moj cofi--
3 posters
Stranica 1 / 1.
moj cofi--
evo da napisen nesto i osvom cofiu.. kupljen je 2000 godine skoro bacen lezao je u jednom dvoristu. nista nije imao na sebi a ono sta je bilo to je bilo razbijeno. napravljena je konplet restauracija i takav je i danas.. fiatov blok ,filter ulja sa strane to mi je najdraze.slike cu stavit kad skuzin kako.
Gost- Gost
Re: moj cofi--
Samo opušteno ,bitno je raditi ! kad usljede slike dat ćemo komentar. Postavljaj Slike preko Image Shack otvori svoju ovu započetu temu i tu je postavi .pozzz
Gost- Gost
evo da se nadovezen na to sta su djelovi bili razbijeni... bolje da je skinia sta mu je trebalo nego razbia ono sta je moga skinit je skinia a drugo razbia ..ni sebi ni drugome.
Gost- Gost
ajde super spasio si jednog ficu od unistenja
svaka cast samo naprijed
svaka cast samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Evo i bez slika ja vam mogu reć da je ovaj fićo jedan od najatraktivnijih u Splitu i najpoznatijih fića u Hrvatskoj jer se pojavljuje na skoro svakom oldtimer rallyu već 10 godina i proputova je cilu državu dosta puta!
Gost- Gost
cofi-st je napisao/la:evo da se nadovezen na to sta su djelovi bili razbijeni... bolje da je skinia sta mu je trebalo nego razbia ono sta je moga skinit je skinia a drugo razbia ..ni sebi ni drugome.
e kolega takav vam je svijet danas, ljudi ne mare ni za što
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Stranica 1 / 1.