Slovenija 27.03.
+7
JURICA
jure.abarth
tempo gt
Hrki
miniV8
prka126
puyol
11 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Slovenija 27.03.
A što kažete da za ova gostovanja napravimo veliku zastavu s našim logom i rasprostremo ju onako preko dva ficheka kad se sparkamo ili neki barjak .
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
imamo već! hehe bez brige budi!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Super ..
Juraj83- "CAR"
Juraj83 je napisao/la:Ma naravno da chemo poletit, ali prvo treba desne gume malo jache napumpat.
nemaš frke kupio sam kompresor pa samo dodji prije do mene! heheh
miniV8- Administrator
onda koliko vozila da očekujemo sa Hrvatske? Iz Srbije dolazi 5 fiča?
jure.abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 152
Registration date : 01.04.2009
ja i juraj 83 dolazimo s jednim! za druge neznam
miniV8- Administrator
evo i gospon jure.abart nam je javio da ne plačamo kotizaciju svi koji smo iz drugih država!
dajte malo ko sve ide da se dogovorimo da svi idemo skupa! ajde ljudi malo živnuti treba! pas mater!
dajte malo ko sve ide da se dogovorimo da svi idemo skupa! ajde ljudi malo živnuti treba! pas mater!
miniV8- Administrator
Svi koji dolazite sa fićom dobijate poklon ako se prijavite!!!
JaniV je napisao/la:
JaniV- Aktivni Član
- Broj komentara : 124
Registration date : 19.04.2009
Evo ubacujem se i ja, ali 99%.
Znaći jedino me moze omest neka obaveza na faksu, tako ako ima tko želju pa da dijeli vozilo slobodno je mjesto kod mene.
Znaći jedino me moze omest neka obaveza na faksu, tako ako ima tko želju pa da dijeli vozilo slobodno je mjesto kod mene.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
nista od mene ipak, otpada put, obaveze na faksu a i malo fizikalije zadaju probleme.
Ja isto ne idem, radna subota.
Juraj83- "CAR"
Bilo vas je puno, puno....
JaniV- Aktivni Član
a šta reć stvarno smo u kurcu!!!
miniV8- Administrator
Ha cujte, ja recimo nisam isao jer Fico nije regan a i tek danas se vratio na forum nakon mjesec dana izbivanja. Tako da i da sam mogao nisam znao sve dok nije bilo prekasno.
Gost- Gost
JaniV je napisao/la:Bilo vas je puno, puno....
jani mislim da nema potrebe biti ovako ironičan.
jednostavno sitvacija je losa i ljudi nemaju za izdvojiti novac da bi otisli na skup,i ja ih potpuno razumijem.
ja bi bio isao da sam imao skime,ali tako je kako je.
nije ovo posljednji skup u sloveniji daj boze bit ce ih jos puno,a isto tako doci ce i bolja vremena pa ce si ljudi moci priustit odlazak na skup
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Potpis.
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ja bih više od ičega volio da sam mogao doći ali puno Hrvata, kao i ja osobno, su bez posla. Nadalje mnogo ljudi kod nas nema registrirane fiće, ali ja se stvarno nadam da će iduće godine biti bolja situacija i da ćemo se pojavit u nekom lijepom broju. Pored toga klub nam je u početku i lagano radimo na tome da postanemo sve veći, tako da vjerujem da iduće godine postoji i velika šansa da dođemo kao klub, ali sve u svoje vrijeme. Naravno, u ime cijelog kluba se zahvaljujem na svim pozivima i očekivanjima, ali opet kažem više sreće iduće godine
JaniV, shvati nas sve, daleko od toga kaj nismo htjeli doći ali stvarno situacija je takva kakva je i jednostavno nismo bili u mogućnosti.
Evo vidim slike na nacionalnojklasi i stvarno mi je iz minute u minutu više žao kaj nisam ja, a sigurno i ostali kad vide, prisustvovali ovoj manifestaciji.
Opet se nadovezujem na prku, tek smo u osnivanju kluba kojim nadam se ćemo bit još više povezani nego ovim forumom, a time i sigurno biti u mogućnosti se detaljnije dogovoriti kaj se tiće polaska u susjedne nam zemlje u svrhu povezivanja klubova i ostvarivanja prijateljstava, a također i organiziranja druženja ovdje kod nas tako da nebi bili nomadi i kretali od jednih do drugih već da i mi vas možemo ugostiti i pridonijeti očuvanju dobroklupskih odnosa.
Vjerujem da si ti(JaniV) imao fotoaparat kojim si zabilježio sudjelovatelje pa te u svoje i ime ostatka forumaša molim da nam zagolicaš maštu i ovdje postaviš jedan mali dio akcije koja se dogodila jucer.
još jednom
edit: nisam videl da je prešlo 12, hehe!!!
Evo vidim slike na nacionalnojklasi i stvarno mi je iz minute u minutu više žao kaj nisam ja, a sigurno i ostali kad vide, prisustvovali ovoj manifestaciji.
Opet se nadovezujem na prku, tek smo u osnivanju kluba kojim nadam se ćemo bit još više povezani nego ovim forumom, a time i sigurno biti u mogućnosti se detaljnije dogovoriti kaj se tiće polaska u susjedne nam zemlje u svrhu povezivanja klubova i ostvarivanja prijateljstava, a također i organiziranja druženja ovdje kod nas tako da nebi bili nomadi i kretali od jednih do drugih već da i mi vas možemo ugostiti i pridonijeti očuvanju dobroklupskih odnosa.
Vjerujem da si ti(JaniV) imao fotoaparat kojim si zabilježio sudjelovatelje pa te u svoje i ime ostatka forumaša molim da nam zagolicaš maštu i ovdje postaviš jedan mali dio akcije koja se dogodila jucer.
još jednom
edit: nisam videl da je prešlo 12, hehe!!!
Nisam hteo, da budem ironičan ali najavljivali ste kao, da če Vas biti najmanje 10!!!????
Pa dobro ljudi nije nigdje situacija najsjajnija.
Ali zašto su mogli iz Srbije doći sa fičama i to 6-7 komada....
Pa dobro ljudi nije nigdje situacija najsjajnija.
Ali zašto su mogli iz Srbije doći sa fičama i to 6-7 komada....
JaniV- Aktivni Član
Evo i od mene ljep pozdrav, poslje tri dana se i ja javljam. Samo da kažem šteta što vas nije bilo, nadam se da se barem sljedeče godine vidimo, i nadam se da čemo i mi moči doči na koji vaš skup fiča. Slike ču okačiti malo kasnije trebam još da skidam sa fotoaparata.....
jure.abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 152
Registration date : 01.04.2009
@JaniV : meni je žao što nismo došli, ali na ovoj temi smo samo Puyol i ja rekli da chemo dochi i mi stvarno nismo bili u moguchnosti. TAko da ne znam tko je to obechavao 10 ficheka. Imajte malo razumjevanja da je ovaj klub još u procesa stavranja kao i naša vozila.
Juraj83- "CAR"
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» FIĆO FAN forum Slovenija - TRAVANJ 2014 - BLED
» 4. Srečanje in blagoslov Fičo klub Slovenija 26.03.2011
» 18.09.2011. FIĆO KLUB VELENJE - susret u Celju - Slovenija
» 4. Srečanje in blagoslov Fičo klub Slovenija 26.03.2011
» 18.09.2011. FIĆO KLUB VELENJE - susret u Celju - Slovenija
Stranica 2 / 2.