Prkin sindrom
+5
Camshaft
Filip
miro
miniV8
Juraj83
9 posters
Prkin sindrom
Dakle, pošto se u zadnje vrijeme dosta družim s Prkom, on me zarazio nekim svojim simptomima. I tu pochinju zanimljive priche .....
Ne tako davno prije 2 tjedna Mini mi je dofurao siceve iz Varaždina ( usput pohvaljujem Markic09 za poslano), i ko da nije to dosta još mi ih je pomogao nositi na 5 kat u šupu, i još sam zaboravio novchanik pa mi je chovjek platio kavu da mi se zahvali za trud i pomoch ..
Ne tako davno prije 2 tjedna Mini mi je dofurao siceve iz Varaždina ( usput pohvaljujem Markic09 za poslano), i ko da nije to dosta još mi ih je pomogao nositi na 5 kat u šupu, i još sam zaboravio novchanik pa mi je chovjek platio kavu da mi se zahvali za trud i pomoch ..
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Re: Prkin sindrom
NAstavak .... Neki dan ja na poslu i uleti me neki deda hochu li dijelove za fichu s obzirom da je vidio mog sparkanog ispred stanice. Ali deda živi u Stojdragi što je udaljeno skoro 25 km od S.Nedelje i naravno sjetim se ja Puyolovih da me odbace i putujemo tako mi dobrih pol sata po uskim zavojima do 500 m nadmorske visine u neko selo. Sjednu oni u birtiju i odem ja s dedom u štalu. A kad tamo imam šta za vidit 2 praga, 4 rubnjaka, 2 paketa pakni , "tromle", kochioni cilindri, svjechice... Dogovoirm se s dedom za poštenu cijenu, i taman da chu krenit kad u maniri dragog nam Prke skužim dijelova zatrpanih u sijenu na zemljanom podu, tako da sam još tu našao mazalicu, prirubnicu, gumigeleng, 3-4 štop svjetla, i onu plastiku za tunel kod ruchne. Vratimo se u birtiju i nakon povoljne kupnje još deda neda platit cugu, nego je on nama platio dve rundu. E najbolji dio priche je Puyolov tata, zbog njega sam se osjechao kao u malom mistu, on dedi jesi ti bratich od onog policjca, pa di je ovaj , di je onaj, naravno jel ima još onog fichu ... cijelu su rodbinu pretresli i poznate ....
Juraj83- "CAR"
e ak ti ne trebaju pakne i cilindrići, ja bi kupil...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ljudi, pa mi bi svi trebali učiti od Prke, možda pokrene neki tečaj pa da se i njemu isplati. Polaznika bi sigurno bilo . Juraj super si tržio, ima tih dijelova po tavanima i šupama ali treba samo namirisat.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Eto ima još dobrih ljudi... Super ulov!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
svi smo mi prka hahahahahahhahahaha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Evo da se i ja javim sa impresijama.
Jura je trgovao odlično, dapače uspio je pun kufer stvari donijeti doma i koje će mu koristiti.
Evo i slikica kak je to zgledalo kad smo mu skrpali sve u fiću, bil je pun kaj brod!!!
Ko je videl njegovog fićka mogo je posvjedočit kak mu je farba matirala, evo i na jednoj smo mu pokazali da ne treba puno vremena da se dovede farba do super sjaja.
I na kraju jedna zajednička.
Jura je trgovao odlično, dapače uspio je pun kufer stvari donijeti doma i koje će mu koristiti.
Evo i slikica kak je to zgledalo kad smo mu skrpali sve u fiću, bil je pun kaj brod!!!
Ko je videl njegovog fićka mogo je posvjedočit kak mu je farba matirala, evo i na jednoj smo mu pokazali da ne treba puno vremena da se dovede farba do super sjaja.
I na kraju jedna zajednička.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Zakon slike Puyol, tu na slikama ficho kao od nekog cigana
Juraj83- "CAR"
Taj dan je mogao tako bio tko pomislit!!!Juraj83 je napisao/la:Zakon slike Puyol, tu na slikama ficho kao od nekog cigana
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
miniV8 je napisao/la:e ak ti ne trebaju pakne i cilindrići, ja bi kupil...
bump ćitaj
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
@ Mini, trebaju mi, Fićo mi užasno loše kochi, pa chu vidit na valjcima u stanici kaj je ..
Juraj83- "CAR"
miniV8 je napisao/la:e ak ti ne trebaju pakne i cilindrići, ja bi kupil...
imam ti ja nove pakne komplet za naprijed i nazad
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Zimnica je veoma bitna za opstajanje nasih vozila....
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009