kaj mi se danas dogodilo! šmrc
+3
Camshaft
Filip
miniV8
7 posters
kaj mi se danas dogodilo! šmrc
moj dragi clio je danas dobio po pički, a nisam bio kriv barem nekaj!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: kaj mi se danas dogodilo! šmrc
A sranje je uvijek kad se dogodi tak nekaj, ajd ozdravit će on...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ma ajde ja mislijada nema pola auta,nes ti problema,da je fico bija bi dan zalosti,hihihi....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
a najgore ti je kada se nekaj tak dogodi a auto je nov (godinu dana star) a još je gore da me lupio na parkingu tip iz susjednog ureda s kojim skoro svako jutro pijem kavu, i kao dobri smo si, ispada da je on kriv ali nekako mi se cini da ce biti problema, zakaj nije bio netko drugi kog nepoznam da mu se napijem krvi. aaaa
miniV8- Administrator
Malo da vježbaš toleranciju...
ja sam inaće jako tolerantna osoba, hahahha
miniV8- Administrator
Onda neće bit problema... Ma ne brinem se da buš se dal preveslat... Al nisu ti popravci ni jeftini, mojoj staroj je neka ženska na parkingu bila trknula vozačka vrata, vidle su se samo dvije tanke udubine od po par cm, žena joj je dala neku lovu pa je stara otišla to riješit, ispalo je na kraju nekaj oko 900 kn jer je morala kao kupovat novu lajsnu ukrasnu za vrata i oznaku "elegance" koja stoji iznad te lajsne jer su kao morali skidat, šlajfat i farbat cijela vrata zbog te dvije crtice...
zadnji dio sam izravnao i nije izgreban ali vrata jesu ali samo ispod lajsne tako da ce ako bude lakiranja lakirati samo ispod lajsne, neznam ni sam budem vidio, ici cu na nagodbu s njima pa cu kod frenda srediti sve možda ostane za pivu i ćevape
miniV8- Administrator
TRENUTAK SUDARA MINI-j..... ti m..... p.... u...... kud gledas j.... sliku svoju u...... dao bog da ti k...... otpo,ja otplacujem i rintam a ti gulis ka debil j..... ti crafe ki nebo drze,sunce ti kalajsano,j..... te oni ko ti vozacku dade,g...... u....... itd.............
Guest- Gost
Samo da ti ne profula boju,izravnat nebi trebao biti problem.Pripazi i na to da ti je auto pod garancijom i da ti tvornička garancija za prohrđavanje neće proći ako ti ne radi ovlašteni limar,ak se nedaj bože budeš za par godina morao pozvat na nju,a ona je sigurno 10-12god...provjeri to malo,mom stricu su prije par godina to natuknuli kada je imao manji udes.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
ti bar znas tko te je udario a meni usred noci netko krkne u zadnji kraj,ujutro se probudim i imam kaj za vidjet,poludio sam
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010