bez fice. Parkirao sam ga ispred fakulteta i kad sam se vracao vidim nije parkiran na mestu gde sam ga ostavio. Odmah sam pomislio da se neko od drugara zezao pa su ga preneli ali nije. Pridjem, vrata otkljucana a volan i dalje zakljucan
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Treba staviti alarm,čim ga pipne netko da trešti i zvoni,pa nek si onda misle,baš su budale.
ma tihi da ne svira na sav glas i onda palicu i po koljenima!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
jooooooj pa da vidim tako nekog, mislim da bi bezveze u zatvoru završio, ali nebi si mogao pomoći. Krali su mi i aute i dijelove sa peglica, i ono što je najgore, da me je netko pitao da mu dam koji dio, dao bi mu besplatno, ali ne ljudi rađe riskiraju da im budu slomljena koljena do kraja života. Užas
Meni su nedavno rumbali portelu od motora, dolazim ja do fiće i vidim zada portela dignuta, sva srića nisu ništa ukrali, zašto su to napravili ne znam, e sad ću morat otpilat onu bravu zada tako da nemaju poluge za otvorit je nasilu..... ma to večinom rade dica ili đankiji, katastrofa... problem je šta je fiću jednostavno rumbat, samo malo jači trzaj i otvori se
Gost- Gost
Jutros sam gledao neke alarme, ima Spy alarm sa pejdzerom za 80e. Bez motorcica za centralnu ali ima tu mogucnost, mislim da ima i senzor da li nekog ima u autu, neke blokade i jos neke stvari...
Naravno da ima i jeftinijih alarma ali oni nemaju ovu dojavu na daljinski-pejdzer.
Jel to ok za te pare ili moze da se nadje i jeftinije?
Naravno da ima i jeftinijih alarma ali oni nemaju ovu dojavu na daljinski-pejdzer.
Gost- Gost
WWW.C-MOD.HR Dobar sam s gazdom!!!X je napisao/la:Jutros sam gledao neke alarme, ima Spy alarm sa pejdzerom za 80e. Bez motorcica za centralnu ali ima tu mogucnost, mislim da ima i senzor da li nekog ima u autu, neke blokade i jos neke stvari...
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Je li keder novi ili stari tip? Novi tip ima one crte,kao na stojadinu.. Montirao sam na jednog fiću od prijatelja taj novi keder,i mogu vam reći da izgleda ajme.. Prednji sam si već uzeo,a još ću i zadnji,da bude u kompletu kad budem sastavljao sve
Novi tip. Meni se vise svidja kako stoji ficin fabricki keder, lepsi je.
Gost- Gost
Ovaj novi je već zamjena,tako da,original je original.. Kad si stavljao keder,moraš dobro ''izlupati'' okolo da dobro sjedne,jer on je nov i mora se formirati dobro..To ćeš znati jesi dobro napravio po tome što ne smije biti zaobljen,kad ga sa strane gledaš,jer onda nije usjeo do kraja.. Mora ti biti ravan..Ako me razumiješ na što mislim.. Isto kao kod bočnih stakala,dok ga ne lupiš koji put ne sjedi kako treba..
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Fica 750M 69 god by Ćevara
» fico 850 projekat
» Moj fićko projekat
» Fićo 750M 1973g.
» Projekat: Kontraš zastava 750 '64
» fico 850 projekat
» Moj fićko projekat
» Fićo 750M 1973g.
» Projekat: Kontraš zastava 750 '64
Stranica 2 / 3.