Zastava BUGGY
+8
puyolov tata
Marko ZG
jeremija
Camshaft
prka126
puyol
Hrki
Miljenko
12 posters
Stranica 1 / 1.
Zastava BUGGY
Evo da predstavim vozilo koje je u mojem vlasništvu desetak godina...
ZASTAVA BUGGY proizveden 1984. godine..
Poprilično je u originalnom stanju osim motora koji nije više 850 ccm već 750 ccm
Ni felge nisu original...
Ja sam se podosta s njim navozio s obzirom da sam ga koristio u svrhu dostave sladoleda....
Poprilično je u originalnom stanju osim motora koji nije više 850 ccm već 750 ccm
Ja sam se podosta s njim navozio s obzirom da sam ga koristio u svrhu dostave sladoleda....
Gost- Gost
Re: Zastava BUGGY
A zanimljiv auto. A sa jacim motorom bio bi prava jurilica.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
daj nam malo vise informacija kako je nastao
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
BUGGY je nastao u tvornici Zastava u Kragujevcu 1984.g
Napravljen je na bazi fiće 850...
Tijekom vremena sam ja mijenjao motor u njemu,a s obzirom da nisam našao motor 850 ccm stavio sam u njega 750 ccm...
Zastava je napravila (po mojim saznanjima) 30-ak komada za hotele na jadranu,a 90-ih su se tada državni hoteli počeli raspadati i tako je moj primjerak završio kod mog poznanika,a zatim 1998 kod mene....
Cijelo vrijeme je garažiran,a mali facelifting mu svejedno nebi škodio!!
Tijekom vremena sam ja mijenjao motor u njemu,a s obzirom da nisam našao motor 850 ccm stavio sam u njega 750 ccm...
Zastava je napravila (po mojim saznanjima) 30-ak komada za hotele na jadranu,a 90-ih su se tada državni hoteli počeli raspadati i tako je moj primjerak završio kod mog poznanika,a zatim 1998 kod mene....
Gost- Gost
Čoeče!!
Evo prvi put da sam pročitao, a onda i vidio da je zastava proizvela takvo nešto.
Definitivno je atraktivan, a i dobro bi mu došao 850, ako ne i jugov da bude malo okretniji.
Evo prvi put da sam pročitao, a onda i vidio da je zastava proizvela takvo nešto.
Definitivno je atraktivan, a i dobro bi mu došao 850, ako ne i jugov da bude malo okretniji.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Čovječe za ovo nisam ni znao, baš mi je drago da si nam se pridružio, super je makinica!
Stvarno, pojma nisam imal da su tak nekaj proizvodili... Ovo je stvarno onda rijedak primjerak...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Brale da mi ga je dat samo jedan dan da se u njemu izguštam, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gost- Gost
Ja ih se sjecam kad su bili novi! Nisam 100% siguran, ali radila ih je neka firma u Sloveniji za HERTZ renta car po narudjbi. To je bila sredina 80-tih godina i svi su bili limun-zute boje sa crnim natpisima HERTZ RENTA CAR!!!
U Kragujevcu ih sigurno nisu sklapali, jer su kapaciteti za serijska vozila bili 100 % popunjeni . U svakom slucaju treba cuvat, i jos probat naci kontakte u Sloveniji koji znaju jos tocnije podatke o proizvodjacu!
U Kragujevcu ih sigurno nisu sklapali, jer su kapaciteti za serijska vozila bili 100 % popunjeni . U svakom slucaju treba cuvat, i jos probat naci kontakte u Sloveniji koji znaju jos tocnije podatke o proizvodjacu!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Ko zna šta bi i čega sve bilo na našim prostorima da se Juga nije rasula... Posto sam jedan od ovih iz mladjih generacija nisam upućen ko i dosta nas na forumu da je ovo nekakav tvornicki produkt,prvo sam pomislio da je nekakav ručno radjeni bagi. Eto sad znamo i tu priču o ovom "mutantu" iz Zastavine kolekcije,a još jači podatak je da su se radili po narudzbi,znaci nije sala ipak je to bila limitirana serija... u svakom slučaju fora vozilo za nekakve izlete i avanture a još da je 4x4... bilo bi fora...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
skorpyon je napisao/la:BUGGY je nastao u tvornici Zastava u Kragujevcu 1984.g
Da vam ja objasnim kako je nastao, ove bagije je tvrtka Kompas Hertz Jugoslavija naručila kod tvrtke Avtomontaža Ljubljana koja je sklapala autobuse. Imali su ih širom cjele Jugoslavije, a najviše su ih imali na obali za renting. I ova sjedišta mu isto nisu original, svi bagiji su bili žute boje i sa strane na pragovima je bio napis na crnoj traki buggy ts ili cabrio ts za ovo stvarno nisam siguran i imao je proširene celične felge. I evo jedne slike koja je najbliže originalu osim boje i felga naravno!
jure.abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 152
Registration date : 01.04.2009
Hvala!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ne mogu hebeno virovat ovo je prvi put da vidim nesto takovo u zivotu te cujem za slicno pre dobro....
A ljepi primjerak je to auta treba ga dobro uredit i bit ce prava jurilica. A ti mali auti poput fice peglice itd su jako zanimljivi. Steta sto ih je malo napravljeno.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Znam da moj nije baš u potpunosti original,ali nije puno promjenjen u odnosu na original.... sjedala sam ja dobio takva s njim,a ova koja su na ovoj slici mi se čine plastična i vjerojatno jako neudobna....
Planirao sam ga prodati,ali mislim da ću ga ipak ostaviti sebi,jer ih jednostavno kod nas nemaaaaa....a lijepo je imati nešto što nitko nemaaaa....
Planirao sam ga prodati,ali mislim da ću ga ipak ostaviti sebi,jer ih jednostavno kod nas nemaaaaa....a lijepo je imati nešto što nitko nemaaaa....
Gost- Gost
Dobro veće,Gost je napisao/la:Evo da predstavim vozilo koje je u mojem vlasništvu desetak godina...
imate možda još ova kola zastava buggy?
Pozdrav
janez
KOMPASYU- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 1
Registration date : 09.02.2017
Zastava 750 BUGGY
Zdravo imam zastavu 750 buggy i prije je imala krov koji je dosao uz skoljku ali sada ga nemam vise zanima me jel bi mogao negdje to naruciti da se napravi jer planiram sredjivanje na proljece
Pozz
Pozz
Hamid Šukalić- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 2
Registration date : 26.01.2018
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 850
» Zastava 750 '66
» Zastava 750
» Zastava 430 K
» Zastava 850
» Zastava 750 '66
» Zastava 750
» Zastava 430 K
Stranica 1 / 1.