rollbar-zastitni kavez
+11
puyol
Hornet
Filip
puyolov tata
Miljenko
weber
BRAJICA
miniV8
dr.Damba
Hrki
myfico
15 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: rollbar-zastitni kavez
Bok, Kupio bih ficu pa me zanima onako iz sigurnosnog aspekta ugradnja roll bara. Dali je ikako mogu ga u gradit a da se on ne vidi? Tj. da se sto manje vidi jer bih htio da auto ostane u kolko tolko izvornom stanju? Hvala na odgovoru!
myfico- Član
- Broj komentara : 16
Registration date : 30.08.2010
prvenstveno se moras odluciti kakvog fiću zelis
ili ces voziti standardnog kakvog ga je tvornica napravila ili ces radit neku sportsku izvedbu
ili ces voziti standardnog kakvog ga je tvornica napravila ili ces radit neku sportsku izvedbu
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ja mogu da ti ga napravim i ugradim i da se opste nevidi ali to ispod 5000 kn nemnamo se sta razgovarati ti samo reci sta zelis i lako se ostvare tvoje zelje samo mi pokazi pare i radim sta ti je got volja
i ta kombionacija je na mjestu damire
Hrki- Administrator
ja se nadam da nisam nista krivo rekao jer posebne zelje se i posebno naplacuju a ja kolko znam sve to ima svoju cjenu
Nisi nista krivo rekao, nemam namjeru radit neku sportsku izvedbu al bi htio da bude pojacan, pa ako nista drugo u vratima i ispod zadnjeg sjedala ili kako to vec ide... Naravno da se zelje placaju al moram vidjet kakve opcije postoje i naravno koliko kostaju... al cek da kupim ficu!!!
myfico- Član
Za ucvrscivanje ti je dosta dovoljno imati samo H pojacnje po podu ispod auta jer ipak neces sigurno voziti brdo ili slalom da bi ti trebo rol bar a ako mislis raditi repiku onda abrtha onda se stavlja zato kaj je abrth TCR imao pa radi izgleda, pitanje je za sto ti treba auto pa po tome prosudi
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
miniV8 je napisao/la:Za ucvrscivanje ti je dosta dovoljno imati samo H pojacnje po podu ispod auta jer ipak neces sigurno voziti brdo ili slalom da bi ti trebo rol bar a ako mislis raditi repiku onda abrtha onda se stavlja zato kaj je abrth TCR imao pa radi izgleda, pitanje je za sto ti treba auto pa po tome prosudi
mislim da to nema veze sa izgledom ,jer onaj ko slaze replicu,osobno ja nemam namjeru voziti se turisticki snjime nego,to po meni treba biti mala jurilica i taj rollbar mora sluziti svrhi.za nedaj boze nekog zla
Hrki- Administrator
Nebi htio da me neko skupi s biciklom pa da ja budem u gorem stanju nego bicikl i biciklista. Zato me zanimaju pojacanja, ali auto svakako nece bit za brdske voznje ili slicno.
myfico- Član
može mi neko reć koja je debljina cjevi za rollbar
BRAJICA- Član
- Broj komentara : 21
Registration date : 15.01.2010
od kojeg materijala su te cijevi???obično željezo?stare pocinčane cijevi za vodu??
Gost- Gost
plasticne za odvod iz wc skoljke su ti idealne,samo da su što starije,jer sto su starije to su bolje ko i vino
Hrki- Administrator
znaci kad budes renoviro kupaonu obavezno spremi cjevi i imat ces najbolji roll bar hehehehhehehehheheheheh
weber- Član
- Broj komentara : 25
Registration date : 09.11.2009
Zbilja pisete gluposti. Pa radije napisite kak se radi itd. Mozda da od kartona covjek napravi. Auto nije djecja igracka. Mora sve biti 100% slozeno i ispavno. Mene jako zanima dal rolbar se vari za karoseriju ili sarafi? Kaj je ispravno od toga. I naravno ko to pregledava i odobrava da je to ispavno.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
miljenko je napisao/la:Zbilja pisete gluposti. Pa radije napisite kak se radi itd. Mozda da od kartona covjek napravi. Auto nije djecja igracka. Mora sve biti 100% slozeno i ispavno. Mene jako zanima dal rolbar se vari za karoseriju ili sarafi? Kaj je ispravno od toga. I naravno ko to pregledava i odobrava da je to ispavno.
miljac po pitanju si mogao shvatiti da covjek podjebava jer naveci laik i neznalica zna da se roll bar ne radi od starih cjevi i cjevi za vodu.
tako da ovaj put mu je tolerirano a sljedeci put ide ban
Hrki- Administrator
g.hrki nisam doslovno mislio na stare cijevi od kupaone itd. nego na starinske pocinčane cijevi i ne podjebavam nego mislim ozbiljno... a da sam laik to priznam mozda najveci na forumu ali o tome nije tema....
postovanje
postovanje
Gost- Gost
fico-fan je napisao/la:od kojeg materijala su te cijevi???obično željezo?stare pocinčane cijevi za vodu??
Vidi,ovog puta imaš opomenu pred baniranje,zbog ovakvog ponašanja na Forumu.
To moraju biti jake crne cijevi poželjno bešavne , i poraditi po nacrtu koš, isto tako cjevi posložiti kako to već zaštitni bar zahtijeva ,a to je da moraju biti provlaćene i kroz unutrašnjost pragova imati X ili H izvedbu pojačanje , samo gore staviti Kišobran od cijevi neznači ti nišat ! Dalje će kolege nastaviti pojasnjavati , bolje pitati nego raditi na pamet gdje se rezultat ne dobije !
Uz to imaš i na slikama, mjere i karakteristike cijevi koje su najidealnije za izradu istog.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
imam i ja pitanje...načuo sam da cestovna vozila ne bi smila imati roll bar-ove kućne izrade,a ako ih već imamo namjeru staviti da se moraju atestirati i da moraju zadovoljavati fia standarde(nemam pojma koji su),a da ih smije variti profi varioc(ne znam jeli se vidaju ili vare,ali ugl.).
pa sad moje pitanje je jeli znate što o tome?imate li kakve informacije?
pa sad moje pitanje je jeli znate što o tome?imate li kakve informacije?
zeko711- Član
Registration date : 11.12.2010
HAKS sve imaš tamo....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Hrki je napisao/la:plasticne za odvod iz wc skoljke su ti idealne,samo da su što starije,jer sto su starije to su bolje ko i vino
, rol bar a ficu nema....
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
imam ja nešto salonitnih cjevi od kanalizacije pa ako nekome trebaju za ventilaciju dam jeftino...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Stranica 1 / 2. • 1, 2