Senna: The Movie
4 posters
Senna: The Movie
Izlazi ove godine, sniman je u suradnji sa Senninom obitelji i Formula One Managementom, evo trailera:
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Re: Senna: The Movie
Evo link za skinut film...
Torrent
Torrent
koji je ovo bio kralj....
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
joj da kralj,ja pamtim ga se jos od kad su se on i prost klali za istu momcad,pa i jos sezonu dvi prije toga....
najvise se sicam pogleda minutu dvi prije starta,bulji u jednu tocku,ne trepce i ne dise....
imam ja nazalost par slika sa njegovoga spomenika u imoli na mistu di je poginija di su sad sikanu napravili.sicam se da sam priko 3 sata ceka na red da se poslikamo isprid spomenika,kupija sam i zastavu rotmans i njegov lik u sredini sa brazilskom zastavom ali su mi je ukrali dok sam gleda trku jbg ode 100 maraka,ali od sest trka sta sam isa uzivo najaca je imola pa hokenh. ring,hungaro.ring bez veze,a spa frank. samp je isto dosadna za gledat ali ima nesto posebno na toj stazi i okolnim mistima i kafanama uredjenim sa ogradama sa staze,amortizeri na felgama za stolice,klipovi za krigle i pepeljare,cak je šank bija asfaltiran kao na stazi,a po noci je staza otvorena jer je ulica to inace pa se svi gonu u smrt,...joj koje dvadesete sam ja prozivija......mogu sad do jutra......
najvise se sicam pogleda minutu dvi prije starta,bulji u jednu tocku,ne trepce i ne dise....
imam ja nazalost par slika sa njegovoga spomenika u imoli na mistu di je poginija di su sad sikanu napravili.sicam se da sam priko 3 sata ceka na red da se poslikamo isprid spomenika,kupija sam i zastavu rotmans i njegov lik u sredini sa brazilskom zastavom ali su mi je ukrali dok sam gleda trku jbg ode 100 maraka,ali od sest trka sta sam isa uzivo najaca je imola pa hokenh. ring,hungaro.ring bez veze,a spa frank. samp je isto dosadna za gledat ali ima nesto posebno na toj stazi i okolnim mistima i kafanama uredjenim sa ogradama sa staze,amortizeri na felgama za stolice,klipovi za krigle i pepeljare,cak je šank bija asfaltiran kao na stazi,a po noci je staza otvorena jer je ulica to inace pa se svi gonu u smrt,...joj koje dvadesete sam ja prozivija......mogu sad do jutra......
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Evo upravo sam pogledal film, odličan je, ako nekoga zanima, a nije pogledal, preporučam i Ayrton Senna: Racing is in my blood, taj film je mislim snimljen nakon njegovog trećeg osvojenog naslova i izvrsno se nadopunjuje s ovim jer prikazuje njegov profesionalni put do samog vrha još dok je bio živ, i naravno, pruža još bolji uvid u neke situacije spomenute u ovom drugom filmu... Previše je stvari i događaja za kvalitetno obraditi u jednom filmu, tako da ova dva zajedno pružaju sasvim solidan prikaz Senne kao čovjeka, i kao vozača...
Počivao u miru...
Počivao u miru...
ajd ti to meni ljepo sprži, jer nesmijem skidati pošto sam preko Wlana tuđeg
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ajd kad već lijepo priznaš, budem... Spržim ti oba...
fala ti
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009