Pomozite mi da pomognem fići
2 posters
Pomozite mi da pomognem fići
Iman problem ruzine na fićinom livom pragu, ustvari ruzine je bilo- sad je samo buža. Ja bi taj komad zaminija (cili prag) ali me je strah da to neće pokriti bužu jer, vidite, ja ne znan što sve je na fići prag. Kažite mi molim vas di se riže, što se baca, di se vari i pokriva li novi prag bužu koju vidite na slici? Zatvoriti bužu na unutrašnjoj strani blatobrana mi nije problem, ali to neće osigurati prijašnju čvrstoću šasije??? Ako bi neko pokaza kako izgleda novi prag prije montaže, to bi uvelike pomoglo. ovo je link na sliku
Gost- Gost
Re: Pomozite mi da pomognem fići
Poštovani kolega samo polako sve ćemo rješiti nemaš razloga za brigu ovdje ima izuzetnih kolega koji su spremni pomoći :Krenimo redom sami prag seže od sastava prednjeg blatobrana do zadnjeg djela rubnjaka blatobrana u visini moža nekih 250 mmm ,znači od vrata pa prema zadnjem kraju blatobrana je višlji ovdje je po cjeloj dužini ispod vrata isti . Znači imamo Vanjski prag to je ovaj kojega vidimo zatim imamo srednji prag kojega nevidimo on odprilike izgleda kao jedan uzdužni lim sa rupama na sebi i zatim imamo unutarnji prag kojega vidimo iz kabine to bi u principu izgledao komplet prag . Ovo su ti prvi koraci najbolje slikaj taj dio izbaci sliku i točno ćemo znati što učiniti ja i kolege naravno i njihovo mišljenje se mora poslušati Kolega sorry nisam vidjeo sliku da prag bi ti pokrio to sječe se na satavu prednjeg blatobrana pa na satavu kad otvoriš vrata i ispod sastav poda i praga te na zadnjem djelu ali dobro bi bilo kad bi imao novi prag da vidiš točnu visinu nazad koliko treba odsjeći .probat ću nešto skicirati pa ti poslati da ti bude jasnije nemožeš pogrješiti pozzz Hornet.
Zadnja promjena: Hornet; 15/3/2009, 19:48; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
ljepi pozdrav i dobro dosao na forum,
molio bi te da se prestavis u rubrici prestavljanje clanova i isto tako da procitas pravilnik foruma
molio bi te da se prestavis u rubrici prestavljanje clanova i isto tako da procitas pravilnik foruma
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Izgleda da je neki od ranijih vlasnika već popravlja i to loše jer toga srednjeg praga nisan naša, a ni tragova o njegovom postojanju ranije. evo još jedna slika
Gost- Gost
Još konzultacija ćeš dobiti od kolega ,a jaću ti napravit šemu kako i što pozzz Hornet.
Gost- Gost
Fala ti, meni se ne žuri i ne želin te tlačiti pa kad god ti bude zgodno, a ja ću probati što prije do novoga praga. Kaži mi samo kad kupin prag, je li to jedan komad sastavljen od onih što se vide i onog srednjeg ili tražin sva tri lima odvojeno?
Gost- Gost
Vjerujem da češ naći samo vanjski ,a srednji i unutarnji pojasnit ćemo kako ćeš izraditi samo polako tu smo da surađujemo ekipa je za 5 tako da se nemoraš zamarati samo opušteno ićiće to pa vi ste mladi ljudi brzo shvatate pozzz Hornet.
Gost- Gost
kupio sam zastavu 850 83 godište od prve vlasnice fičo ima 49,700 km bio je garaziran i u dobrom je stanju motor je također u dobrom stanju stavio sam nove svječice i platine promjenio gorivo. auto pali bez greške. na kartici od zadnjeg servisa na kojoj piše što je rađeno na 48,000 km ,a bilo je to 2007 kad je fićo i odjavljen prošao je cca 1000 km. obzirom da nemam nikakva iskustva u auto struci (bavim se drvnom strukom) i nemogu i neznam napravit ništa sam oko auta ovim putem bih zamolio dečke na forumu da ako imaju informacije ili ako znaju ljude koji bi htjeli urediti podvozje, limariju, lakiranje ...itd na mom fići da mi se jave na forum. nemam predođbu o cjenama za takve zahvate pa bih htio znati bar neke okvirne cjene da znam da li mogu zatvorit financisku konstrukciju. auto je zaista ok i volio bih ga uredit i ostavit za sebe i svoj gušt jer ipak fićo je stroj za sva vremena. hvala unaprijed.
gepeto- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 3
Registration date : 03.10.2012
Similar topics
» Rubnjaci na fici
» Priča o fići
» Struja u fići.....???
» Položaj papučica u fići
» sve o fiat 600 ili popularnom fići
» Priča o fići
» Struja u fići.....???
» Položaj papučica u fići