850 76. by vezac
3 posters
Stranica 1 / 1.
850 76. by vezac
pozz novi sam ode evo odlucio sam renovirat svog ficeka 850.iz 76g bio je bjele boje koju sam mjenjao u crvenu.no sad ga zelim vratit nazad u njegovu orgigi bijelu.limarija i pituravanje mi ne prestavlja problem jer sam auto limar.a otac mi auto lakiler.dakle neznam od dakle da pocmem sa ficom i reperaturom.molim vas da mi pomognete odakle da krenem.molim takoder ekipu iz splita i okolice da mi se jave.slike saljem cim stignem.molim vas pomagajte odagle da pocmem.pozz
Zadnja promjena: puyol; 1/12/2010, 14:06; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : premješteno u garažu)
vezac- Član
- Broj komentara : 28
Registration date : 30.11.2010
Re: 850 76. by vezac
evo premjestio sam ti temu u prezentaciju, tako da ovdje nastaviš sa svim pitanjima i predstaviš ujedno svoga fićeka!!
kaj se tiče limarije, kreni od pragova, stupova vrata, spoja stupa i praga, prednjeg veznog, izvadi farove i pogledaj šalice, makni stakla sva i pregledaj jel curilo mozda, nazad ispod zadnjih svjetala, to ti je neki početak...
kaj se tiče limarije, kreni od pragova, stupova vrata, spoja stupa i praga, prednjeg veznog, izvadi farove i pogledaj šalice, makni stakla sva i pregledaj jel curilo mozda, nazad ispod zadnjih svjetala, to ti je neki početak...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ajde samo naprijed .imas kakvih pitanja slobodno pitaj na sve ce mo ti odgovoriti i pomoci ti.
stavi koju sliku da vidimo bolid
poz
stavi koju sliku da vidimo bolid
poz
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
slike saljem cim stignem na selo jer mi je auto tamo.to vozilo imam 10g.i bio mi prvo auto a prva ljubav se ne zaboravlja.takoder kad sam ga kupijo bio sam ga renovirao napola znaci sredio limariu opiturao sredio kocnice,masinu i td.tada sam ga posudio sestri 2g koja ga je unistila skroz.sad stoji godinama u garazi i ceka ponovo da ga renoviram.najveci problem kod njega mi je zadnji keder od sajbe je ispucao i pusta vodu.i kocnice sve sam kupio novo ali vozilo nikad nije ravnomjerno kocio nego je uvjek zanosio a suvozacevo mjesto pod nogama podizalo ocito je pukao negdje.
vezac- Član
ima tu puno posla oko njega takoder letva volana puca kad pucketa kad okrecem volanom.dali bi mogao nabavit djelove za generalku masine i getribe?
vezac- Član
po tome ti puca jež naprijed, damba ti bude bolje objasnil o ćemu je riječ
kaj se tiče zanošenja moguće da je povezano sa limarijom, a moguće i da je problem u rukavcima da su pikse gotove, a i da bi dobro došlo odzračivanje sistema.
pretpostavljam da je dolje stari tip glavnog kočionog, onaj mali?
edit: evo sad sam 99% siguran da ti je potrebno piksanje prvog kraja, pošto si napisal da ti pucketa, naći da su mozda i zablokirale.
probaj naći mazalicu i podmazat prvi kraj.
kaj se tiče zanošenja moguće da je povezano sa limarijom, a moguće i da je problem u rukavcima da su pikse gotove, a i da bi dobro došlo odzračivanje sistema.
pretpostavljam da je dolje stari tip glavnog kočionog, onaj mali?
edit: evo sad sam 99% siguran da ti je potrebno piksanje prvog kraja, pošto si napisal da ti pucketa, naći da su mozda i zablokirale.
probaj naći mazalicu i podmazat prvi kraj.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
sta se tice kocnica vjerovatno je zbog toga sto je puknuo taj jez!a sad bi bio zahvalan kad bi mi pokazao gdje je taj jez?provat cu podmazat prednji kraj!
vezac- Član
sta se tice kedera oko stakla mozes ih naruciti ovdije kod jenog naseg kolege.
novi komplet za sva stakla cjena je mislim 120 eura
novi komplet za sva stakla cjena je mislim 120 eura
Hrki- Administrator
pokusaj mi naci koji je to lik?
vezac- Član
kolega gajbica posalji mu privatnu porukuvezac je napisao/la:pokusaj mi naci koji je to lik?
Hrki- Administrator
Stranica 1 / 1.