nije za ficu al je za y45
2 posters
nije za ficu al je za y45
uglavnom da vas ne pilam skroz sa projektom imam sad y45 i on serijski nije ima upaljac tj onu uticnicu za njega a meni to treba pa sad jel on ima neke zice vec provucene ili cu morat skroz iznova provlacit zice sa baterije...y55 neki su imali upaljac taman ondje povise radija al moj ima rupu al nema uticnice za upaljac..
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Re: nije za ficu al je za y45
usput jel bi moga + i - spojit tamo gdje sam spojia + i - od radija jer to sta mislim stavljat na upaljac nevuce bas puno struje
nedo- Aktivni Član
Evo u mene je ista situacija ima rupu nema upaljač, ako se ne varam u peglice je bio spojen na osigurač za sva 4 žmigavca (kao i radio), tamo ga i mislim spojiti, uglavnom mislim da ti je najbolje spojiti na neki od postojećih osigurača koji se pale na kontakt, npr odmagljivanje stražnjeg stakla ili zadnja maglenka ili slično. samo budi siguran da ide preko osigurača....
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
ok hvala jer kupija sam onaj usb to fm adapter koji se usteka u uticnicu od upaljaca i onda slusas muziku sa usba na radiju super stvarcica uzea usb od 4gige napunija ga muzikon i sad sve to svira na radiju predobra stvar
nedo- Aktivni Član
Kolega ako i ne spojite preko nekog osigurača kupite ono kućište s osiguračem pa ga samo nadodajte na + žicu. Tim bolje jer ako se i desi da povuče veću struju ostat ćete bez napona na utičnici upaljača ali ne i drugog izvora s kojeg ste dovukli + pol kontakta.
Ja sam znao za prvu ruku sam osigurač, onaj plosnati s dve nožice, kakav se dan danas koristi u autima, iskoristit njega i na samu žicu postavit dve stezaljke, te sve to na osigurač, ako me uspijete kužit, ali praktičnije mi je i bolje kućište osigurača s osiguračem.
Ja sam znao za prvu ruku sam osigurač, onaj plosnati s dve nožice, kakav se dan danas koristi u autima, iskoristit njega i na samu žicu postavit dve stezaljke, te sve to na osigurač, ako me uspijete kužit, ali praktičnije mi je i bolje kućište osigurača s osiguračem.
Gost- Gost
Similar topics
» jel abarth ili nije
» ko nije isa u ozalj
» Izgleda ko fićin a nije!
» problem a mozda i nije
» nije fico al moj prvi auto
» ko nije isa u ozalj
» Izgleda ko fićin a nije!
» problem a mozda i nije
» nije fico al moj prvi auto