projekt XXX
+7
Floyd ZG
puyol
johan
jeremija
miniV8
Camshaft
pilot
11 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
projekt XXX
eto pila pa razglabajte :-) yugo 45 mašina,altenator od nekog opela (puni 60A)...sicevi recaro od fiata ritma abartha,sprijeda kiler od yuga 45... 4 subwofera,2 trosistemca od mac audia,2 visokotonca od magnata,2 monoblock pojačala od mac audia i 2 pionirova cetverokanalna,dvd sa ekranon od 7 inchi,2kondezatora...........
Re: projekt XXX
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jebem ti slike popizdit cu!!!!!! jebeno me nece... nikako da stavim slike :-(((((((
Samo pomalo, zvuči zanimljivo, trebalo bi to i vidjeti, evo uputstva za postavljanje slika:
LINK
LINK
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
evo ja sam ti malo uredio a ti nastavi, kaj da ti velim .....
dobar projekt svaka čast
dobar projekt svaka čast
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Opaki unikat!!! Samo hrabro dalje ,ne moraju svi Ficeki slicit ko jaje jajetu, ko je hrabar da ide u ovakve vratolomije skidam kapu!!!Ajd stavi jos par slika di se auto vidi cijeli sa svih strana, detalja si stavio dosta!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
odlicno,samo tako naprid,bolje da ste u garazi nego da se smucate po getu doli......jel ispadaju stakla kad navijete muziku..........
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
super odrađen posao, evo biću prvi koji će malo više pokomentirat...
boja odlična, motor prati namjeru uređenja, no ipak zadnji spojler bi po mome trebao biti malo manji tj viši od poda.
i zadnje kaj me piknulo u oko, ak imaš trosistemce kaj će ti twiteri?? ak si već slagal neku malo kvalitetniju muziku trebal si stavit dvosistemce i twitere, ili čak posebno bas, mid i visoke i onda bi ti bio odličan posao.
sve u svemu pohvala za trud i samo nastavi tak dalje!!!!
boja odlična, motor prati namjeru uređenja, no ipak zadnji spojler bi po mome trebao biti malo manji tj viši od poda.
i zadnje kaj me piknulo u oko, ak imaš trosistemce kaj će ti twiteri?? ak si već slagal neku malo kvalitetniju muziku trebal si stavit dvosistemce i twitere, ili čak posebno bas, mid i visoke i onda bi ti bio odličan posao.
sve u svemu pohvala za trud i samo nastavi tak dalje!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ja mogu reć svaka čast na trudu, kaj se tiče motora i muzike ok, ali meni ovi duboki plastični branici, pragovi i slično rijetko izgledaju dobro čak i na novijim autima, a kamoli na fići...
Meni je selo totalno, žali bože truda. Nemojte se sad odma pjenit ako nemamo isti ukus, ali za moj doživljaj lijepog, ovo je šaka u oko, totalni neukus, po meni.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
e pa sad o ukusima se nikad ne raspravlja "100 ljudi 100 čudi"
plastika je bila za probu i meni se nije svidjela pa smo je skinuli heheh sada su na njemu njegovi niklovani i perverzija su i sprijeda i straga jedino sam ostavio pragove a njih i ne primječuješ koliko su mali tako da je iz vana, bar meni,prva liga a sto se tice iznutra komletan je sivo plave boje sav tapecirung je novi(kao na slikama)a što se tiće muzike heh muzika je razarala stakla su skupa sa kederima letjela van kad bih pojačao do pola :-)))))))) doslovno al što je ljepo kratko traje:-((((.......... muzika je pokradena kompletna ...čak su i kabele čupali :-S nez sta da kažem osim da sam odustao od svega sada tražim zadnji sic pa cu ga tapecirat i stavit u zvijer a od muzike ostaje samo neki radio bzvz i trosistemcu u vratima :-( jbg. propalo nekih 12.000kn a najviše sam ga radio zbog muzike
plastika je bila za probu i meni se nije svidjela pa smo je skinuli heheh sada su na njemu njegovi niklovani i perverzija su i sprijeda i straga jedino sam ostavio pragove a njih i ne primječuješ koliko su mali tako da je iz vana, bar meni,prva liga a sto se tice iznutra komletan je sivo plave boje sav tapecirung je novi(kao na slikama)a što se tiće muzike heh muzika je razarala stakla su skupa sa kederima letjela van kad bih pojačao do pola :-)))))))) doslovno al što je ljepo kratko traje:-((((.......... muzika je pokradena kompletna ...čak su i kabele čupali :-S nez sta da kažem osim da sam odustao od svega sada tražim zadnji sic pa cu ga tapecirat i stavit u zvijer a od muzike ostaje samo neki radio bzvz i trosistemcu u vratima :-( jbg. propalo nekih 12.000kn a najviše sam ga radio zbog muzike
i da što se tiće slika nadam se da ću uspit stavit ovih dana kako sad izgleda iz vana i budem slikao mašinu ;-)
jaoooo prijatelju, fakat mi je žao kad vidim kaj si napisal, a reci kad si toliko ulupal u muziku u njega, jesi razmišljal o nekom alarmu, da ipak malo sačuvaš to?? makar je sad lagano bit general poslije bitke...
Uuu, šteta, to je za pop***it od muke... Onda stavi slike trenutnog stanja, zvuči mi svakak bolje nego ovo na slikama... I da, alarm... Ili zmiju otrovnicu ostavit unutra...
E prika pa mogao si shvatit bar po pričama i crnoj kronici di živimo! Očekuješ da ćeš u autu koji se sa štapićem od sladoleda da otvorit imat muziku od 12 000kn i da nikom od lokalnih šanera neće past napamet da ti je dignu pogotovo kad si ih i sam uvjerio da otpadaju prozori od buke-znači vrijedi neki ku... a žlica se već počela hladit!?!?!?. Dobar si... dobar!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
eee pa da ga jebeeeš hehehehe ma bilo prošlo sreća pa mi nisu i fićeka odijeli hahaahahhah fala bogu tu je lako ćemo za muziku ;-))
i da razmišljao sam o alarmu i triba je ić na njega samo jbg....para,para treba .....
i da razmišljao sam o alarmu i triba je ić na njega samo jbg....para,para treba .....
baš ti danas nisu ni alarmi tak skupi, eto ja nabavljam u dućanu jednom i zajedno sa daljinskim paljenjem i daljniskim zaključavanjem ti je oko 1500-1700kn...
jbg lako je sad sa tuđim k.... po plotu lupat ali mislim da nije to neka prevelika cijena
jbg lako je sad sa tuđim k.... po plotu lupat ali mislim da nije to neka prevelika cijena
hmmmm..... kad dobiješ otkaz onda vijeruj je!! al never mind....bitno da ga nisu u kompletu odnijeli heheeh
sve mi je jasno, studenti kao ja isto tako nisu baš na ti sa parama...
Svaka čast lijep primjerak fićeka... Ijako ja nikad nebi stavio onako zvučnike odiza, ali o ukusima se ne raspravlja i lijepo ste ga sredili...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
kako sam ga planirao spustit malo naprijed a i diskovi su mi bili na pameti naletio sam sada na netu na ovu slikicu i vrlo je jednostavno za izvest ovo hehehehe sam neznam još od čeg da stavim diskove
y45!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
daj molim te napravi i meni jedan kad budeš radio.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
i meni... plizzzzzz
i ja sam patio za muzikom u autu ali ti svremenom to sve dosadi ali svaka ti cast na trudu i volji sta si se u to upustio puno njih se nebi nikad u takovo sto upustali stoga imas jedan veliki od mene i tako samo naprijed i jednom ce biti zgodan primjerak vrijedan pokazivanja
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.