bokovi tj rubovi..
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
bokovi tj rubovi..
zanima me dali je moguce sam kuci istuci ovako lagano bokove na fici,jer mi se bas svida kad su ovako lagano izvuceni..
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=6&ved=0CBgQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Fauti%2Fzastava-750-fico-oglas-691457&rct=j&q=cmr+felge&ei=FPFIS5zZHM7-_Aa60e2UAg&usg=AFQjCNGAH3vGJCaKWwOv7w8BCovZRA2TpQ
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=6&ved=0CBgQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Fauti%2Fzastava-750-fico-oglas-691457&rct=j&q=cmr+felge&ei=FPFIS5zZHM7-_Aa60e2UAg&usg=AFQjCNGAH3vGJCaKWwOv7w8BCovZRA2TpQ
Gost- Gost
Re: bokovi tj rubovi..
na tim tvojim slikama nista ni izvlaceno nego je potucen oni rub na unutra da ne guli gumu vidis da je cila forma blatobrana ostala ista ko na org. ovdi su ti malo izvuceni i sve sta ti treba su 2 bata i puno volje,isto se najprije zatuce oni nutra dio a onda pomalo tuckas na zeljeni oblik,zadnji idu teze jer je dupli lim
Guest- Gost
a dobro,za to da potucem malo,ko na mojim slikama,treba kitat sta nakon toga sta se potuce ili??
Gost- Gost
kova kad zatuces rub nutarnji prema nutra jedan bat drzis izvana a sa drugim mlatis iznutra do zeljenog oblika isprva ti nece ic nakon nekog vremena ruka ce ti se naucit di da tuces da dobijes ono sta trazis,kad dobijes zeljeni oblik grubi, onda kitas pa brusis pa opet kitas pa opet brusis onda ide spric kit i vodeno brusenje
Guest- Gost
ufff,dobro objasnjenje,ali vidim da nece ic,a mozda i oce kad se proba ,svejedno puno hvala
Gost- Gost
za jednostavno izvlacenje bokova ucinis sljedece:auto stavi na kola,uzmes cijev od pola cola(za pocetak) uguras izmedju gume i blatobrana i guras auto naprid nazad(kao tijesto za kolace) a ako ti je to malo onda logicno uzmes siru cijev i ponovis postupak i tako dalje,ali sve ima svoje granice pa tako i to,to ti je nacin da napravis lagano izvucene rubnjake,drugi nacin ti je objasnija rafo,ataj nacin ne moj raditi ako ne znas mlatiti cekicom(za probu uzmi kilo bajama i vjezbaj da se ne udaris po prstima)jer u protivnom ces napraviti vise stete nego koristi.
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Postoji i jos jedan nacin.
Prednji rubovi
Skines prednji tocak i stavis dizalicu izmedju ruba i amortizera i lagano je siris. Krenes prvo od sredine ruba pa prema krajevima. Moras to pazljivo raditi i ne smes preterivati. Ja sam na ovaj nacin prosirio prednje rubove za nekih 1.5 cm sto mi je bilo sasvim dovoljno da mi guma ne kaci kad gegnem u rupu. Naravno, nisam morao da ih farbam jer nije nista popucalo.
Prednji rubovi
Skines prednji tocak i stavis dizalicu izmedju ruba i amortizera i lagano je siris. Krenes prvo od sredine ruba pa prema krajevima. Moras to pazljivo raditi i ne smes preterivati. Ja sam na ovaj nacin prosirio prednje rubove za nekih 1.5 cm sto mi je bilo sasvim dovoljno da mi guma ne kaci kad gegnem u rupu. Naravno, nisam morao da ih farbam jer nije nista popucalo.
Gost- Gost
drejk-to je stari nacin,stim da nije lose staviti i komad daske da se malo sila raspodili da nebi izletija samo na jednom mistu
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
johan je napisao/la:za jednostavno izvlacenje bokova ucinis sljedece:auto stavi na kola,uzmes cijev od pola cola(za pocetak) uguras izmedju gume i blatobrana i guras auto naprid nazad(kao tijesto za kolace) a ako ti je to malo onda logicno uzmes siru cijev i ponovis postupak i tako dalje,ali sve ima svoje granice pa tako i to,to ti je nacin da napravis lagano izvucene rubnjake,drugi nacin ti je objasnija rafo,ataj nacin ne moj raditi ako ne znas mlatiti cekicom(za probu uzmi kilo bajama i vjezbaj da se ne udaris po prstima)jer u protivnom ces napraviti vise stete nego koristi.
svaka čast nikada mi nije palo na pamet da može ovako ići! odlićno
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
johan je napisao/la:drejk-to je stari nacin,stim da nije lose staviti i komad daske da se malo sila raspodili da nebi izletija samo na jednom mistu
Dobro si me podsetio. Zaboravio sam da kazem da obavezno stavis malo parce daske izmedju dizalice i ruba.
Gost- Gost
a je zna neko ko mozda prodaje ovakve prednje bokove??
https://2img.net/r/ihimizer/img263/3133/bokiitd.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img263/3133/bokiitd.jpg
Gost- Gost
bilo ih je kupiit u padovi na sajmu
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
je znas cijenu otp??
pokazao sam ovom susjedu sliku,on kaze da on to od lima moze napravit,samo neznam kako bi izgledalo
pokazao sam ovom susjedu sliku,on kaze da on to od lima moze napravit,samo neznam kako bi izgledalo
Gost- Gost
kova to se od lima i radi. ja osobno nebi nikad stavljo ove plasticne iz razloga sta se auto treba prvo spustiti,zatim stavviti felge po zelji i onda po tim felgama se radi taj bok,a ovi plasticni su svi univerzalni i jednaki.
lakse ja po felgi raditi bok.nego po boku traziti odgovarajucu felgu
lakse ja po felgi raditi bok.nego po boku traziti odgovarajucu felgu
Hrki- Administrator
aha,ma samo sam pitao...hvala ti na odgovoru..si pogledo mozda dal ima koji fico?
Gost- Gost
javim ti veceras cekam jednu informaciju dali se prodaje ili ne
Hrki- Administrator
kova prodaje se odlican fico to je bio fico od onog butkovica limara sa trsata.
cjena je 1000 eu ali mislim da bi iso za 800 ali to je zadnja cjena sta bi covjek spustio.
ako te interesira mi javi pa cu te spojiti sa covjekom
cjena je 1000 eu ali mislim da bi iso za 800 ali to je zadnja cjena sta bi covjek spustio.
ako te interesira mi javi pa cu te spojiti sa covjekom
Hrki- Administrator
Da malo podignemo temu.
Zanima me dali ima neki limar kome bi se dalo malo zaje*avat oko bokova,da to izvuce? Ako netko zna?Okolica rijeke....
Zanima me dali ima neki limar kome bi se dalo malo zaje*avat oko bokova,da to izvuce? Ako netko zna?Okolica rijeke....
Fule- Član
- Broj komentara : 36
Registration date : 18.05.2009
Ma zaje me... Ozbiljno? A kamo? Delas to ti ili?
Fule- Član
rafo sve dela,rafo ti je pravi meštar
Hrki- Administrator
nadi slike od neceg slicnog da vidim sta bi ti,zlobin 24 km od rijeke blizu fuzina
Guest- Gost
A zlobin,pih pa znan ja kamo je to
Neznan mislel san morda nec ovako
Neznan mislel san morda nec ovako
Fule- Član
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.