ISSSS KOLIKO FORUM NAPREDUJE
+2
miniV8
Abarth
6 posters
ISSSS KOLIKO FORUM NAPREDUJE
Evo ekipa
Baš sam se malo zadubil u forum .... ia tak čitam i gledam među tim silnim projektima i uspjevam primjetiti da se tu nalazi pun kufer nove ekipe .... kaj mi je izričito drago .....
kaj je nastalo... promjenilo se .... napredovalo ..... od jednog meeta u radničkoj za staru god .... kad sam prvi put ja prisustvoval s kolegom CAMSHAFTom ubiti došel na TZV druženje ......
Zbilja ovaj FFC poprima pravi zamah u reklamnom i bilo kojem drugom smislu ....
STOGA BI OVOM PRILIKOM HTEL ISKRENO ČESTITATI VODSTVU KLUBA KOJI SU TU OD SAMIH ZAČETAKA :...... oni najbolje zanju koji su to ..... I DA NE ZABORAVIM ADMINE KOJI NA DRUGOM KRAJU HRVATSKE TAKOĐER ŠIRE TAJ ENTUZIJAZAM ....... I SVE OSTALE AKTIVNE ČLANOVE (nadam se uskoro nekom meeta di budemo SVI kak se spada zaružili pošteno)
EKIPA SVAKA ČAST .................
(Zbilja nevjerojatno .... )
Baš sam se malo zadubil u forum .... ia tak čitam i gledam među tim silnim projektima i uspjevam primjetiti da se tu nalazi pun kufer nove ekipe .... kaj mi je izričito drago .....
kaj je nastalo... promjenilo se .... napredovalo ..... od jednog meeta u radničkoj za staru god .... kad sam prvi put ja prisustvoval s kolegom CAMSHAFTom ubiti došel na TZV druženje ......
Zbilja ovaj FFC poprima pravi zamah u reklamnom i bilo kojem drugom smislu ....
STOGA BI OVOM PRILIKOM HTEL ISKRENO ČESTITATI VODSTVU KLUBA KOJI SU TU OD SAMIH ZAČETAKA :...... oni najbolje zanju koji su to ..... I DA NE ZABORAVIM ADMINE KOJI NA DRUGOM KRAJU HRVATSKE TAKOĐER ŠIRE TAJ ENTUZIJAZAM ....... I SVE OSTALE AKTIVNE ČLANOVE (nadam se uskoro nekom meeta di budemo SVI kak se spada zaružili pošteno)
EKIPA SVAKA ČAST .................
(Zbilja nevjerojatno .... )
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Re: ISSSS KOLIKO FORUM NAPREDUJE
samo nek nas je više, i neka se širi, možda i nekaj bude od nas.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
i ja kazem da nam se forum isto podize,ali s obzirom da je jako malo zaljubljenika u fice u odnosu na ostale aute ala honde,alfe,fiate,merce,bmw i da ne nabrajam dobro nam ide ali bi se i ostali clanovi kao i vodstvo foruma malo mogli trgnuti da nam bude jos bolje,pogotovo oni koji se vise razumiju u tehnologiju i internet....
inace prosla je taman godina moga uclanjenja na forum i ja sam jako zadovoljan kako sad stvari izgledaju u odnosu na prijasnje stanje,a tome je pridonilo druzenje po skupovima na ozlju i skupu fica u samoboru,i nadam se da ce jos vise okupljanja biti i da ce jos bolje biti.....
inace prosla je taman godina moga uclanjenja na forum i ja sam jako zadovoljan kako sad stvari izgledaju u odnosu na prijasnje stanje,a tome je pridonilo druzenje po skupovima na ozlju i skupu fica u samoboru,i nadam se da ce jos vise okupljanja biti i da ce jos bolje biti.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Potpis!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
johan je napisao/la:i ja kazem da nam se forum isto podize,ali s obzirom da je jako malo zaljubljenika u fice u odnosu na ostale aute ala honde,alfe,fiate,merce,bmw i da ne nabrajam dobro nam ide ali bi se i ostali clanovi kao i vodstvo foruma malo mogli trgnuti da nam bude jos bolje,pogotovo oni koji se vise razumiju u tehnologiju i internet....
dobra ...
Abarth- Aktivni Član
Abarth je napisao/la:tak čitam i gledam među tim silnim projektima i uspjevam primjetiti da se tu nalazi pun kufer nove ekipe .... kaj mi je izričito drago .....
Eto ga, čitaš, gledaš, voliš pogledat kaj se radi, diviš se, sve si lepo rekel...
A sad predstavi lijepo svoj projekt pa da drugi ljudi isto tak lepo vide kaj ti delaš... Jel?
EDIT: Zaboravih spomenut da se slažem sa svim prije navedenim, al to se nekak podrazumijeva...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
da abartu ti još nisi predstavio svoje vozilo.... nemoj se zajebavati
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Boris fotić ili mob u ruke i Ivi u garažu!! Očekujemo izvještaj!!!
napreduje forum ali ima i zlih jezika koji seru protiv foruma.
ali samo mi nije jasno kad im toliko ne valja sta se prijavljuj pod laznim imenima????????????????
ali samo mi nije jasno kad im toliko ne valja sta se prijavljuj pod laznim imenima????????????????
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
puyolov tata je napisao/la:Boris fotić ili mob u ruke i Ivi u garažu!! Očekujemo izvještaj!!!
Ne bum ga ja nateraval s fotićem u ruci, ne znam kaj ga muči, al sam uvjeren da će već sutra pokazat malo i svoju krntiju ... Kaj se svi srame u zadnje vreme, nije mi jasno... Kad vidim kaj ljudi rade, pogotovo vlastitim rukama, i kakva su sve čuda u stanu napravit, mene to motivira da se i ja pokrenem malo i radim nekog vraga, kak god sitno bilo, i drago mi je da ne žale ni truda ni novaca da fićeki opet zablistaju...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Znaš onu Hrki? Svaka budala ima svoje veselje!!!Hrki je napisao/la:napreduje forum ali ima i zlih jezika koji seru protiv foruma.
he he he ... aj kad najdem koji staru sličku ... i onda ga posliknem pa bum stavil ..... makar to nije ono kaj bi ja htel pa mi se i nezeli to predstavljati ...
Abarth- Aktivni Član
Pazi čije buš slike metal!!
.... da nebi bilo poslje "UPSSS ma nisam ja takav ..."
Abarth- Aktivni Član