Moj ljubimac =)
+11
Lav
prka126
Hrki
johan
Camshaft
mitronni
Filip
BISer
ljubas
nedo
Jelena
15 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Moj ljubimac =)
evo,da predstavim svoj mali autic...
znaci, radi se o Zastavi 750 iz 1985 god... obozavam taj auto,a sad se mogu pohvaliti da sam ponosna vlasnica jednoga!!!!
kroz neko vrijeme trazenja uspijela sam ga naci,i odmah ga kupila,iako nije bas u najboljem stanju... treba raditi na karoseriji,malo je udaren s prednje strane ,a i fale mu neki djelovi...
ali u skoro vrijeme ga zelim sloziti kako treba,pa ako mi neko moze
pomoci i dati mi koji savijet,ili mozda ima sto dijelova za prodat,bila bi mu jako zahvalna na tome...
za sada sam nabavila novi lijevi rubnjak i lijevu i desnu kolonu...
Evo par slikica mog ljubimca...
ovo su slike kad je tek dosao kod mene, a novije slike uskoro... =)
znaci, radi se o Zastavi 750 iz 1985 god... obozavam taj auto,a sad se mogu pohvaliti da sam ponosna vlasnica jednoga!!!!
kroz neko vrijeme trazenja uspijela sam ga naci,i odmah ga kupila,iako nije bas u najboljem stanju... treba raditi na karoseriji,malo je udaren s prednje strane ,a i fale mu neki djelovi...
ali u skoro vrijeme ga zelim sloziti kako treba,pa ako mi neko moze
pomoci i dati mi koji savijet,ili mozda ima sto dijelova za prodat,bila bi mu jako zahvalna na tome...
za sada sam nabavila novi lijevi rubnjak i lijevu i desnu kolonu...
Evo par slikica mog ljubimca...
ovo su slike kad je tek dosao kod mene, a novije slike uskoro... =)
Jelena- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 43
Registration date : 16.04.2009
Re: Moj ljubimac =)
lijep je moram priznat a cek ti ga jos nemozes vozit ili?mislim tek ti je 15 al svejedno lijep je i dobar pocetak
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
ne mogu... al dok ga ja sredim napunit cu 18 pa cu moc s njim i na cestu...
Jelena- ČLANICA MISS
ako ti nesto dijelova bude trebalo, mozda ja mogu nabavit, bijeli zmogavci stizu drugi tjedan, pa se cujemo, pozz
Gost- Gost
UUUUh...
Za tri godine to će biti zvijer na cesti; fićo za pohvaliti se...
Za tri godine to će biti zvijer na cesti; fićo za pohvaliti se...
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Super je fićo, samo pomalo, za 3 godine možeš čudo napraviti od njega, samo si zacrtaj plan i pomalo, kakvi su ti planovi btw? pozz
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Ej fićo ti super izgleda, samo hrabro, ako treba kakva pomoć tu smo pozdrav
Gost- Gost
Cjenjena kolegice ,budite sigurni da će ova krasna ekipa uložiti sve napore da taj Fićo zagazi prve korake pod vašim upravljanjem ,da ne budem previše optimista ,ali osobno ću se založit na tome jer i moja Pčelica članica Foruma samnom zajedno slaže Fiću za sebe nisi sama pomoć je tu pozzzz.
Gost- Gost
svaka čast ljepa makinica,samo ga ti sredi kako valja.
i od mene ako treba koji savijet češ dobit.
i od mene ako treba koji savijet češ dobit.
Gost- Gost
ima posla ali u 3 godine ce se dat napravit.Sretno s projektom.!ako sta treba tu smo.
Gost- Gost
BISer je napisao/la:Super je fićo, samo pomalo, za 3 godine možeš čudo napraviti od njega, samo si zacrtaj plan i pomalo, kakvi su ti planovi btw? pozz
pa planovi su da bude u original stanju... i bit ce crvene boje... i neke felgice da ga malo podignu...
Jelena- ČLANICA MISS
Za tri godine je moguce apsolutno sve odraditi na fici i staviti ga na cestu kao da je iz tvornice dosao..Ja sam svog za 5 mjeseci ''ozivio'' pozdrav
Uuuu,pa iste je boje kao i moj kad je došao k meni.Koliko vidim odlična je baza i želim ti da ga središ najbolje što budeš bila u mogućnosti.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
bit ce crveni to se zove bojaJelena je napisao/la:BISer je napisao/la:Super je fićo, samo pomalo, za 3 godine možeš čudo napraviti od njega, samo si zacrtaj plan i pomalo, kakvi su ti planovi btw? pozz
pa planovi su da bude u original stanju... i bit ce crvene boje... i neke felgice da ga malo podignu...
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Jelena je napisao/la:BISer je napisao/la:Super je fićo, samo pomalo, za 3 godine možeš čudo napraviti od njega, samo si zacrtaj plan i pomalo, kakvi su ti planovi btw? pozz
Jelena! Metalik crvena sa efekt zrncima !!
Gost- Gost
Evo, malo novijih slikica od mog ljubimca sa svih strana...
Radovi za sada stoje i sada jos trazim djelove koji mi trebaju za njega...
Pozdrav...
Radovi za sada stoje i sada jos trazim djelove koji mi trebaju za njega...
Pozdrav...
Jelena- ČLANICA MISS
Ej Jelena, tvoj fićo ima dobru osnovu za sređivanje, a u 3 godine možeš ga napravit da bude extra! Ja sam sve to proša sa svojim, radija sam ga sve skupa 6 mjeseci, sve sam sredija i sad me odlično sluša, vratija mi je sav uloženi trud. Vjeruj mi kad je fićo ispravan i uredan služi bez ikakvih problema i može ga se vozit svakodnevno. Reci mi koji ti točno dijelovi trebaju, možda mogu pomoć?
Gost- Gost
evo, danas stigao donator u dvorište... isto žuti, samo u malo lošijem stanju, al ima blatobran, a to je jedino šta mi još treba od limarije...
slike cu stavit sutra...
pozzz
slike cu stavit sutra...
pozzz
Jelena- ČLANICA MISS
Oooo pa da i tebe čujemo malo, ajde super da se polako prikupljaju dijelovi, samo naprid.... ajde ubaci koju sliku, pozzz
Gost- Gost
Svaka čast, tako se to radi, treba polako prikupljati dijelove da se svašta nađe u rezervi... Kad sam nabavio fiću, bilo mi je važno samo da se vozi, ali ubrzo sam shvatio da bi bilo najpametnije uzeti još jednog za dijelove jer je nevjerojatno koje sitnice odlaze, a teško ih je (ili skupo) naći pojedinačno... Morat ću i ja jednog donora uzeti ... Čestitke još jednom i sretno!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Krivo postavljene slike.
evo dvije slikice od iste veceri kad smo ga dopeljali.. malo su tamne jer su slikane navecer... a stavit cu i slike kakav je sad kad smo sve poskidali s njega..al te veceras... pozzz
Jelena- ČLANICA MISS
a uf tej pocetak,al ne daj se zeno
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
vidijo ga i ja,
taman smo prolazili ja i rope pa smo stali da vidimo ko to rastura ficu kad ono tvoj decko,tako da smo se i upoznali i malo popricali
taman smo prolazili ja i rope pa smo stali da vidimo ko to rastura ficu kad ono tvoj decko,tako da smo se i upoznali i malo popricali
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Eto sad lipo udružite snage i bit će spašen još jedan dvanaestcolaš, to se traži!
Gost- Gost
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.