Hoće li neko do Istre?
2 posters
Stranica 1 / 1.
Hoće li neko do Istre?
Bliži se Dan sela Orihi, koji se održava sredinom sedmog mjeseca, pored već uobičajenog desetog jubilarnog Old Timer's Daya i mototrke na prstenac po prvi put bi se održao i "Fićo day". Pošto je i dosad s oldtimerima bilo par fića to bi bio razumljiv korak. Inače manifestacija traje kroz vikend i pored same fešte s muzikom ćevapima i dr. skupi se tu dosta bikera i oldtimera. Ukoliko bi bilo zainteresiranih moglo bi se organizirati i mjesto za kampiranje Ovdje su i prošlogodišnje slike http://www.ficoforum.net/zanimljive-slike-f25/dan-sela-orihi-2009-istra-okolica-barbana-t832.htm
Evo molim zainteresirane bliže i dalje da se upišu u ovoj temi ili mi pošalju mi PM. Selo se nalazi u Istri u općini Barban.
Evo molim zainteresirane bliže i dalje da se upišu u ovoj temi ili mi pošalju mi PM. Selo se nalazi u Istri u općini Barban.
ficutomba- Član
- Broj komentara : 27
Registration date : 06.03.2009
Re: Hoće li neko do Istre?
Evo, drugu subotu 17. 07. održati će se "Fićo Day" u Orihima u općini Barban. Pored toga bit će i oldtimera i mototrka na prstenac (kao neka alka s motorima) Još mi niko s foruma nije potvrdio da dolazi pa reko' da ponovim. Uglavnom ako neko misli dolaziti može mi potvrditi na U2U ili na 098 179 6851. Za sada dolazi jedan fićo (od ovih što sam ih ja zvao) a i taj možda.
Pozdrav!
Pozdrav!
ficutomba- Član
Bilo bi savršeno da netko iz kluba ode, ali mislim da će i ova godina još malo sačekat dok se malo više ne ustabilimo...
Valjda će bit bolje druge godine do tada moram i svog napraviti.
ficutomba- Član
Stranica 1 / 1.