Fiat Bravo HGT
+4
miniV8
dr.Damba
Hrki
Slobodan
8 posters
Stranica 1 / 1.
Fiat Bravo HGT
Moj auto za svaki dan je Fiat Bravo HGT 2.0 20v sa 156ks,ja bi voleo da je Turbo verzija ali ipak nije.....ubacicu mu kad tad turbo verziju....ima alu felne 16 incha,sportska sedista sa kadicama,ksenone,muziku kenwood.....da neduzim vise!!! mana mu je menjac posto su brzine duze,ali nema veze neidem na trke.....kupljen je prosle godine i lik mi je rekao da ga je vozio 240 ali nesmem jos da se usudim da ga vozim toliko posto nisam siguran bas u njega.....Evo par slicica da vidite moju masinu za svaki dan.....
Slobodan- Aktivni Član
- Broj komentara : 114
Registration date : 12.01.2011
Re: Fiat Bravo HGT
odlican auto
dobro mu stoje ove felge
dobro mu stoje ove felge
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
kupio sam jos jedne 15ke pa sam nabacio zimske gume....ove su 7,5 jota ja mislim....a mogu samo 15ke i 16ke da stanu
Slobodan- Aktivni Član
meni talijani imaju najljepse linije itvoja bravo izgleda savrseno a sigurno i masina ima preljep zvuk poslje 4 000 okrtaja
pa recicu ti da je zvuk prelep i na niskim obrtajima.....ima dobar KN filter....sad cu i mozda da mu radim chip tuning
Slobodan- Aktivni Član
atić mi se sviđa ali mislim da bi ti bolji izbor bio 1.8 16V ima nekoliko ks manje ali je puno živćaniji, ovo mi je putno vozilo za autobane itd.. a ne za grad jer je puno tromiji od 4 cilindraša
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
felge odlične!!
jel to borbet ili brock možda???
i definitivni se slažem sa uvaženim kolegom dambom da je talijanski dizajn nemoguće nadmašit!!! il ga obožavaš il ga mrziš!!!
jel to borbet ili brock možda???
i definitivni se slažem sa uvaženim kolegom dambom da je talijanski dizajn nemoguće nadmašit!!! il ga obožavaš il ga mrziš!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
odličan ti je auto svaka čast!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pa zar moram i ovde da te gledam na ovom forumu....ahahahha salim se naravno!!!! A sto se tice felni jesu Borbet, 16ke su kolko mi se cini ja mislim da su 7.5jota...a meni se ovaj auto svidja,a i motor je odlican!!!Ipak ovih 156ks nije malo,al zato ide kao blesav........Hteo sam da kupim Fiat Coupe 2.0 20v Turbo koji ima 190ks ali mi je fiat bravo nekako lepsi...a ni ovog nisam puno platiozloćko je napisao/la:odličan ti je auto svaka čast!!
Slobodan- Aktivni Član
E juce je fiat bravo uradjen skroz,ubacen je napokon drugi motor.....sad rezi kao motorna testera,a i trosi vise nego sto je trosio....)))
Slobodan- Aktivni Član
sve u duhu štednje energenata
jel ima neki motor da ide na vodu, ja bi takav...
dobar ti stroj, čuvaj tikvu....lako je polupati tikvu u takvom samovozu..
jel ima neki motor da ide na vodu, ja bi takav...
dobar ti stroj, čuvaj tikvu....lako je polupati tikvu u takvom samovozu..
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
bitn je da vise trosi, manje ces se voziti i duze ce motor trajati hehehehehheheheheheee
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki je napisao/la:bitn je da vise trosi, manje ces se voziti i duze ce motor trajati hehehehehheheheheheee
Ima nešto u tome. Al neka.... Bitno da je brži od tdi gti i ostale bande.....Samo gas....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Ahahah,trosi 11L normalne voznje ..... tolko mi trosi i vr6 normalne voznje.....
Slobodan- Aktivni Član
Stranica 1 / 1.