HRVATSKA U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA!!!!!!
5 posters
HRVATSKA U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA!!!!!!
A ŠTA REĆ DEČKIMA? NIŠTA!!!! ČESTITKE I NADAMO SE ZLATU!!!!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: HRVATSKA U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA!!!!!!
NEKA PATI KOGA SMETA HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
BRAVO KAUBOJI!!!!!!!!!!!!!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Mislim da ce sutra bit jako napeto, s francuzima se znamo otprije i bit ce grdo. Najvise se treba paziti Karabatica i njegovih probijanja jer upravo on najvise iznudi sedmerce i iskljucenja... Sad preostaje samo navijati i iscekivati
Gost- Gost
samo neka utakmica bude pravedna i nije meni žao onda ni da dečki izgube, nego uvijek nas tuku ko lude a mi nesmijemo ni zucnut... Samo naprijed kauboji!!!!
SVAKA CAST MOMCIMA,PRAVI KAUBOJI ne bojim se ja za njih nego za sudce,prosli put su nas pobjedili danci-sudci a ne francuzi,to je moje misljenje
Lav je napisao/la:SVAKA CAST MOMCIMA,PRAVI KAUBOJI ne bojim se ja za njih nego za sudce,prosli put su nas pobjedili danci-sudci a ne francuzi,to je moje misljenje
potpis
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
zato i kažem da mi je želja da utakmica bude pravedna i neće mi onda biti žao i da izgubimo!
[b]MA IMAMO IH DANAS!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
aleeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeee, aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Dobro je suci su njemci!!!! zasad vodimo!!! aleeeee aleeee
taman kad sam napiso da vodimo mi dobimo 2 gola u+i bude izjednačeno, nevjerujem!!!! ajmooooooo kaubojiiiiii
da nisu suci bili na našoj strani izgubili bi sa 15 razlie, francuzi su ipak najjači i zavrjeđuju pobjedu, jer nisu bezveze svaki put prvi. Žao mi je što sam se ponadao da ćemo mi dobiti, a svi dobro znamo da nemamo šanse protiv francuza jer su jači. tj ne jači nego nadmoćni!! FRANCUSKA!!!!!!
Suci na nasoj strani? Ne decki moji, suci su 1. poluvrijeme bili nepristrani. Ali ovo sto su sudili u 2. poluvremenu ima samo jedno ime - dvostruki kriterij! Nama crveni (i jos k tome krivom igracu) za drzanje, a njima dok su namlatili jadnog Balica ili Duvnjaka presude - 9 metara! Pa gdje toga ima? Samo na utakmicama gdje igramo mi protiv neke vece EU zemlje!
Gost- Gost
GrGaKC je napisao/la:Suci na nasoj strani? Ne decki moji, suci su 1. poluvrijeme bili nepristrani. Ali ovo sto su sudili u 2. poluvremenu ima samo jedno ime - dvostruki kriterij! Nama crveni (i jos k tome krivom igracu) za drzanje, a njima dok su namlatili jadnog Balica ili Duvnjaka presude - 9 metara! Pa gdje toga ima? Samo na utakmicama gdje igramo mi protiv neke vece EU zemlje!
potpis! kurvini sinovi švapsk!!!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009