Predlozite mi rjesenje za prednji branik...
2 posters
Stranica 1 / 1.
Predlozite mi rjesenje za prednji branik...
Dakle, hocu imati hladnjak dodatni naprijed (kao u abarth branicima) ali ne bi htio imati abarth branik jer mi je preglomazan... takodjer ne bi htio rezati vezni lim a i hocu da rezervni kotac ostane na mjestu... imate li kakvu ideju...? Ako je moguce, dajte kakve slike... e da, ne bi htio stavljati taj hladnjak nigdje dolje na podvozju jer ne zelim svakih par dana koristit miniwash da ga operem od smeca i blata s ceste...
Gost- Gost
Re: Predlozite mi rjesenje za prednji branik...
onda ja kolega neznam dali ga upče možeš ugradit,prema tvom opisu možeš ga jedino stavit ispod branika,ali šanse da ga oštetiš su jako velike.
hladnjak ispod podvozija nema nikakvog utijecaja.
hladnjak ispod podvozija nema nikakvog utijecaja.
Gost- Gost
Evo ovak sam si ja nesto razmisljao ko na slici... isprike na paint rjesenju nisam spavao cjelu noc od gangrene u zubu pa sam proveo cjeli dan na hitnoj...
Dakle ko sto se mozda vidi na slici, napravio bi okvir od rosfraja sa sipkama sastrane koje bi userafio u mjesto gdje se inace serafi branik za vezni lim... unutar tog okvira bi montirao hladnjak... A sami branik bi prerezao i izbacio dio u sredini tako da branik dodje preko te cijevi (tako da se ne vidi) i onda userafiti i branik i bubrege na standardno mjesto, s tim da bi branik userafio i u jos jednoj tocki te cijevi blizu okvira kako bi imao dvije prihvatne tocke da ne padne na cesti... Jos postoji mogucnost da te cijevi koje nose okvir hladnjaka automatski iskoristim kao uvodnice'izvodnice tekucine u hladnjak, ali to je podlozno promjenama...
sto mislite o takvom rjesenju?
Dakle ko sto se mozda vidi na slici, napravio bi okvir od rosfraja sa sipkama sastrane koje bi userafio u mjesto gdje se inace serafi branik za vezni lim... unutar tog okvira bi montirao hladnjak... A sami branik bi prerezao i izbacio dio u sredini tako da branik dodje preko te cijevi (tako da se ne vidi) i onda userafiti i branik i bubrege na standardno mjesto, s tim da bi branik userafio i u jos jednoj tocki te cijevi blizu okvira kako bi imao dvije prihvatne tocke da ne padne na cesti... Jos postoji mogucnost da te cijevi koje nose okvir hladnjaka automatski iskoristim kao uvodnice'izvodnice tekucine u hladnjak, ali to je podlozno promjenama...
sto mislite o takvom rjesenju?
Gost- Gost
pa onda ti ne treba pomoč,naša jer imaš špemu po kojoj možeš napravit.
neznam šta ti još treba?
neznam šta ti još treba?
Gost- Gost
ja mislim da ti drugog nacina nema znaci isprintaj si shemu i uvati se posla i naravno poslikaj to sve
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Po meni najbolje rješenje je Abarth branik,kiler je u njemu donekle zaštićen,imaš mjesta i za kiler ulja...al to sam samo ja.Bez obzira na to,zanima me tvoje rješenje.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Similar topics
» K: Ručicu zadnje haube - ručica nađena, tražim prednji i stražnji branik
» P: 850 tc branik
» Zadnji branik fića 850
» P-Branik za fiću NOVI
» koji hladnjak pod abarth branik?
» P: 850 tc branik
» Zadnji branik fića 850
» P-Branik za fiću NOVI