MIljca za precjednika
+9
Filip
dr.Damba
Ćofi
Miljenko
Floyd ZG
Camshaft
Hrki
miniV8
Juraj83
13 posters
MIljca za precjednika
Poštovani ficholjupci,
u srijedu na sastanku smo Minia smjenili sa funkcije precjednika jer nije došao na sastanak. Možda che se to nekima chiniti rigorozno, ali pravila su pravila. Pri izboru novoga nismo imali dileme jer jedini uvjet je bio da novi precjednik ima najvecu škembu (trbuh, bachvu, itd). u klubu. A pomoglo je i to što nas je Miljac podmitio slanim štapichima. Stoga smo jednoglasno izabrali njega. Inaguracija je pratila red sljed uobichajenog protokola što potvrđujemo dokumentiranim slikama i audio zapisima.
Vaš doprecjednik
Sound clip 09.wav - 1.05MB
mito i korupcija
Miljac nam objašnjava zašto je baš on najbolji za ovu funkciju.
Ovdje mu ja objašnjavam da to nije lak posao.
Ali on se nije dao razuvjerit, naprotiv toliko se uživio u novu ulogu da kad smo odlazili on se nije dao iz fotelje.
u srijedu na sastanku smo Minia smjenili sa funkcije precjednika jer nije došao na sastanak. Možda che se to nekima chiniti rigorozno, ali pravila su pravila. Pri izboru novoga nismo imali dileme jer jedini uvjet je bio da novi precjednik ima najvecu škembu (trbuh, bachvu, itd). u klubu. A pomoglo je i to što nas je Miljac podmitio slanim štapichima. Stoga smo jednoglasno izabrali njega. Inaguracija je pratila red sljed uobichajenog protokola što potvrđujemo dokumentiranim slikama i audio zapisima.
Vaš doprecjednik
Sound clip 09.wav - 1.05MB
mito i korupcija
Miljac nam objašnjava zašto je baš on najbolji za ovu funkciju.
Ovdje mu ja objašnjavam da to nije lak posao.
Ali on se nije dao razuvjerit, naprotiv toliko se uživio u novu ulogu da kad smo odlazili on se nije dao iz fotelje.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Re: MIljca za precjednika
moje naj iskrenije čestitke miljenku! jupiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
sad si najebal sad buš moral i rundu zavrtiti
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
svaka cast miljac
cestitam na novoj funkciji
cestitam na novoj funkciji
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
miniV8 je napisao/la:moje naj iskrenije čestitke miljenku! jupiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Tak je, u srijedu je zavrtil samo štapiche ....
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
On je svima štapiće dofural, ti kad si došel, nosil si pivu samo sebi...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ak miljac zavrti rundu onda bum i ja popil pivu
miniV8- Administrator
Opa Bobo, pazi da se ne propiješ hahaha, u zadnje vreme si nešto postao sklon tom alkoholu, prvo rakija, sad pivo... ne znam, ne znam hahahaha.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
pssst nemoj na glas
miniV8- Administrator
Hahaha, još će netko mislit da si se zbog ovoga i propio hahaha!
Šala, ljudi, šala. Bobo ne konzumira alkoholna pića kao takva.
Šala, ljudi, šala. Bobo ne konzumira alkoholna pića kao takva.
Floyd ZG- Aktivni Član
Evo da se da se oglasi i novi Prjedsjednik. Da ljudi znaju da da mini je uvjek pio kolu dok vecina pila pive. Sto sad rec nego Jura svaka cast dobro si ti to izveo. Mini ak te zena pusti ja sam u LAMPASIMA . Ceka te dobra turbo folk muzika uz jeger parti i vruce hostese. Hvala na cestitkama i bit ce i runda samo da Minija napijem.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
e vidiš miljac diskvalificiran si jer naš precjednik nemre iči na turbo folk mjesta...... odričemo te se javnim putem
miniV8- Administrator
Čestitke miljcu
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
hahahaahahhahahahahahhaahhhahaaaah TURBO JE DOBAR ali ne FOLK ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
miljac posto si sad precjednik odma moras kupiti ficu i nemoj se vise izmotavati bude jedno nema vise bude jednom moras ga kupiti i bok
E moj Miljac, sad nakon slavlja i prospavanih noči budeš vidio u kaj si se uvalio hahahhahah, a Mini je počel cugati valjda od sreče.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Hehe, vidim da je ovo krenulo malo u krivom smjeru, pa onda da napišem da je ovo sve bila zafrkancija, vidim da su neki to za ozbiljno shvatili, a i molim da se sada vrati bobi predsjednik zvjezdice. Puno je smješnije bilo uživo. Nek bude žao onima koji su mogli doć a nisu. Baš smo se nasmijali...
U svakoj sali ima istine. Mozda bi i vecina htjela promjene. Al ljudi nebrinite se doci cu jednom i ja na uzarenu stolicu. Ko ceka taj doceka. Sad bi tema mogla biti LOOCK ak se slazete? Barem se vidi da nam srjedom uvjek veselo. Iduci vikend je kisa pa vodstvo smislite prostor di bu festa Pozdrav svima.
Hahahaahahahahahahahahah!
Floyd ZG- Aktivni Član
miljenko je napisao/la:U svakoj sali ima istine. Mozda bi i vecina htjela promjene. Al ljudi nebrinite se doci cu jednom i ja na uzarenu stolicu. Ko ceka taj doceka. Sad bi tema mogla biti LOOCK ak se slazete? Barem se vidi da nam srjedom uvjek veselo. Iduci vikend je kisa pa vodstvo smislite prostor di bu festa Pozdrav svima.
zakaj sad LOCK na temu, pa ******* malo si okusil kak je biti preCjednik i odma bi odustal.... hahahahahaaaaa
miniV8- Administrator
prka, pa zakaj si pomislil ti da kad je samo tak objavljeno nekaj u podforumu BIRTIJA, i još k tome o predsjedništvu kluba, da je ovdje ekipa to shvatila ozbiljno?
pogleč samo komentare, svi su krenuli na zajebanciju tako da ti je nepotrebno se zabrinjavat o tome da je to nekome ozbiljno, samo je zafrkancija otišla na novi nivo hehehehehe
pogleč samo komentare, svi su krenuli na zajebanciju tako da ti je nepotrebno se zabrinjavat o tome da je to nekome ozbiljno, samo je zafrkancija otišla na novi nivo hehehehehe
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ma prku je strah. Sad je pun briga oko potonule peglice i jos da mu dojde novo vodstvo kluba pa samo bi moral pojacat dozu ispijanja pive. Prka malo optimizna i nije lose da imas dva prijeCednika ili doprjeCednika. Od viska glava neboli. Al od loseg vina to oce bolet.
Ma ja sam uvijek za zajebanciju, ali malčce me bilo strah da nebi ispalo ovo sve zaozbilj.
P.S. u živo je bilo puno bolje!!!
P.S. u živo je bilo puno bolje!!!