Vremeplov - Jadranfilm 02.10. R.I.P.
+3
johan
Hrki
mugenspidi
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Vremeplov - Jadranfilm 02.10. R.I.P.
SVE VAS PREDSJEDNIKE KLUBOVA I NOSITELJE RAZNIH OLD FORUMA,POJEDINCE KOJI STE ZAINTERESIRANI DA SVOJE KLUBOVE, DRUŽINE I FORUME PREZENTIRATE SUBOTOM U JADRAN FILMU POZIVAM NA UPOZNAVANJE S PROSTOROM I UPOZNAVANJEM NOVE SHEME VREMEPLOVA 13.11. U 10.00 H ( SUBOTA) U PROSTORIJE KINO KLUBA DUBRAVA –JADRAN FILM (Oporovečka 12-Dubrava)
Za dodatnja pitanja zovite na:
Darko Večaj: 099-799-27-27
a potvrde o dolasku na mail kinoklub.dubrava@gmail.com
Za dodatnja pitanja zovite na:
Darko Večaj: 099-799-27-27
a potvrde o dolasku na mail kinoklub.dubrava@gmail.com
mugenspidi- Član
- Broj komentara : 17
Registration date : 26.09.2010
13.11.2010. s početkom u 11 h
mugenspidi- Član
ovako se stvari prodaju.........svaka cast,samo da sam blize jbg......
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
sory za kasnjenje sa informacijama sa sastanka,jer nakon vremeplova smo u kinoklubu imali live svirku koja je potrajala malo duze u noć,pa mi je trebao malo poduzi oporavak
Ukratko:
sastanak sam zatražio iz par razloga.Prvo da vidim koliko je ljudi tj. klubova uopće zainteresirano da se Vremeplov odrzava,da se osobno upoznamo (mada smo to vec odavno napravili ) i da među sobom podijelimo svoja razmišljanja i viđenja cijele manifestacije.
Cijela priča i ideja Vremeplova kao mjesta za druženje oldtimerasa je dobila potpunu podršku od svih prisutnih,dok tema o učestalosti vremeplova bila je vise nego kreativna.Rodilo se još par kvalitetnih ideja i dogovora.
Jedan od dogovora je da se naprave dva puta godišnje jaka,velika i međunarodna druženja oldtimerasa koji ce se naravno medijski puno jače odrađivati i da ce svi pomoću svojih kontakata pomoći u realizaciji.Druzenje subotom u Kinoklubu je ostalo neupitno,dapače,svi smo izrazili želju da se kontinuitet odrzi,pogotovo tokom ovih jesenjih i zimskih dana,da bi to sazivjelo među klubovima,njihovim članovima a i onima koji nisu članovi niti jednog kluba.Znači svi su dobrodošli,sami dolasci su neobavezni i ako se želite podruziti sa ljudima sličnim vama,znate gdje trebate doći.
Drago mi je bilo što su došli i ljudi koji su članovi nekih renomiranih klubova sa željom da vide i čuju što je to Vremeplov jer informacije o tome nemaju niti su ih dobili od svojih predstavnika klubova (a koji su bili u kontaktu samnom,čak i bili kod nas na razgovoru samnom). Očito da nam komunikacija nije nesto na nivou ili se ne prenosi po dubini prema članovima(razlozi meni nepoznati,ali nebitno,stvar do rukovodstva klubova).Rješavanje komunikacijskih smetnji je prioritetno i svakako ce se uloziti dodatni napori da se to i rješi.
Što se mene tiče,a i svih prisutnih,nema predaje,Vremeplov ide dalje
Ukratko:
sastanak sam zatražio iz par razloga.Prvo da vidim koliko je ljudi tj. klubova uopće zainteresirano da se Vremeplov odrzava,da se osobno upoznamo (mada smo to vec odavno napravili ) i da među sobom podijelimo svoja razmišljanja i viđenja cijele manifestacije.
Cijela priča i ideja Vremeplova kao mjesta za druženje oldtimerasa je dobila potpunu podršku od svih prisutnih,dok tema o učestalosti vremeplova bila je vise nego kreativna.Rodilo se još par kvalitetnih ideja i dogovora.
Jedan od dogovora je da se naprave dva puta godišnje jaka,velika i međunarodna druženja oldtimerasa koji ce se naravno medijski puno jače odrađivati i da ce svi pomoću svojih kontakata pomoći u realizaciji.Druzenje subotom u Kinoklubu je ostalo neupitno,dapače,svi smo izrazili želju da se kontinuitet odrzi,pogotovo tokom ovih jesenjih i zimskih dana,da bi to sazivjelo među klubovima,njihovim članovima a i onima koji nisu članovi niti jednog kluba.Znači svi su dobrodošli,sami dolasci su neobavezni i ako se želite podruziti sa ljudima sličnim vama,znate gdje trebate doći.
Drago mi je bilo što su došli i ljudi koji su članovi nekih renomiranih klubova sa željom da vide i čuju što je to Vremeplov jer informacije o tome nemaju niti su ih dobili od svojih predstavnika klubova (a koji su bili u kontaktu samnom,čak i bili kod nas na razgovoru samnom). Očito da nam komunikacija nije nesto na nivou ili se ne prenosi po dubini prema članovima(razlozi meni nepoznati,ali nebitno,stvar do rukovodstva klubova).Rješavanje komunikacijskih smetnji je prioritetno i svakako ce se uloziti dodatni napori da se to i rješi.
Što se mene tiče,a i svih prisutnih,nema predaje,Vremeplov ide dalje
mugenspidi- Član
Poštovano članstvo! Sa žalošću vam objavljujem da je g.Darko Većej organizator ovog projekta i zaljubljenik u oldtimere je preminuo od infarkta u 46oj godini zivota! Na ovom forumu je bi poznat pod nickom "mugenspidi"
Neka mu je laka hrvatska zemlja
Neka mu je laka hrvatska zemlja
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.