Sajam oldtimer automobila 23.10.2010
+14
HALUDA
Hrki
oldschool
miro
johan
KERR
Special
Miljenko
tempo gt
puyol
Camshaft
Abarth
baho
prka126
18 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Sajam oldtimer automobila 23.10.2010
pa napisali smo rafo....
karlo kramar, registriran je na olschoolu, ovdje mislim nije.
karlo kramar, registriran je na olschoolu, ovdje mislim nije.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Gigi je dobro napisao, nisam bio prisutan također, ali zna se da ako se priključuješ nekoj koloni, odnosno ideš nekuda s nekim klubom, onda se ponašaš po nekakvim pravilima po kojima se ravna taj klub, a ne da se izdvajaš iz te cjeline svojim istupima i štetiš reputaciji istoga, a pogotovo nije primjereno skrivat se još iza kluba koji te dobronamjerno primio, pustio te da ideš s njima na nekakvo događanje, ti napraviš incident i tražiš podršku u tome...
Ljudi moji, ovo je po meni totalno nepotrebna stvar koja se dogodila i trebali bi se od toga ograditi, ako je klub zamišljen kao većina auto/moto klubova/društava itd. da promiče prometnu i tehničku kulturu. Ako pak nije tako onda ne znam... recite da sam lud!
Ljudi moji, ovo je po meni totalno nepotrebna stvar koja se dogodila i trebali bi se od toga ograditi, ako je klub zamišljen kao većina auto/moto klubova/društava itd. da promiče prometnu i tehničku kulturu. Ako pak nije tako onda ne znam... recite da sam lud!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Tipichan primjer žute štampe, neko kaže da je ficho drifto među oldtimerima i svi mu vjeruju a ne bi pitali nas koji smo bili tamo šta je bilo ...
Dakle, kolega Kerr je driftao na mjestu predviđenom za driftanje jer je tamo isto radio fakin u Opelu i to nije bilo ni blizu oldtimera, što možete i vidit na mojoj snimci. I na ovoj snimci se također vidi taj Opel, ali unutra nije vozach koji je drifto nego neki prijatelj koji se samo provozao . I trebali bi biti zahvalni kaj se pojavilo 10-ak ficheka, a ne širiti dezinformacije . Uostalom prosudite sami koliko je to bilo opsano ...
View My Video
Dakle, kolega Kerr je driftao na mjestu predviđenom za driftanje jer je tamo isto radio fakin u Opelu i to nije bilo ni blizu oldtimera, što možete i vidit na mojoj snimci. I na ovoj snimci se također vidi taj Opel, ali unutra nije vozach koji je drifto nego neki prijatelj koji se samo provozao . I trebali bi biti zahvalni kaj se pojavilo 10-ak ficheka, a ne širiti dezinformacije . Uostalom prosudite sami koliko je to bilo opsano ...
View My Video
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Lako za fićeka, jel ono neki klinac rukom kamen bacil?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Ovo je samo moglo naškoditi kerrovom fići a ne autima okolo. Dobro da postoji snimka da se vidi kaj je bilo a ne uvjiek vjerovati filozofima kojima uvijek nešto smeta. Zato ne vjerujte drugima ako niste sami vidjeli i prisustvovali tome.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Eto jura, sad samo proslijedi to na oldschool toliko da pokažeš kaj se dešavalo.....
ma ovo je super
bezveze se spominje fićo u lošem kontekstu, ljubomora
bezveze se spominje fićo u lošem kontekstu, ljubomora
baho- Član
- Broj komentara : 22
Registration date : 21.09.2010
Nažalost, ja sam stao iza kolege Kerra. ali kažu da je on osim drifta na dozvoljenom podruchju driftao i među odltimerima. TAko da sad ne znam, što je bilo.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
nisam očekivao da će malo šodra dići tolko prašine, no nebitno, više to nebum delal i gotova stvar...
KERR- Aktivni Član
- Broj komentara : 169
Registration date : 15.09.2010
ma kad smo odlazili sam zvrtil gume još jednom, no to je očito njima bilo previše, mislim da nema smisla dalje o ovome raspravljat.....
KERR- Aktivni Član
i bajdvej i tamo gdje sam to na kraju napravio, 5 metara od mene nije bilo autiju....tak da nek priča ko kaj hoče
KERR- Aktivni Član
JA SAM ZA I POSTUJEM PALJENJE GUMA BILO DI I BILO KAD ZA MENE JE TO STVAR CASTI ZA TO STA SI TI NAPRAVIO OD MENE IMAS JEDAN VELIKI I SVAKA TI CAST MAJSTORE
ovaj drift po makadamu ti nema smisla nikakvog tim vise sto nisi mulac od 15 godina neinteresantno i nezanimljivo i cak ponizavajuce za z-750 ,zasto nisi drifta po asfaltu?
Guest- Gost
ahahhaahhahaaaa
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
hahahahaha, rafo, care!!!!!!
ma kerr, nemoj se sekirat, to je samo jal!!!
učlani se u klub i onda bumo svi zajedno kopali rupe po šudru!!
ma kerr, nemoj se sekirat, to je samo jal!!!
učlani se u klub i onda bumo svi zajedno kopali rupe po šudru!!
rafo je napisao/la:ovaj drift po makadamu ti nema smisla nikakvog tim vise sto nisi mulac od 15 godina neinteresantno i nezanimljivo i cak ponizavajuce za z-750 ,zasto nisi drifta po asfaltu?
Upravo tako. Nezanimljivo. Nimalo atraktivno.
Floyd ZG- Aktivni Član
Neda mi se raspravljati dalje sa ljudima koji misle na ovakav način, meni je to seljački, totalno selo, jebaji ga... nisam dio toga, žalim.
A koga veseli neka se smije, neka uživa u tome!!!
edit: forum ne prizna riječ hebiga, al jebaji ga prizna
A koga veseli neka se smije, neka uživa u tome!!!
edit: forum ne prizna riječ hebiga, al jebaji ga prizna
Floyd ZG- Aktivni Član
ajde dalje impresije, slike, ostalo sa događaja...
dalje je bespredmetno raspravljat o ovome, biće uvijek onih kojima se to ne sviđa i osuđuju i onih kojima je to brutala. ajmo dalje super kak je i do sad bilo da ne preraste u neželjeni spam.
dalje je bespredmetno raspravljat o ovome, biće uvijek onih kojima se to ne sviđa i osuđuju i onih kojima je to brutala. ajmo dalje super kak je i do sad bilo da ne preraste u neželjeni spam.
Ljudi ja sam bio s Kerrom u autu i uvjeravam Vas da šoder NIJE frcao ni blizu ijednog vozila tako da bi bilo vrijeme da se zatvori ova tema sa "driftanjem" i prozivanjem...
Pozdrav !
Pozdrav !
HALUDA- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 4
Registration date : 25.10.2010
Nisam bio tamo al cu rec da fakat je bolesno to radit. Ak zelis ludovat otidi prek tjedna kad nema nikog pa se vrti i luduj. Jos bolje cekaj kad padne snjeg pa gas na sljeme navecer i pomogucnosti stavi celave gume. Sad nema nazat ispalo je tak kak je. Poruka je izucena kad si u drustvu prilagodi se vecini. Nadam se dobrom druzenju dalje i nema smisla dalje pisat o ovome.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
HALUDA je napisao/la:Ljudi ja sam bio s Kerrom u autu i uvjeravam Vas da šoder NIJE frcao ni blizu ijednog vozila tako da bi bilo vrijeme da se zatvori ova tema sa "driftanjem" i prozivanjem...
Pozdrav !
ovdije nije niko nikoga prozivao ni blatio,ljudi su samo iznjeli svoje misljenje o takvom nacinu zabave,a zato i postoje ovakvi forumi da ljudi raspravljaju o svemu i svacemu i normalno je da svi nemaju isto misljenje.
i mogu samo jos nadodati da je kolega kerr sam to spomenuo i poceo pisati o tome,prema tome nije prozvan ni osuđen,odnosno niko nije otvorio nikakavu temu u kojoj bi se spominjalo to driftanje,nego se on sam nadovezo uz ovu temu i to spomenuo, a kolege su iznjele svoje misljenje o tom događaju
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ajmo sad ovak, naučili smo nešto novo ,i to je to , AMEN!!!!
ak niš drugo, sad svi znaju za mene!!!
ak niš drugo, sad svi znaju za mene!!!
KERR- Aktivni Član
bravo, super napisano!!!
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Oldtimer sajam - Graz - Austrija - 26.04.2014.
» Slovenska Bistrica - sajam oldtimer opreme i dijelova 24.09.2011.
» restauracija automobila
» sajam Murska Sobota SLO - 29.03.2015.
» sajam OT krame - 12.04.2015. - SLO - JJP Ljutomer
» Slovenska Bistrica - sajam oldtimer opreme i dijelova 24.09.2011.
» restauracija automobila
» sajam Murska Sobota SLO - 29.03.2015.
» sajam OT krame - 12.04.2015. - SLO - JJP Ljutomer
Stranica 2 / 2.