PREVARE - pogledati!
3 posters
PREVARE - pogledati!
http://www.pikec-tuning.com/diskusije/viewtopic.php?f=7&t=15224&st=0&sk=t&sd=a
Kopirano sa Nk foruma.Radi se o tome da je lik sa jednog foruma (ovog gore u linku) prevario niz ljudi prodavajući neke stvari.. Tema ima 7 stranica,pa kome se da neka pročita,a kome ne,neka pročita makar ovu prvu.. Pravila koja tamo pišu zanemarite,nego čitajte postove..
Kopirano sa Nk foruma.Radi se o tome da je lik sa jednog foruma (ovog gore u linku) prevario niz ljudi prodavajući neke stvari.. Tema ima 7 stranica,pa kome se da neka pročita,a kome ne,neka pročita makar ovu prvu.. Pravila koja tamo pišu zanemarite,nego čitajte postove..
Re: PREVARE - pogledati!
cita sam ovo,ali mi se sve svodi na neke prazne price,sta niko nije frajer i ode u nis rijesiti situaciju ili policiji nek ga prijavu
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Nece od toga svega biti nista, lik je odavno "nestao"... Trebali su biti muskarci, okupiti se i ako treba ici od zgrade do zgrade i traziti lika.
Gost- Gost
Ovo sam pročital sve neki dan, ne znam kaj da velim... Svašta ljudima padne na pamet... Al mi je stvarno najjače kad taj lik počne molit ostale nek ga ne zivkaju (i njegovu obitelj) jer kao nije u redu... E...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009