izgrebana soferka
+2
Filip
vlaovic
6 posters
Stranica 1 / 1.
izgrebana soferka
Da li postoji nacin da mi se izgrebana soferka od brisaca necim polira da ne menjam celo staklo?
vlaovic- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 26.07.2010
Re: izgrebana soferka
Praktički ne,koliko ja znam. Ako i postoji neka metoda poliranja stakla,onda je skupa i ne možeš to sam odraditi.. Najbolje je promjeniti staklo..
sve ovisi koliko je duboko ,ako je samo malo povrsinski ali bas malo mozes ju polirat imas za kupit polir nastavke za slajfericu ali je dugotrajno i nece ti se isplatit ,nadi novu sajbu
Guest- Gost
Ak ti nesmeta ostavi i vozi se. Cemu kupovat ak nije razbijeno. Nove metlice i brisat ce super. Prati teme od drugih pa mozda nesto naucis i tak napravis.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Čitao sam dosta tema o tome i na kraju je zaključak bio da uradi sam teško da ćeš naći metode kojim bi obnovio staklo.
Također sam od ljudi priče čitao kako ih je boljela glava u noćnoj vožnji i tek kad su novu šajbu kupili se sve popravilo.
Sada premda je to onak kak se veli tuđim novcem se razbacivat, moj prijedlog kupit novo, ili nać barem staru koja je u boljem stanju od ove sada.
Također sam od ljudi priče čitao kako ih je boljela glava u noćnoj vožnji i tek kad su novu šajbu kupili se sve popravilo.
Sada premda je to onak kak se veli tuđim novcem se razbacivat, moj prijedlog kupit novo, ili nać barem staru koja je u boljem stanju od ove sada.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
rafo je reka sve dobro,sve ovisi koliko je izgrebana,ako je izgrebana kao sta inace brisaci ostavu trag(ili zub vrimena)mozes je komodno ispolirati sa polir pastom kojom poliras boju na autu i bude odlicna do sljedeceg lita,inace postoju firme koje repariraju takve stvari ali isto daju gar. 6 miseciako nije strasno ja bi je isto proba ispolirati,jer se moze dogoditi kod nove sajbe da stara guma pocme pustati vodu pa stvaras novi problem...
moj savjet je da je probas ispolirati ali ne rucno nego sa makinom za poliranje,nemas sta izgubiti.....
moj savjet je da je probas ispolirati ali ne rucno nego sa makinom za poliranje,nemas sta izgubiti.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Kupio sam polovnu sajbu sa duplim staklom, a imao sam jednostruko staklo i izaslo me je sve sa ugradnjom 1600din. U cemu je razlika izmedju jednostrukog i duplog stakla? Koje je bolje? Kaze mi ovaj od koga sam kupio da je duplo staklo zastitno staklo koje ne puca skroz da mi staklici ne odu u lice.
vlaovic- Član
Upravo tako,dobro ti je rekao.. Duplo staklo je takoreći ljepljeno,pa u sklučaju oštećenja,se rasprsne ali ostane u komadu,a jednostruko staklo se raspadne.. Nije to toliko bitno,viđao sam obje vrste stakala,važno je da nije izgrebano.
Kod starog izgrebanog stakla ima još jedna mana,ako ćeš promatrati na sitno,a to je da nova metlica brisača na takvom staklu nema punu funkciju,jer je staklo neravno (naravno karikirano) i ne može obrisati kako treba.
Kod starog izgrebanog stakla ima još jedna mana,ako ćeš promatrati na sitno,a to je da nova metlica brisača na takvom staklu nema punu funkciju,jer je staklo neravno (naravno karikirano) i ne može obrisati kako treba.
ja se sa takvim stakolom vozim cijelo vrijeme. malo je ružno za vidit, ali nadam se da ću to jednom promijenit. neznam koliko je 1600 dinara ali mislim d šajba nebi smjela biti skupa..
1600 din je oko 15evra
vlaovic- Član
Stranica 1 / 1.