09-10-2010 Roštilj kluba
3 posters
Stranica 1 / 1.
09-10-2010 Roštilj kluba
Malo kasnim sa postavljanjem slika al eto... Slike su sa Puyolovg fotića i zato hvala Puyol!
Ekipa je bila toliko gladna da nisam niti stigao ispeći ćevape a već su nestajali:
Siurno si mislite o čem iza cure pričaju:
Martina:"Ma znaš Marina probala sam ti ja stavit od yuga i getribu al onda bi cijelu limariju morala iza rezat i radit puno preinaka..."
Marina:"Ma nemoj se mučit, staviš getribu od 850 i ideš ko formula!"
Ljudi misle da ekipa iz auto klubova samo vozi aute, no mi smo pokazali da znamo i nogomet igrat. Igrali smo: Puyol, Miro, Juraj i Ivča protiv Zdenka, Camshafta, Denisa i mene. Iako smo izgubili za nijansu, pokazali smo da smo moralno jači.
Nakon tekme mi je svakako bilo jasno zašto Puyol ima nadimak Puyol.
Znakovi umora gotovo su bili neprimjetni i bili smo spremni na još barem sat vremena igre, ali morali smo se družiti i sa ostatkom ekipe, glupo je da mi igramo samo nogomet a oni moraju gledat.
Na ovoj slici se najbolje vidi da nema nikakvih tragova umora:
Ako ste mislili da je nogomet bezopasna igra varate se, bilo je jako gadno, Zdenku je skoro došlo do velkih problema s nogom da ga nismo na hitnu vozili.
Kao iuvijek niko se nije htio družiti sa Jurajem pa je on pokunjeno cijepkao drvo cijeli dan, jedino mu se Boris pokvareno došao smijati
I na poslijetku smo Zdenko i ja išli pokazati ekipi da treba znati gubiti i u kartama. Al naravno opet smo moralno bili jači
Ekipa je bila toliko gladna da nisam niti stigao ispeći ćevape a već su nestajali:
Siurno si mislite o čem iza cure pričaju:
Martina:"Ma znaš Marina probala sam ti ja stavit od yuga i getribu al onda bi cijelu limariju morala iza rezat i radit puno preinaka..."
Marina:"Ma nemoj se mučit, staviš getribu od 850 i ideš ko formula!"
Ljudi misle da ekipa iz auto klubova samo vozi aute, no mi smo pokazali da znamo i nogomet igrat. Igrali smo: Puyol, Miro, Juraj i Ivča protiv Zdenka, Camshafta, Denisa i mene. Iako smo izgubili za nijansu, pokazali smo da smo moralno jači.
Nakon tekme mi je svakako bilo jasno zašto Puyol ima nadimak Puyol.
Znakovi umora gotovo su bili neprimjetni i bili smo spremni na još barem sat vremena igre, ali morali smo se družiti i sa ostatkom ekipe, glupo je da mi igramo samo nogomet a oni moraju gledat.
Na ovoj slici se najbolje vidi da nema nikakvih tragova umora:
Ako ste mislili da je nogomet bezopasna igra varate se, bilo je jako gadno, Zdenku je skoro došlo do velkih problema s nogom da ga nismo na hitnu vozili.
Kao iuvijek niko se nije htio družiti sa Jurajem pa je on pokunjeno cijepkao drvo cijeli dan, jedino mu se Boris pokvareno došao smijati
I na poslijetku smo Zdenko i ja išli pokazati ekipi da treba znati gubiti i u kartama. Al naravno opet smo moralno bili jači
Re: 09-10-2010 Roštilj kluba
prva fotka, prka i rošta...
profi položaj ruku,,,
odaje pravog majstora roštilja,......
i sam stefan "je zikova ju ha"
bi bil o du ševljen
profi položaj ruku,,,
odaje pravog majstora roštilja,......
i sam stefan "je zikova ju ha"
bi bil o du ševljen
KERR- Aktivni Član
- Broj komentara : 169
Registration date : 15.09.2010
Ja mislio opet neku mesinu palimo a ono prka stavio slike za zakašnjejem od samo dva mjeseca. Nije stigao jer svako malo dolazi iz VANA (čitaj u dudi) pa je umoran i ne stigne sve.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Baš, hahahaha
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Similar topics
» 6. Promotivna vožnja Fićo fan kluba Zagreb 2010
» 3. godišnjica FICO FAN KLUBA 19.5.2012.
» ROSTILJ 7-8.7.2012
» Roštilj Gorski kotar
» Skupština kluba
» 3. godišnjica FICO FAN KLUBA 19.5.2012.
» ROSTILJ 7-8.7.2012
» Roštilj Gorski kotar
» Skupština kluba
Stranica 1 / 1.