Nabava dijelova u Beogradu
2 posters
Stranica 1 / 1.
Nabava dijelova u Beogradu
Bio sam u Beogradu i nabavio sve dijelove za svog figuara. Oko nabave dijelova najviše mi je pomogao fičoman Gajbica iz foruma Nacionalna klasa i ovim putem mu se još jedanput zahvaljujem. Pozna sve živo u Beogradu. Što se tiće cijena dijelova 200% jeftiniji nego kod nas. Dijelova ima više manje sve i ako bilo kaj kome treba neka se javi Gajbici.
Gost- Gost
Re: Nabava dijelova u Beogradu
gajbica se nešto naljutio na nas s toga ga više nema na ovom forumu!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ne vjerujen jer sam vozio neke dijelove za dečke iz Zagreba. Stvarno si je dao truda da dođem do svih dijelova i to za male pare.
Gost- Gost
I meni je pomoga mali huligančić Gajbica, ima stvarno sve, svaka mu čast.... evo nedavno sam kupija kod njega pojačani set kvačila za fiću, sad tek imam super kvačilo koje ne trese i odlično odvaja i lipi.... to bih svakome preporučija a cijena je ista kao običnog kvačila koje se može kupit ovde kod nas!
Gost- Gost
I ja sam kupio takvo kvačilo. To radi jedan obrtnik i isključivo kvačila. Radiona mu izgled ko kokošinjac. Problem kod Gajbice je taj što počne funkcionirati iza 11sati, ali svaka mu čast. Čak mi je neke polovne dijelove poklonio. S njim se stvarno isplati poslovati. Pozdrav
Gost- Gost
gornji grad je napisao/la:Problem kod Gajbice je taj što počne funkcionirati iza 11sati, ali svaka mu čast.
a kaj reći ....
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Similar topics
» rasprodaja dijelova
» Rasprodaja višak dijelova
» P:motori jugo 45 i još dijelova
» Abarth 850-1000TC (katalog dijelova)
» P: hrpa fićinih dijelova - OČIŠĆEN OGLAS
» Rasprodaja višak dijelova
» P:motori jugo 45 i još dijelova