planirana ruta za 1. susret 2010. promotivna vožnja ZG-SAMOOBOR
+9
Floyd ZG
Juraj83
prka126
johan
puyolov tata
Filip
Camshaft
puyol
miniV8
13 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: planirana ruta za 1. susret 2010. promotivna vožnja ZG-SAMOOBOR
svaka čast sada me samo malo jeb* kaj je ovo 5???
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Potrudi se bit na voznji pa ćeš i vidjet, ne?miniV8 je napisao/la:svaka čast sada me samo malo jeb* kaj je ovo 5???
Kakve ćeš još bolje pozivnice?
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
IZNENAĐEEEENJE!!!!miniV8 je napisao/la:svaka čast sada me samo malo jeb* kaj je ovo 5???
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Evo da se skine plahta izneneđenja! Ovo je zadnja točka našeg druženja koje se održava 15.05 ljeta gospodnjeg!!
Ipak idemo redom-nakon vožnje od pivnice Medvedgrad gradom (ruta ucrtana nekoliko postova prije) nakon prelaska Save na čelo kolone -nadam se dugačke-sjeda Puyol i vodi do Samobora (ruta ucrtana nekoliko postova prije)do parkirališta Merkator centra.Na parkingu Puyolov tata dočekuje kolonu u društvu MILICIJE (naravno fićo)plus još troja počasna KOLA (naravno fićeki) na kratkom predahu uz bezalkoholno osviježenje za sve nas.Naravno ekipe koje ne dolaze fićekima također će biti srdačno dočekani!! Rješenje za nesmetan perking fićeka je u našim rukama pa nakon pauze idemo fićekima i peglicama (ostatak voznog parka ostaje na parkiralištu centra)na Trg kralja Tomoslava.Puyolov zadatak je da sa dijelom ekipe uzme kartona za aute koji idu na trg (pomoć mu pružate meksimalno).Papirnata dozvola za nesmetan pristup Trgu traje do 16 sati.U tom vremenu naslikavanja reklamiranja i inih igrarija naći ćemo vremena da odemo odati počast poginulim braniteljima.Taj dio programa obavljamo pješice,čak i ja sa štakom.Kad odlučimo a i kad prisutna publika dozvoli da odemo mi idemo.Pred nama je 25-30 min lagane vožnje.Da skoro sam zaboravio,jednim dijelom puta ulazimo u Europu da u EU ali nisu nam potrebne putovnice!!Znači idemo na našu feštu gdje nas čeka paprikaš od veprovine(sutra meso ide kuharima na lice mjesta) štruklje slane i slatke po želji žuje po želji u SALONU sa slike samo za nas!!! Nadam se da će u dobrom raspoloženju i veselom društvu doći i sitni sati! A i za to smo našli rješenje-SVI koji žele i oni koji će MORAT prespavat imamo mogućnost prespavat i sutra dobro doručkovat jaja sa špekom po cijeni od svega 20 kuna!!
Da jaš dodam da će biti i mala licitaža nešo malo fićinih djelova pa i nekih drugih stvarčica!!
Slobodno ponesete nešto za licitažu a i za vlaženje!!
Sve se odvija pod čvrstim krovom tak da kiša neće biti problem za druženje u EKO SELU ŽUMBERAČKOM
Ipak idemo redom-nakon vožnje od pivnice Medvedgrad gradom (ruta ucrtana nekoliko postova prije) nakon prelaska Save na čelo kolone -nadam se dugačke-sjeda Puyol i vodi do Samobora (ruta ucrtana nekoliko postova prije)do parkirališta Merkator centra.Na parkingu Puyolov tata dočekuje kolonu u društvu MILICIJE (naravno fićo)plus još troja počasna KOLA (naravno fićeki) na kratkom predahu uz bezalkoholno osviježenje za sve nas.Naravno ekipe koje ne dolaze fićekima također će biti srdačno dočekani!! Rješenje za nesmetan perking fićeka je u našim rukama pa nakon pauze idemo fićekima i peglicama (ostatak voznog parka ostaje na parkiralištu centra)na Trg kralja Tomoslava.Puyolov zadatak je da sa dijelom ekipe uzme kartona za aute koji idu na trg (pomoć mu pružate meksimalno).Papirnata dozvola za nesmetan pristup Trgu traje do 16 sati.U tom vremenu naslikavanja reklamiranja i inih igrarija naći ćemo vremena da odemo odati počast poginulim braniteljima.Taj dio programa obavljamo pješice,čak i ja sa štakom.Kad odlučimo a i kad prisutna publika dozvoli da odemo mi idemo.Pred nama je 25-30 min lagane vožnje.Da skoro sam zaboravio,jednim dijelom puta ulazimo u Europu da u EU ali nisu nam potrebne putovnice!!Znači idemo na našu feštu gdje nas čeka paprikaš od veprovine(sutra meso ide kuharima na lice mjesta) štruklje slane i slatke po želji žuje po želji u SALONU sa slike samo za nas!!! Nadam se da će u dobrom raspoloženju i veselom društvu doći i sitni sati! A i za to smo našli rješenje-SVI koji žele i oni koji će MORAT prespavat imamo mogućnost prespavat i sutra dobro doručkovat jaja sa špekom po cijeni od svega 20 kuna!!
Da jaš dodam da će biti i mala licitaža nešo malo fićinih djelova pa i nekih drugih stvarčica!!
Slobodno ponesete nešto za licitažu a i za vlaženje!!
Sve se odvija pod čvrstim krovom tak da kiša neće biti problem za druženje u EKO SELU ŽUMBERAČKOM
eto sve je rečeno... pive će biti ali nije na odmet ko želi i da ponese cuge još....
ja predlažem da ta licitacija sve što se skupi ode u klub kao donacija ak se slažete....
ja predlažem da ta licitacija sve što se skupi ode u klub kao donacija ak se slažete....
miniV8- Administrator
Ak zatreba za koju bačvu pive više!!
nisam ni mislio na druge stvari......
miniV8- Administrator
Bome da bi riječ reko, stvarno za svaku pohvalu, dobra organizacija, bilo bu super!!!
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
Predobro, ovo je kao saloon iz western filmova ...
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Samoborci, skidam kapu!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Decki, svaka cast na organizaciji, sto vise gledam to mi je vise zao sto ne dolazim
Gost- Gost
Još stigneš na bolovanje.....
Ovo sam dobio na mail..
Poštovani
Objavili bi najavu za Vas susret ficeka u Samoboru na portalu www.samoborci.com
Posaljite nam najvu i-ili program susreta te jednu fotografiju.
lp
Robert
--------------------------------------------------------------------------------
Sender email address: info@samoborci.com
Puyol,ako možeš,sredi ovo
Poštovani
Objavili bi najavu za Vas susret ficeka u Samoboru na portalu www.samoborci.com
Posaljite nam najvu i-ili program susreta te jednu fotografiju.
lp
Robert
--------------------------------------------------------------------------------
Sender email address: info@samoborci.com
Puyol,ako možeš,sredi ovo
Bogati kak je to tebi došlo, a ne nama???
Nemaš problema ja danas već sročim i pošaljem.
Nemaš problema ja danas već sročim i pošaljem.
Neznam kako stvarno.. Uglavnom,sredi to hehe
zato kaj oni to su poslali i meni jer kad se nemreju ulogirati onda nam šalju pp,
btw ja sam već poslao tak da nemoraš opet puyole
btw ja sam već poslao tak da nemoraš opet puyole
miniV8- Administrator
Jbg, već poslo, nema veze, od viška glava ne boli.
Skužio sam i ja posle di je problem, to kaj se nemreju logirat pa onda adminu šalju.
Skužio sam i ja posle di je problem, to kaj se nemreju logirat pa onda adminu šalju.
bolje VaM JE SVIMA DA SE POJAVITE JER ĆE BITI GULAŠA KO U PRIĆI I KO NE DOĐE PLATIT ĆE PENALE!!!!
miniV8- Administrator
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 6. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb 2010
» 14.05.2011. 2. Promotivna vožnja Fićo Fan Klub
» 5. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb
» 17.10.2010. susret FIATISTA :d):
» Nočna vožnja!!
» 14.05.2011. 2. Promotivna vožnja Fićo Fan Klub
» 5. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb