Zastava 125 SPECIAL
+4
Camshaft
miniV8
Hrki
jure.abarth
8 posters
Stranica 1 / 1.
Zastava 125 SPECIAL
Konačno je tu kao što piše u saobračajnoj Zastava 125 Special, ali ja mislim da je Fiat i na autu su samo Fiat natpisi, godište je 1969, 1600ccm dve bregaste 5 brzina 100 konja, 4x disk kočnice......Malo sam se igrao i upalio je. Evo i slika mislim da če iči u delove i u prodaju. A najbolje je bilo kada sam otvorio gepek bile su unutra dve kutije novih delova: dve bregaste, diskovi ........... eek
jure.abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 152
Registration date : 01.04.2009
Re: Zastava 125 SPECIAL
autic je super stanje za svoje godine steta ga je u djelove,rađe ga prodaj nekome ko bi ga restauriro,ovo je stvarno grijeh u djelove raskopusati.
a to sta je zastava u papirima, to je zato jer kada su se nekad uvozili ti auti automatizmom je upisvana zastava umjesto fiat to sam vec cuo u nekoliko primjera,jedan primjer je jedan fiat 128 rely pise mu isto u papirima zastava a sve plocice su fiat,a koliko ja znam zastava nije ni proizvodila rely.
sve u svemu auto ti je super,ja takav dragulj nebi ni prodavao ni rastavljo nego bi ga spremio nek stoji i ceka bolje dane.
a to sta je zastava u papirima, to je zato jer kada su se nekad uvozili ti auti automatizmom je upisvana zastava umjesto fiat to sam vec cuo u nekoliko primjera,jedan primjer je jedan fiat 128 rely pise mu isto u papirima zastava a sve plocice su fiat,a koliko ja znam zastava nije ni proizvodila rely.
sve u svemu auto ti je super,ja takav dragulj nebi ni prodavao ni rastavljo nego bi ga spremio nek stoji i ceka bolje dane.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
a zašto u prodaju??? pa ovo je pravi bolid... nemoj ga u djelove bila bi šteta!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Stvarno, šteta ga je u dijelove prodavat, ovo je zmaj!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Ovo je šteta da ide u djelove ,može se srediti .Ovdje u Vinkovcima ima 1 primjerak FIATA 125 SPECIAL ,moram ga slikati nikako da ga uhvatim .Dečko koji ga vozi dobio ga je od svog dide .Bio je i u Osijeku na SR na parkingu za posjetioce .
Tomislav- Član
- Broj komentara : 81
Registration date : 26.12.2009
evo maloo novosti 125 se udeležio fičijade i prešao preko 200 kilometara bez problema
Ma kaj je 200 km za ovakvu pilu... In rust we trust...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
R.I.P.
Bolje da je barem jedan kompletan i da vozi nego da stojita dva. Srce njegovo otišlo u drugog Speciala!!
Bolje da je barem jedan kompletan i da vozi nego da stojita dva. Srce njegovo otišlo u drugog Speciala!!
što učini crni jure
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Šteta Jureee!! Nadamo se da će spasiti drugoga onda..
Al je to bila pila za one godine..
Al je to bila pila za one godine..
Ovaj moj je bio stvarno pretruo za sredjivanje, i znam da je to bio auto do 00. Ali ovaj što ga ima ovaj lik koji je od mene kupio motor, njegov je ko nov ali je od stajanja nakon 30 godina primio motor i isto je stajao ko moj. I iste su boje i njegov je isto special tako da ....
Barem jedan če se vratiti u bolji "život"
Barem jedan če se vratiti u bolji "život"
Posebno mi je milo sto sam naisao na ovu temu. Ovo je bio jedan od najboljih auta u to vrijeme i u njemu su se, uz Peugeot 404, vozili direktori bolje stojecih preduzeca.
Par godina sam i ja vozio jedan metalik plavi, isao je kao zrno, zato mi i danas zaigra herz kad ga vidim bar na slikama, ovamo u Srbiji odavno nisam na putu vidio nijedan
Par godina sam i ja vozio jedan metalik plavi, isao je kao zrno, zato mi i danas zaigra herz kad ga vidim bar na slikama, ovamo u Srbiji odavno nisam na putu vidio nijedan
Gost- Gost
Moj frend ima jednog reganog i veli da mu je dobro vozit se u njemu jer iz onog vremena kad pojaseva nije bilo. Cak je i automatic i veli da je orginal tak. No barem si pomogo covjeku pa jos jedan primjerak vozi.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» F 750 Special
» 101 special godine 79
» FIAT 850 Special
» Karburator 750/850 i 750 special
» F 750 Special
» 101 special godine 79
» FIAT 850 Special
» Karburator 750/850 i 750 special
Stranica 1 / 1.