Moj 850 se - Info
+31
funkymonoloko
Marko ZG
myfico
Dubioza
FLASHmata993
pedjamil
pajser
solex
tomb
fusher
Zloćko
miro
Special
jeremija
drazo001
750
miniV8
Camshaft
zastava750(fićo)
johan
BISTRI
ljubas
Ćofi
Sasha19_81
Floyd ZG
prka126
Miljenko
dr.Damba
puyol
Hrki
puyolov tata
35 posters
Stranica 3 / 7.
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BISTRI- Aktivni Član
- Broj komentara : 298
Registration date : 21.06.2010
Re: Moj 850 se - Info
Zajebava me Imageshack.. neda mi uplodat slike.. moja isprika radi ovog, ko moze, ima volje neka editira..
Jos jednom moje isprike
Jos jednom moje isprike
Sasha19_81- Aktivni Član
- Broj komentara : 269
Registration date : 09.10.2010
Sasha19_81- Aktivni Član
to je to sto je zajebo ili?
BISTRI- Aktivni Član
- Broj komentara : 298
Registration date : 21.06.2010
čekaj...jel to to? to pofarbano? jabate, pa Bjelić Fasade nabi uprskao toliko....sorry a što na umu to na drumu....koji je taj ...maler..pitur...zidar..kako da ga nazovem??....nije ti valjda naplatio to...to...neznam kako nazvati.....o, bože, a mene zovu Fusher...
probaj sa poliranjem ...ako ima nešto boje na autu...šteta, šteta, šteta...
probaj sa poliranjem ...ako ima nešto boje na autu...šteta, šteta, šteta...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ja mislim da sam ja doktor nauke prema njemu! Hahhhaha
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ovo bi trebalo biti kaznjivo zakonom!
tomb- Član
- Broj komentara : 21
Registration date : 25.01.2011
koma. s kojim sprejeem je farbo?
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
Da, baš tako izgleda, negdje sjaji, negdje ne...
Baš kao da je sa sprejem farbao, no, ruku na srce, ne izgleda to loše samo zato, to da bi dobro izgledalo na nekom autu, sve mora biti pod konac, a na fići sve visi, zijeva, ide u koso... itd. jer kad je auto mat crni svaka linija posebno dolazi do izražaja. A malo sam obratio pažnju i na slike i tekst s početka, tako da ni nije moglo dobro završiti... Onda je bio zažbukan, farbe je bilo po gumama oko šajbi... postupak je ponovljen samo sa crnom bojom, rezultat je zastrašujuć.
Baš kao da je sa sprejem farbao, no, ruku na srce, ne izgleda to loše samo zato, to da bi dobro izgledalo na nekom autu, sve mora biti pod konac, a na fići sve visi, zijeva, ide u koso... itd. jer kad je auto mat crni svaka linija posebno dolazi do izražaja. A malo sam obratio pažnju i na slike i tekst s početka, tako da ni nije moglo dobro završiti... Onda je bio zažbukan, farbe je bilo po gumama oko šajbi... postupak je ponovljen samo sa crnom bojom, rezultat je zastrašujuć.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
drugim rijecima zali boze truda novaca vremena i volje i sad je opet dokazano da je bolje platiti vise i imati posten posao nego dvaputa malo i imati opet nikakav posao koji je skuplji od jednoga ali postenoga ali kao i uvjek na greskama se uci neko se brzo nauci a neko nikada
steta velika.
bas mi je zao sta ti se to dogodilo,na zalost danas svako glumi majstora
bas mi je zao sta ti se to dogodilo,na zalost danas svako glumi majstora
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
nemam pojma dali da uopće komentiram , no po meni je tu trebalo puno,puno limarskih zahvata prije boje koja je btw. ispala grozno , a za to sam djelomično i ja kriv .
no lako za boju, trebalo bi najprije pronači prednji desni stup koji je zgužvan do te mjere da ga je nemoguče spasiti, a onda dobiti pravu mjeru prednjeg stakla, pa tek onda sve ostalo jer bi samo oko stakla trebalo nadožbukati cca 2 kg kita, oni meštri koji su ga slagali prije su totalno sfušali,( bolje da su ga ostavili razlupanog) tak da sada bez večeg limarskog zahvata tu nema pomoči, a onda sve ostalo fino i polako.
u svakom slučaju šteta, čof je inače ok, a makina i postroj je gotovo savršen .
no lako za boju, trebalo bi najprije pronači prednji desni stup koji je zgužvan do te mjere da ga je nemoguče spasiti, a onda dobiti pravu mjeru prednjeg stakla, pa tek onda sve ostalo jer bi samo oko stakla trebalo nadožbukati cca 2 kg kita, oni meštri koji su ga slagali prije su totalno sfušali,( bolje da su ga ostavili razlupanog) tak da sada bez večeg limarskog zahvata tu nema pomoči, a onda sve ostalo fino i polako.
pajser- Član
- Broj komentara : 24
Registration date : 26.01.2011
pajser je napisao/la:nemam pojma dali da uopće komentiram , no po meni je tu trebalo puno,puno limarskih zahvata prije boje koja je btw. ispala grozno , a za to sam djelomično i ja kriv .
kolega pajser dobro dosli na forum.
molio bi vas da se prestavite u temi prestavljanje clanova
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
a ko je priprema auto za pituravanje,jel se zapitate,pa pogledajte slike na pocetku teme kako je kitano priko boje i ko zna jeli bacen spric kit i koji je bacen...onaj koji je radija na pripremama auta zna o cem pricam....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
miniV8 je napisao/la:Ja mislim da sam ja doktor nauke prema njemu! Hahhhaha
a o tome moramo otvorit novu temu more i na glasanje ali mislim da se onda nebi smija
Guest- Gost
Gle, auto je registriran, i vozi se.. za sada ce ovako ostat. Lakiranje je bilo djabe. tako da ... Iskreno neznam niti sam sta mislim, ali sretan sam da je barem auto kod mene i da se vozi. Ostalo trenutno nije bitno. Kad ce biti, radit ce se..
Sasha19_81- Aktivni Član
rafo je napisao/la:miniV8 je napisao/la:Ja mislim da sam ja doktor nauke prema njemu! Hahhhaha
a o tome moramo otvorit novu temu more i na glasanje ali mislim da se onda nebi smija
sereš a dobri smo si.... ja sam se uvijek znao i zajebavati na svoj račun...
miniV8- Administrator
Sasha19_81 je napisao/la:Gle, auto je registriran, i vozi se.. za sada ce ovako ostat. Lakiranje je bilo djabe. tako da ... Iskreno neznam niti sam sta mislim, ali sretan sam da je barem auto kod mene i da se vozi. Ostalo trenutno nije bitno. Kad ce biti, radit ce se..
ponavljam tu pred svima: Sasha, kad odlučiš srediti limariju, a obzirom da sam djelomično odgovoran za trenutnu nakaradu od lakiranja, imaš gratis vrhunsko lakiranje u ovl. servisu. naravno sa adekvatnim materijalom, tj, crna vodena baza+bezbojni mat.
pajser- Član
- Broj komentara : 24
Registration date : 26.01.2011
pajseru čovjek nesere smiri malo. sve ok
odi se predstavi u predstavljanje članova pa da možemo nastaviti diskusiju....
da je posao sfušan smo svjesni ali koliko para toliko muzike.... TAKO DA NITKO NE OPTUZUJE TU NIKOGA
PRVO SE PREDSTAVI
odi se predstavi u predstavljanje članova pa da možemo nastaviti diskusiju....
da je posao sfušan smo svjesni ali koliko para toliko muzike.... TAKO DA NITKO NE OPTUZUJE TU NIKOGA
PRVO SE PREDSTAVI
miniV8- Administrator
kao sto sam napiso.. sretan sam da je napokon kod mene, da se vozi, a ovo ce cekat proljece i suncane dane.. za sada neka stoji kak je.
Da sam pizdio, pizdio sam.. Da sam se smirio.. Jesam.. I najboljima se desava, kako nebi onda i nama.. nema tu ljutnje, samo malo razocaranja
Da sam pizdio, pizdio sam.. Da sam se smirio.. Jesam.. I najboljima se desava, kako nebi onda i nama.. nema tu ljutnje, samo malo razocaranja
Sasha19_81- Aktivni Član
Bili vidli danas fiču!Kak veli Saša -smiril sam se-nateral "pajsera" na JAVNU ispriku,a razočaranje smanjeno činjenicom da fičo dela VRHUNSKI ALI VRHUNSKI !!Dokaz tome je da je prešel eko test na tehničkom bez upaljača i drugih kemikalija,šalta mekano,koči ravno-opet izlist sa tehničkog-pali na zub a jedina glupost (nebi to bila njegovo veličanstvo Fičo) krepal je akumulator i to krepal do jaja kaj smo rešili uz pijaču!!U nedelju krečemo skupa u Zaprešić!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
nisam ja nikog na nis nateral. osim mozda tebe da dodjes pogledat kaj je bilo al mislim da te za to nije nit trebalo terat
Sasha19_81- Aktivni Član
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 3 / 7.