Neka imena i kontakti!
4 posters
Stranica 1 / 1.
Neka imena i kontakti!
Kako nam se bliži voznja pregledao sam malo slike sa onog prvog skupa kad je bilo sve puno.
Pa me eto sad zanimaju neka lica koja nisam zapamtio, a i nisam videl, stoga ko zna neka javi.
Evo ovi mladići prva trojica s lijeva na desno, tko zna njihova imena, su na forumu?
Nadalje ova gospoda, sada sa desna na lijevo i opet trojica, također molio bih ako se prepoznaju da me upozore!!
I zadnje dvojica mladića s lijeva na desno su lica koje nisam imao prilike zapamtit bolje pa prosim.
Hvala!!!
Pa me eto sad zanimaju neka lica koja nisam zapamtio, a i nisam videl, stoga ko zna neka javi.
Evo ovi mladići prva trojica s lijeva na desno, tko zna njihova imena, su na forumu?
Nadalje ova gospoda, sada sa desna na lijevo i opet trojica, također molio bih ako se prepoznaju da me upozore!!
I zadnje dvojica mladića s lijeva na desno su lica koje nisam imao prilike zapamtit bolje pa prosim.
Hvala!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Re: Neka imena i kontakti!
Kaj ljudi niko nezna?????
sta pitas gluposti ovaj prvi ti je konobar drugi kuhar a treci raznosi pizze
Guest- Gost
hahaha, vidiš opće nisam skužil!!!!
pa kak radimo popis ljudi za 15. onda me i zanima ako ovi ljudi sa slika nisu na forumu da ih se kontaktira i pozove!!
uostalom rafo ti se nisi izjasnil!!!! misliš ti dolazit, jerbo bio bi grijeh da ne pohodiš ovo okupljanje!!!!
pa kak radimo popis ljudi za 15. onda me i zanima ako ovi ljudi sa slika nisu na forumu da ih se kontaktira i pozove!!
uostalom rafo ti se nisi izjasnil!!!! misliš ti dolazit, jerbo bio bi grijeh da ne pohodiš ovo okupljanje!!!!
rafo je napisao/la:kakav Zabreg-Samobur covjece, pa da se izgubim jesi lud
Nej ti meni ime grada mijenjat!!!
Nemaš se kaj izgubit, jedino ak si baš takav vozač da ne pretiš cestu pa da te vode ruke u grabu, onda bi se i mogal zgubit.
Ionak se moreš prikrpat nekome, eto Hrkiju mozda.
Ma ionak vidim da nisi ti za takve stvari, za tebe je samo rad!!!
Ak oš bumo ti pripremili neku starudiju i alat pa se ti igraj dok pravi muži piju i jedu!!!
to su ti sve moji frendovi koji su wannabe fićo driver. ona zdesna trojica, to su ti od Nevena stari, stric i Neven. Neven je onaj kojem smo šlepali plavog fiću iz Šumećana. on nema internet. onaj visoki dečko je skoro kupio fiću ali je osto bez posla. eto to ti je ta ekipa
ajd da se neko sjetil, fala.prka126 je napisao/la:to su ti sve moji frendovi koji su wannabe fićo driver. ona zdesna trojica, to su ti od Nevena stari, stric i Neven. Neven je onaj kojem smo šlepali plavog fiću iz Šumećana. on nema internet. onaj visoki dečko je skoro kupio fiću ali je osto bez posla. eto to ti je ta ekipa
znači od njih ništa, šaljem PM-ove dalje drugima.....
puyol je napisao/la:rafo je napisao/la:kakav Zabreg-Samobur covjece, pa da se izgubim jesi lud
Nemaš se kaj izgubit, jedino ak si baš takav vozač da ne pretiš cestu pa da te vode ruke u grabu, onda bi se i mogal zgubit.
Ak oš bumo ti pripremili neku starudiju i alat pa se ti igraj dok pravi muži piju i jedu!!!
sad sam tek vidia,di mene sa hrkiem trpas pa da ga izbacim iz njegovog auta na autocesti
Guest- Gost
rafo je napisao/la:puyol je napisao/la:rafo je napisao/la:kakav Zabreg-Samobur covjece, pa da se izgubim jesi lud
sad sam tek vidia,di mene sa hrkiem trpas pa da ga izbacim iz njegovog auta na autocesti
stavio bi ja tebe iza u komoru i ohlado na minus 10
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hahahah nebi puno dobio ipak je onj sa brda i imaju u 7 mjesecu mraz... tak da je navikao vjerojatno....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Stranica 1 / 1.