Molba siike
Molba siike
Molio bih sve koji su sudjelovali na promo vožnji 15.05.2010 i sve one koji imaju slike i filmove da mi ih pošalju na mail. ficofanklub@gmail.com
postoji mogućnost da će sve to biti veliko pa nećete moći poslati mailom, mailom se može slati max 10 mb. onda su tu dvije solucije.
1.solucija
http://jumbo.iskon.hr/
sve fileove koje imate zazipate (arhivirate) u jedan file
1 korak
u prvu kućicu na jumbo.iskon.hr upišete ficofanklub@gmail.com
u drugu kućicu upišete svoj mail, nemorate uključiti kućicu zapamti adresu to je nepotrebno
u treću kućicu upisujete komentar, po želji, nije potrebno
2 korak
u 4 kućicu unesete file koji ste zazipali (arhivirali) tako što kliknete na browse gumb pored kućice, nađete taj file i kliknete na njega
3 korak
kliknete pošaljite
TO BI TREBALO BITI TO
2.solucija
www.megaupload.com
ili bilo koja stranica slična na koju se mogu uploadat fileovi ( rapidshare, hotfile itd itd)
ja ću ovdje prikazati za megaupload
1.korak
kliknete na browse, izaberete file, pa na ok
2.korak
kliknete na send
kada se file uploada dobit ćete neka čudna slova, ta slova mi pošaljite na pm ili na mail
bio bih vam jako zahvalan da mi to poašljete da nemoram sliku po sliku skidat s foruma jer trebalo bi mi tako 100 godina, a bilo bi super da napravi dvd jer ovaj tjedan ne radim pa se mogu poigrat s time
i stvarno vas molim da sve fileove (slike i filmove ) skupite u jedan folder i zazipate tako da sa maila nemoram skidati jednu po jednu sliku jer tako sam dobio istu stvar kao i na forumu
hvala!
postoji mogućnost da će sve to biti veliko pa nećete moći poslati mailom, mailom se može slati max 10 mb. onda su tu dvije solucije.
1.solucija
http://jumbo.iskon.hr/
1 korak
u prvu kućicu na jumbo.iskon.hr upišete ficofanklub@gmail.com
u drugu kućicu upišete svoj mail, nemorate uključiti kućicu zapamti adresu to je nepotrebno
u treću kućicu upisujete komentar, po želji, nije potrebno
2 korak
u 4 kućicu unesete file koji ste zazipali (arhivirali) tako što kliknete na browse gumb pored kućice, nađete taj file i kliknete na njega
3 korak
kliknete pošaljite
TO BI TREBALO BITI TO
2.solucija
www.megaupload.com
ili bilo koja stranica slična na koju se mogu uploadat fileovi ( rapidshare, hotfile itd itd)
ja ću ovdje prikazati za megaupload
1.korak
kliknete na browse, izaberete file, pa na ok
2.korak
kliknete na send
kada se file uploada dobit ćete neka čudna slova, ta slova mi pošaljite na pm ili na mail
bio bih vam jako zahvalan da mi to poašljete da nemoram sliku po sliku skidat s foruma jer trebalo bi mi tako 100 godina, a bilo bi super da napravi dvd jer ovaj tjedan ne radim pa se mogu poigrat s time
i stvarno vas molim da sve fileove (slike i filmove ) skupite u jedan folder i zazipate tako da sa maila nemoram skidati jednu po jednu sliku jer tako sam dobio istu stvar kao i na forumu
hvala!