kako se radi kabrio fićo... samo za MILJENKA
+5
Hrki
Floyd ZG
prka126
Miljenko
miniV8
9 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
kako se radi kabrio fićo... samo za MILJENKA
HAHAHAHAH EVO MILJAC AK HOČEŠ MOGU TI GA i prodati.... vjeruj mi sve je novo na autu i u mrak je stanju
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Re: kako se radi kabrio fićo... samo za MILJENKA
Ma nema frke. Koliko love? Vec sam ljut sam na sebe. Kak mi je krenulo ko zna dal bum ikad imal cabrio ficu ili peglicu.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
miljac za tebe badave samo dodji po njega....
miniV8- Administrator
Bilo bi dobro al od toga nebu nista. Nemam kud sa njim. Imam neke vaznijh stvari sad za rjesavat. Ak peglicu neprodam moram ju pofarbat pa nek ceka.
PeglaZG, oprosti, oprosti, FloydZG baš si pozer, hehe, ako si radio koliko si i pozirao onda super... hahaha
Možda i nebi bilo loše da se uradi ,ali računajte na veliku zapreku po pitanju Atesta ! pa treba razmišljati da nebi trud bio veliki i uzalud !
Gost- Gost
Da atest je nekad bio laksi a sad gledaju koda je novi auto. Nacrt pa ak je ok radit pa slikat itd. Homologirani retrovizori pojasevi. Atest varioca itd. A sa svim cjevima i punim tankom nesmije prec max tezinu praznog vozila. Jako su strogi.
Da Miljenko .Da bih Atestirao primjer jedan Trike ja moram angažirati more raznih struka da bi napravili izračune koje svakako ja nemogu ,a to je recimo opterećenje po svakom točku itd ! Uglavnom šta se tiče Atesta zakon je više nego Pretvd!
Gost- Gost
Ja sam nekoliko puta zvao centar za vozila i sami neznaju kaj sve vise treba. Kak da ja napravim nacrt kak bu to izgledalo koja debljina cjevi di bu se sve spajalo. Neznam nikog ko je radio peglicu da imam papire vec. Reko mi je covjek da mi moze ficu napravit jer je njih je radio pa ak hocu nek dovucem ficu i djelove i lovu. Radije bi sad nabavio neki mali siber pa to stavio da malo izgled podigne. Sad cu vidjet kaj ce bit iz svega toga. Ak nista prodat cu peglu i ic si ficu ili ovaj motor od 1100 kubika. Inace mini ljepo si izrezo al trebo si ostavit okvir di sajba dojde.
a zakaj uopče raditi kabrio od auta koji nije čvrst ni sam po sebi.... kaj je tebi, a i šteta je raspiliti auto u kabrio, ovo kaj sam ja napravio je bilo ionako iz zajebancije i auto ide na cios, nema papira i trul je u pm i fali mu pol prednjeg veznog lima itd..... ukratko koma je auto, a to da bi išao raditi kabrio miljac od toga još bu ti više sunce udrilo u glavu i onda buš još više pizdarija smišljal i nebu dobro, pusti te želje za druga vremena nego napravi nekaj vozno i vozi se a nemoj više filozofirati jer stvarno mi se više neda čitati postove jedne te iste u kojima kukaš kak se to nemre, sve se može samo treba imati volje i treba početi a ne samo pisati i filozofirati......
miniV8- Administrator
Ima nesto istine u tome. Ma ja nebi ni kupil peglicu vec je dosta djelova bilo. Posto sam imal djelova i od fice i od Nsu princa Yuga i to sve je otislo na cios. Ma pegla bu se pofarbala pa bu na prodaju ili vec neke. Stavljaj Loock.
Miljac dobronamjeran savjet s moje strane je da ako ne misliš auto radit sebi nemoj ga ni radit, najkraće rečeno. Džabe ti njega farbaš za nekoga, gubljenje vremena, prodaj peglicu takva kakva je, ako misliš farbati za male pare svatko tko dođe gledat reči će nešto tipa "ah, žbuka stari..." ITD. i spuštat cijenu tak da opet nemaš niš od toga, a i da ju daš napraviti vrhunski bu te koštalo i di si onda??? Nigdje, Do sad si trebao shvatiti da od toga nema ništa, vozilo je takvo kakvo je, ima svog kupca za iznos koji vrijedi... nema dalje, a ta lakiranja, prodavanja i slično zaboravi kod starih auta, to danas nije više puko prijevozno sredstvo da dolazi širok krug kupaca gledat i kupit auto, pa da ćeš nekome nešto prodat takvo, to danas kupuju entuzijasti, a ti će ti to gledati i nećeš ga moć preć najvjerojatnije, nije to novi auto da uzmeš karambol složiš zakamufliraš i dođe balonja kupit sebi prvi auto koji nema pojma o ničemu, to zaboravi.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
miljac evo dali su ti dobre temelje za izradu cabria,ova dvojica kad se uhvate brusilice nema toga sta nemogu pokvariti
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hahahahaaha, hrki, hahahaha, u potpunosti si u pravu, hahahahahah
Ma i ja lakse znam pokvarit nego popravit. Ma nebi ja nikad kupil nego me frend nagovorio kupi kupi pa bus napravio cabrio. Ma nije problem polakirat mi peglicu. Najveci problem je nac kupca. Trebam jos prednji kraj slozit i onda bu peglica ko bombon. Znam da ju nemogu dat ispod 2 tisuce kuna.
Miljac odi na oldschool na oglase,BORAC ISTRA ti prodaje atestiranog fiću cabria za 400eura na neviđeno,što znači da možda nije zadnja cijena pa zovi dok je još u prodaji ako si pri lovi i rješio si se svih muka!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
a zakaj uopče raditi kabrio od auta koji nije čvrst ni sam po sebi.... kaj je tebi, a i šteta je raspiliti auto u kabrio, ovo kaj sam ja napravio je bilo ionako iz zajebancije i auto ide na cios, nema papira i trul je u pm i fali mu pol prednjeg veznog lima itd..... ukratko koma je auto, a to da bi išao raditi kabrio miljac od toga još bu ti više sunce udrilo u glavu i onda buš još više pizdarija smišljal i nebu dobro, pusti te želje za druga vremena nego napravi nekaj vozno i vozi se a nemoj više filozofirati jer stvarno mi se više neda čitati postove jedne te iste u kojima kukaš kak se to nemre, sve se može samo treba imati volje i treba početi a ne samo pisati i filozofirati......
E moj mini prvo narajcas covika i sad na kraju on pise gluposti i filozofira,pa cemu onda forum ako se ne podupiremo,ako oce covik kabrija smislit cemo kabrija(u okvirima zakona,haha),za sve ima rijesenje.....
E moj mini prvo narajcas covika i sad na kraju on pise gluposti i filozofira,pa cemu onda forum ako se ne podupiremo,ako oce covik kabrija smislit cemo kabrija(u okvirima zakona,haha),za sve ima rijesenje.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Hvala na imformaciji cuo sam se sa covjekom pa cekam slike pa i kupca za peglu. Malo je tesko danas prodat neke. Malo je ljudi kaj vole staro. E da nisam bacil tolike djelove pun tavan te od fice pa bube a od NSU PRINCA najvise toga. Hauba vrata getriba sicevi. Sve to je baceno.
E da je baba muško zvala bi se Duško!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
johan je napisao/la:a zakaj uopče raditi kabrio od auta koji nije čvrst ni sam po sebi.... kaj je tebi, a i šteta je raspiliti auto u kabrio, ovo kaj sam ja napravio je bilo ionako iz zajebancije i auto ide na cios, nema papira i trul je u pm i fali mu pol prednjeg veznog lima itd..... ukratko koma je auto, a to da bi išao raditi kabrio miljac od toga još bu ti više sunce udrilo u glavu i onda buš još više pizdarija smišljal i nebu dobro, pusti te želje za druga vremena nego napravi nekaj vozno i vozi se a nemoj više filozofirati jer stvarno mi se više neda čitati postove jedne te iste u kojima kukaš kak se to nemre, sve se može samo treba imati volje i treba početi a ne samo pisati i filozofirati......
e joh stvarno nisi mogao bolje napisati svaka cast.
miljac odluci se sta zelis pa ce mo ti probati pomoći
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ja bi rado cabrio si napravio al da bi se krenulo radit treba napravit nacrt kak bi izgledala di bi bila pojacanja koje cjevi itd. Ko kad se gradi kuca pa se ima nacrt po cemu se radi. Zatit atest varioca homologirani pojasevi i retrovizori. Nisu dozvoljena prosirenja. A treba jos i majstora platit i matrijal. Tak da ju hocu prodat pa kupit ficu ili kombi. Pa ipak sam na fico forumu i u fico klubu.
samo vi prodajite svoje peglice prka svoje neda ni za 100 maraka, pa makar bio u 10 fićo fan klubova, hehe
miljac, ako Bog da da prestanem radit 15, onda ćemo se čut pa da peglu složimo, da za nju dobiš 500€. samo što sada nisam u vremenu...
miljac, ako Bog da da prestanem radit 15, onda ćemo se čut pa da peglu složimo, da za nju dobiš 500€. samo što sada nisam u vremenu...
Prka kako si počeo raditi ti ne staješ do 65 godine a ako lopovi s.... zakon svi radimo do 80-te . Miljac riješi tu peglu jel ti prka nebude stigao pomoč, uzmi fiću i primi se posla.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
ajde miljac kad kupis ficu javi se da ga slozimo ali ne ko kabrio nego onako kako ga je majka kragujevacka rodila
hehe, miro, da bar nisi u pravu, ali jesi..., miljac nedaj peglu, biti će fićeka
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» ABARTH 1000 TCR replica u izradi
» Samo za BISer-a
» Evo uspjel sam diplomirat...
» samo za prijatelja johana
» Žmigavci samo svijetle
» Samo za BISer-a
» Evo uspjel sam diplomirat...
» samo za prijatelja johana
» Žmigavci samo svijetle