Jurini rukavci!!
+5
puyolov tata
dr.Damba
Juraj83
Hrki
puyol
9 posters
Stranica 1 / 1.
Jurini rukavci!!
Eto kako je naš dragi dopredsjednik kluba odlučio da mu je potrebno osvježiti prednji kraj tako ću i ovdje postaviti koju sličku kako je to rađeno.
Kako je njegov prednji kraj bil skroz raštiman trebali smo ubaciti nove pikse kaj je i tata napravil na rezervnom setu koji je samo čekao da se jura pojavi.
A kako smo raskapali sve zbog rukavaca idealno je bilo da i promijenio amortizere jer ih je nabavil nove.
I eto cijeli posao nije trajao niti 2 sata, za kojima je dok smo tata i ja crnčili Jura drage volje ispekao roštilj koji smo poslije pojeli sa uživanjem.
Evo koja slikica pripreme za piksanje i gotovih rukavaca, a jura će kasnije dodati ostatak koji je danas poslikao:
Kako je njegov prednji kraj bil skroz raštiman trebali smo ubaciti nove pikse kaj je i tata napravil na rezervnom setu koji je samo čekao da se jura pojavi.
A kako smo raskapali sve zbog rukavaca idealno je bilo da i promijenio amortizere jer ih je nabavil nove.
I eto cijeli posao nije trajao niti 2 sata, za kojima je dok smo tata i ja crnčili Jura drage volje ispekao roštilj koji smo poslije pojeli sa uživanjem.
Evo koja slikica pripreme za piksanje i gotovih rukavaca, a jura će kasnije dodati ostatak koji je danas poslikao:
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Re: Jurini rukavci!!
svaka cast puyoli
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Svaka chast dechki, ni Ferarijev box se ne bi posramio vaše brzine i spretnosti.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Nema nas nitko, imali smo samo sreće kaj su oba amortizera iši bez velikih problema dolje.
Da čujemo kak sad autć ide po našim SAMAJAMA cestama??
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Kakve to gluposti pitaš Damir!!!!
damir pita puyolovog tatu ? " puyolov tata dali ti peres one moje dva ili samo tako stoje zmazani ! " sala mala pitam ja jeste li poceli rezati ste pribavili djelove za vrata i pragove rubove podove stranice i sve ono kaj smo se dogovorili i da da krov ne zaboravim haube blatobrane i da cujem kada da dolazim po ovoga krivoga i ostatke otataka sad idem na more se malo skulirati i onda 2010g . 09 mj . 09 dan 09 h i 09 min dolazim po njega
Svaka čast na poslu!
P.S. Ova zadnja slika je legendarna...
P.S. Ova zadnja slika je legendarna...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Damir limarija je doma-pragovi,kadice i rubnjaci za svaki slučaj.Nisi mi poslal podatke za beloga.Na pm šali kaj treba za prenos.Od ponedeljka smo na kupu doma pa se dela na fičekima, a i drva dojdu tak da treba složit mesta.Ostalo ide po planu.Ti se s familijom lepo provedi i odmori kak bog zapoveda!!
P.S. Bilo bu još takvih slika Boris ali fičeki u puno boljem stanju!!
P.S. Bilo bu još takvih slika Boris ali fičeki u puno boljem stanju!!
muke sad radit kad ste napasli oci ode u vodicama po plazi i nagledali se golotinje itd. sad radite marvo,ubite tugu hahahahahahahaha....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
haha johan!! ali bio sam samo ja u vodicama, mrcina nije...
ali definitivno me to ubilo, nakon više od 10 dana samo izležavanja odjednom ovaki posao i to ujutro u 9, užas....
ali definitivno me to ubilo, nakon više od 10 dana samo izležavanja odjednom ovaki posao i to ujutro u 9, užas....
Gledam malo onu zaštitu...oćel to ikad da prohrđa.....!?
žućo- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 02.09.2010
Stranica 1 / 1.