DJELOVI ZA KOLEGU FODORA
+4
puyolov tata
miniV8
dr.Damba
Hrki
8 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
DJELOVI ZA KOLEGU FODORA
evo neznam koliko su svi upuceni,jucer na skupu nas kolega fodor je imao prometnu i dosta je ostetio svog ficu.
tako bi molio kolege koji imaju neke djelove koji su njemu potrebni da mu ih doniraju,mislim da bi to bilo u redu,jer se decko potrudio doci na skup i snasla ga je ta losa sreca..
evo kolega fodor posto ja imam alternator,koji ti je isto stradao jucer ,ja ti ga poklanjam.samo mi javi adresu da ti ga mogu poslati.
tako bi molio kolege koji imaju neke djelove koji su njemu potrebni da mu ih doniraju,mislim da bi to bilo u redu,jer se decko potrudio doci na skup i snasla ga je ta losa sreca..
evo kolega fodor posto ja imam alternator,koji ti je isto stradao jucer ,ja ti ga poklanjam.samo mi javi adresu da ti ga mogu poslati.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Re: DJELOVI ZA KOLEGU FODORA
ako trebas limariju ili poaravak javi se ako si blizu budemo rijesili naravno besplatno jedino ti lakiranje nemogu rjesiti riknul mi je kompresor
damire ja mu dam prednji vezni i blatobran... ostalo se mora ravnati što vjerujem da ti nije problem, on ti je u čk kaj mislim da ti i nije daleko.... kompresor ti opet ja mogu posuditi isto tak pa mu ga i zlakiraj ak on hoče....???
fodor izjasni se....!
fodor izjasni se....!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Šaljem rozetu i far -ravni ili izbočeni-dobar !! Javi adresu MOMENTALNO!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
dobil je far, treba mu rozeta...
miniV8- Administrator
Jel treba još nekaj od štroma?? Ak imam šaljem!!
Od mene branik dobije, javi samo ak ti treba.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Decki, unaprijed hvala na svemu...
Ovak, blatobran stiže iz osijeka, haubu imam u međimurju, alternator imam i ja, izgoril je jer je usudaru pukla klema od plusa na akomulatoru, i taknula se mase...Farove imam(hvala mini)...a za ostalo se bumo još čuli.
Damir, za limariju sew cujemo, trasim covijeka koji će to odraditi kak treba....
I još jedno, ne tražim ništa mukte.Kaj košta, košta.Nije problem.
Ovak, blatobran stiže iz osijeka, haubu imam u međimurju, alternator imam i ja, izgoril je jer je usudaru pukla klema od plusa na akomulatoru, i taknula se mase...Farove imam(hvala mini)...a za ostalo se bumo još čuli.
Damir, za limariju sew cujemo, trasim covijeka koji će to odraditi kak treba....
I još jedno, ne tražim ništa mukte.Kaj košta, košta.Nije problem.
fodor- Aktivni Član
- Broj komentara : 147
Registration date : 01.03.2010
netraži ti ništa mukte, ali ovo je prvenstveno auto klub i forum i tu smo da si pomažemo i da jedni drugima napravimo uslugu, kad tad ce se to vratiti a dobro se dobrim vraća. ako ti čovjek nudi limarske radove onda odi k njemu nećeš požaliti vjeruj mi,
ipak se dogodila nezgoda i nemože se reći da je tvoja krivica, ja bi isto tak proletil da me neko pusti, no pustimo sad to, čovjek ti nije daleko on je u varaždinu i sve kaj sam videl kaj je radil sam oduševljen tako da za damira samo preporuka...... volio bi da svi koji smo tamo bili možemo sudjelovati u vračanju na cestu tvog fiće. eto toliko od mene.
ipak se dogodila nezgoda i nemože se reći da je tvoja krivica, ja bi isto tak proletil da me neko pusti, no pustimo sad to, čovjek ti nije daleko on je u varaždinu i sve kaj sam videl kaj je radil sam oduševljen tako da za damira samo preporuka...... volio bi da svi koji smo tamo bili možemo sudjelovati u vračanju na cestu tvog fiće. eto toliko od mene.
miniV8- Administrator
Pa javil bum se damiru za limariju, jer mi fali jedan sposoban limar...videl sam i ja neke njegove radove u živo, tak da znam da je dobar...
A za dijelo se bumo culi.<nesmijem rastavljat auto, moram čekati da si osiguranje poslika...
Htio bih nabavit prednji koš, desni, ima ih u srbiji na prodaju, pa ako bi ga tko mogao dovesti...
A za dijelo se bumo culi.<nesmijem rastavljat auto, moram čekati da si osiguranje poslika...
Htio bih nabavit prednji koš, desni, ima ih u srbiji na prodaju, pa ako bi ga tko mogao dovesti...
fodor- Aktivni Član
fodor je napisao/la:Pa javil bum se damiru za limariju, jer mi fali jedan sposoban limar...videl sam i ja neke njegove radove u živo, tak da znam da je dobar...
Pa ako nađeš u Srbiji i možeš do Šida da ti pošalju ja ću ti prenjeti u RH !
Gost- Gost
Stavi popis robe koju trebaš i adresu da znamo slati!!Svaki komad plačaš po cijeni jedne PIVE !!!!!!
velim nema problema za limariju sad sam ti trenutno slobodan tak kad rjesis sa osiguranjem slobodno se javi i navrati sve bumo mi slozili to mi barem nije problem ja volim pomoci ljudima u nesreci jer znam kak je to
dobro damir, kad rijesim dijelove i to se cujemo pa da sredimo limariju....
fodor- Aktivni Član
Hej...Uspel sam srediti dosta dijelova za asvoj fićo, neke sam imal i doma....
stigao je blatobran, hauba je doma, farova imam %, tako da mogu i birat, roseta isto, nosače farova imam...
Sad bih samo trebal opomoć da nabavim desni koš, šalicu fara, i prednji vezni lim, tak da ak tko zna gdje bi to mogel kupiti, ili naručiti, puno bih pomogel...
P.S. Damir, daj mi javi broj mob-a da se cujemo ovaj tjedan, ako ti nije problem...
stigao je blatobran, hauba je doma, farova imam %, tako da mogu i birat, roseta isto, nosače farova imam...
Sad bih samo trebal opomoć da nabavim desni koš, šalicu fara, i prednji vezni lim, tak da ak tko zna gdje bi to mogel kupiti, ili naručiti, puno bih pomogel...
P.S. Damir, daj mi javi broj mob-a da se cujemo ovaj tjedan, ako ti nije problem...
fodor- Aktivni Član
091 881 5807 to ti je moj broj a ako me ne dobis zovi na zenin 091 887 4184
PROBLEM KOD MENE NIJE PROBLEM VEC RIJESENA STVAR
damir_novoselec je napisao/la:091 881 5807 to ti je moj broj a ako me ne dobis zovi na zenin 091 887 4184
Svaka čast kolega.....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Svaka čast dečkl!! Dokumentirajte sve!! Sretno!!
damir_novoselec je napisao/la:cuj prijatelju a sta ce ti desni kos
Zgužvan je od prometne... Treba ga mijenjat.
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
daj stavite slike tog kosa ubiti stavite slike da vidim kaj treba raditi ako nije problem bas me zanima
cuj kolega ja ti malo zabusavam sa tvojim auticom ja se nadam da ti nije hitno ali drugi tjedan si ti prvi na redu malo se je oduzilo imal sam par sitnica za rijesiti tako da se ja ispricavam ali budemo to rijesili kak se to mora rijesiti
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Fićo djelovi
» djelovi za fiću
» djelovi za ficu
» Motor od 850 i još neki djelovi
» ato djelovi + umjetnost-> skroz kul
» djelovi za fiću
» djelovi za ficu
» Motor od 850 i još neki djelovi
» ato djelovi + umjetnost-> skroz kul