Podmazivanje prednjeg trapa
4 posters
Stranica 1 / 1.
Podmazivanje prednjeg trapa
Kada sam pokusao da podmazem rucnom mazalicom prednji trap, osetio sam poprilican otpor (nisam uspeo da ga napunim tavatnom mascu). Da li mozda moram koristiti pneumatsku mazalicu sa jacim pritiskom ili?
Zbog cega se javlja toliki otpor prilikom "pumpanja" masti u trap?
Zbog cega se javlja toliki otpor prilikom "pumpanja" masti u trap?
vlaovic- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 26.07.2010
Re: Podmazivanje prednjeg trapa
Mozda mazalice nevalju gore. A jer imas lufta na glafcinama. Ak imas trebas piksirat i onda se stave mazalice nove. Tesko ti je ovak objasnjavat putem poruka.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
otpor ti se javi ako je već hrđa il zmazanoća uznapredovala pa ju mast nije u mogućnosti otjerat...
ako imaš negdje u mogućnosti iskoristit pneumatsku probaj pa vidi kakav će biti odaziv, ako prođe super ali ako ne onda ti ne preostaje da otvaraš prednji kraj na piksanje.
naravno sve to ukoliko već imaš lufta puno, ako ne uspiješ podmazat a imaš još dobar volan, jbg vozi dok ne prolupa...
ako imaš negdje u mogućnosti iskoristit pneumatsku probaj pa vidi kakav će biti odaziv, ako prođe super ali ako ne onda ti ne preostaje da otvaraš prednji kraj na piksanje.
naravno sve to ukoliko već imaš lufta puno, ako ne uspiješ podmazat a imaš još dobar volan, jbg vozi dok ne prolupa...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ja kada sam podmazivao isto je išlo jako jako teško, ali nakon siljenja i muke uspio sam podmazat. probaj uprt što jače još koji put, kažem ti meni je išlo tako teško da sam bio mokar od znoja kao da me netko polio kantom vode
Similar topics
» Podmazivanje motora
» Volan i trap podmazivanje!
» nosac prednjeg hladnjaka
» Kederi prednjeg i zadnjeg stakla
» Volan i trap podmazivanje!
» nosac prednjeg hladnjaka
» Kederi prednjeg i zadnjeg stakla
Stranica 1 / 1.