zastava 750 luxe,1978god.
+14
miniV8
puyolov tata
johan
Marko ZG
Lav
miro
zok fićo
jeremija
prka126
Hrki
Filip
Camshaft
puyol
zastava750(fićo)
18 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: zastava 750 luxe,1978god.
svaki put da cu ti rec skini kuku jer ja nisam stigao,a ne koristi nicem,moram ti poslat 3 ratkape sad kad imas 2 kom,čujemo se.
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
evo kupio sam bijele žmigavce sa velikim staklom(bez postolja)
i stavio navlake,jer mi je žao da se sicevi izgrebu,jer su kao novi!
sad moram razmišljat oko boje,farbanje i limarenje cu radit pocetkom 2011,
razmisljao sam,ali neznam dali da ga ostavim bijelog ili u neku drugu boju?
razmisljao sam o naranđastoj,sta vi mislite?ako imate prijedlog za boju ili kakav savjet samo pisite i komentirajte
9
i stavio navlake,jer mi je žao da se sicevi izgrebu,jer su kao novi!
sad moram razmišljat oko boje,farbanje i limarenje cu radit pocetkom 2011,
razmisljao sam,ali neznam dali da ga ostavim bijelog ili u neku drugu boju?
razmisljao sam o naranđastoj,sta vi mislite?ako imate prijedlog za boju ili kakav savjet samo pisite i komentirajte
9
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
Ak mjenjas boju moras ga i iznutra cjelog farbat. Najbolje da uzmes ton kartu i da onda pogledas si boje. Meni se svida jako ona kaj ima reno megan sport. Ona zutozlatna. Navodno da je skupa jako. U svakom slucaju dok bus limariju napravio ima vremena za odlucit koja bu boja.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
bijela definitivno, interijer isti kakav je : crna sjedala i zadnji tapecirung, ali nađi prednje isto prošivene kao zadnji tapecirung ali neka bude isto u toj crveno/trula višnja boji, djeluje odlično ( malo sportski ali opet luxe ), a za pod stavi crveni/trula višnja ili onakvu boju kakva već je dakle zlatno-smeđa...
najbolje je fiću u te original boje za izvana ( za luxa mi je narančasta malo bzvz ali o ukusima se ne raspravlja ), unutra već bolje neka kombinacija
najbolje je fiću u te original boje za izvana ( za luxa mi je narančasta malo bzvz ali o ukusima se ne raspravlja ), unutra već bolje neka kombinacija
mars- Član
- Broj komentara : 62
Registration date : 16.12.2009
Ako si fanatik za originalnost onda mora ostati ova ista kombinacija (i povratak narandzastih zmiga jer je tak izaso iz fabrike) !!!
Ako tolko ne patis na taj faktor, a bijelih fica ima najvise, onda ti je moj savjet biranje nekih zivljih boja, ali obavezno iz ZASTAVA programa do sredine 80-tih godina, jer ako jednostavno odaberes neku boju od 1000 koliko ih se moze izmjesati iz raznik ton-karta, onda to nije to. Mora biti boja MADE in ZASTAVA! . Narandzasta je odlican izbor, a bila je i lijepa plava i zelena, a mozda crvena???
Ako tolko ne patis na taj faktor, a bijelih fica ima najvise, onda ti je moj savjet biranje nekih zivljih boja, ali obavezno iz ZASTAVA programa do sredine 80-tih godina, jer ako jednostavno odaberes neku boju od 1000 koliko ih se moze izmjesati iz raznik ton-karta, onda to nije to. Mora biti boja MADE in ZASTAVA! . Narandzasta je odlican izbor, a bila je i lijepa plava i zelena, a mozda crvena???
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
hvala na savjetima,ma ja bi ga ostavio u originalnom stanju,ništa sportsko,a ove zmigavce ako mi dosade bijeli,uvijek mogu zamijenit i stavit naranđaste
a sta se tice boje,to mi je najteze odlucit
ako imate kakvu preporuku ili savjet samo pisite,
radit cu ga temeljito farbanje i iznuta i izvana,sta se tice
unutrašnjosti,sicevi ce ostat,moram nabavit jos za vrata crne tapicirunge,i stavit cu trula višnja pod!
a sta se tice boje,to mi je najteze odlucit
ako imate kakvu preporuku ili savjet samo pisite,
radit cu ga temeljito farbanje i iznuta i izvana,sta se tice
unutrašnjosti,sicevi ce ostat,moram nabavit jos za vrata crne tapicirunge,i stavit cu trula višnja pod!
napokon sam nabavio bubrege na branicima,
puno bolje izgleda,bar meni
puno bolje izgleda,bar meni
Super izgleda sa bubrezima!!
Vidim da si napisal da si kupil bijele žmigavce, i sad gledam na slici i vidim da mi je nekaj čudno.
Kolko sam ja upoznat nisu to fićine žmige, to su ti za f500, ali neka me netko ispravi ak griješim.
Prijedlog stavi nazad naranđaste, samo zbog toga kaj su originalni.
Vidim da si napisal da si kupil bijele žmigavce, i sad gledam na slici i vidim da mi je nekaj čudno.
Kolko sam ja upoznat nisu to fićine žmige, to su ti za f500, ali neka me netko ispravi ak griješim.
Prijedlog stavi nazad naranđaste, samo zbog toga kaj su originalni.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
imam ti ja dva narancasta dva potpuno nova komplet s kucistom i zastitnom gumom,ti meni va dva bila ja tebi cik pogodi....moze na PM odgovor.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
imam ja i nove naranđaste žmigavce,ali stavio sam bijele jer mi se bas sviđaju,da to su zmigavci od fiata 500,
ma lako meni za zmigavce,to promjenim kad ocu za 10 minuta
nego jos moram nabavljat dijelove,i razmisljat o boji
ma lako meni za zmigavce,to promjenim kad ocu za 10 minuta
nego jos moram nabavljat dijelove,i razmisljat o boji
evo podizem temu iz mrtvaca
registrirao bi fića,nije regan od 2006 sad me zanima sta da promjenim prije tehnickog i pogledam osim ulja za kocnice,motornog ulja, kocnica,rucne,prirubnica,zmigavca i svijetala?
tako da me ne vracaju s tehnickog a i radi same sigurnosti!
registrirao bi fića,nije regan od 2006 sad me zanima sta da promjenim prije tehnickog i pogledam osim ulja za kocnice,motornog ulja, kocnica,rucne,prirubnica,zmigavca i svijetala?
tako da me ne vracaju s tehnickog a i radi same sigurnosti!
Točno to kaj si i sam napisal.Dobro ga zglancaj ,pripremi papire(kupoprodajni na tebe,policu osiguranja,nekaj love) i sretno na tehničkom i registraciji!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Luxe 750 75.g
» zastava 750 luxe 1974.g.
» Zastava 750 Luxe 1977.
» Zastava 750 Luxe 1977g.
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» zastava 750 luxe 1974.g.
» Zastava 750 Luxe 1977.
» Zastava 750 Luxe 1977g.
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
Stranica 3 / 3.