minijev sndrom
+6
tempo gt
Miljenko
ljubas
Abarth
oldschool
Hrki
10 posters
minijev sndrom
tema koje je mini stavio sam mako u dogovoru sa njim,dok ne prespava i vidi sta ce.
svih nas pucaju filmovi u nedostatku para kao i njega i svi smo to prosli vise puta.
svih nas pucaju filmovi u nedostatku para kao i njega i svi smo to prosli vise puta.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Re: minijev sndrom
tak mi je svaki dan kad uđem u garažu, ali kaj ćeš borim se rukama i nogama da ta jadna krama kaj se skupila sa godinama ostane doma i da jednog dana uživam vozeći ju, neki projekti možda nebudu nikad gotovi ali barem će klinci jednog dana imat kaj za razhebat ili će možda nastaviti tradiciju kramarenja
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
drži se mini !!! a i ostali skupa s menom koji imate tih faking problema ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Moja podrška....
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Mogu samo reči da znam da ti nije lako. ja sam isto zaglibio duboko i došo do toga da nisam znao kam bi i pokušo suicid.Najgore se nakon pada ustati i krenuti dalje. No kak got odlučio ko i do sad budem te podržal. Tebi je još teže jer imaš obitelj pa moraš se i za njih borit. No kak got odličio glavu gore i i idemo dalje. Želim ti obilje zdavlja jake živce te uz puno volje i odricanja do uspjeha.TCR projekat mora iči dalje jer to je ono što si želiš za svoj gušt. Uz dobre prijatelje budeš se vozio. Neču se mješat u odluku al da mi je žao jako. znam da nebuš nestal sa lica zemlje ali napravio si puno i za ovaj forum i za klub. Možda ti toliko to nevidiš al neki prate sve što se događa i dobra i loša djela su iza nas. Gledajmo u budučnost i hodajmo uzdignute glave. SRETNO PRIJATELJU.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
mini takodjer imas moju podrsku u svemu od pocetka kad smo se upoznali vidio sam kak zelis imat tcr i da si sve podredio da ga zavrsis i tu imas moju podrsku,kaj god mi je trebalo uvijek si mi uskocil sa savjetom,htel si pomoci koliko si mogel,krivo mi je sto se se nase prijateljstvo ne nastavlja u klubu koji smo skupa s jos par ljudi uzdignuli na noge sjecas se samih pocetaka u medvedgradu,ali sta je tu je,sreca da smo u istom gradu pa se uvijek mozemo vidjet i popricat,popit pice,samo jedno da ti velim puno srece ti zelim frende
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
veliko hvala Vam svima na podršci,
samo da ispravim krivi navod. ja nisam u kurcu financijski nego emotivno sam razočaran pristupom ljudi prema meni... i puko sam zbog međuljudskih odnosa i odnosa prema meni i mojim postupcima.
neću nabrajati zbog koga i zašto .... ja cu svoje stvari riješiti sam kao i uvijek, meni netreba nitko ništa raditi i pomagati da bi nastavio dalje sa onim što volim i znam.....
samo da ispravim krivi navod. ja nisam u kurcu financijski nego emotivno sam razočaran pristupom ljudi prema meni... i puko sam zbog međuljudskih odnosa i odnosa prema meni i mojim postupcima.
neću nabrajati zbog koga i zašto .... ja cu svoje stvari riješiti sam kao i uvijek, meni netreba nitko ništa raditi i pomagati da bi nastavio dalje sa onim što volim i znam.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
fraeru, kaj da ti velim...
najbolje znaš kak ti je, mi moremo samo nagađat.
nedaj se uznemiravat od strane drugih ljudi, i sam znaš da ljudski jal uvijek postoji i uvijek će ga biti.
i zajedno smo se spominjali da su to sve samo ljubomorne duše i nikaj drugo.
samo se oladi, daj si prostora, dan, dva, tjedan, koliko treba, ali nije potrebno da odustaješ.
glavu gore!!!
najbolje znaš kak ti je, mi moremo samo nagađat.
nedaj se uznemiravat od strane drugih ljudi, i sam znaš da ljudski jal uvijek postoji i uvijek će ga biti.
i zajedno smo se spominjali da su to sve samo ljubomorne duše i nikaj drugo.
samo se oladi, daj si prostora, dan, dva, tjedan, koliko treba, ali nije potrebno da odustaješ.
glavu gore!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
NE hahaha
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
puyolov tata je napisao/la:NE hahaha
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Ma pusti ljude na miru svi nešto s**u kontra a kad se badne u njihov život onda pobisnu koda si im nešto najsvetije dirnuo,stoga nemoj dopustit da pukneš zbog nečijeg nas**ivanja jednostavno budi svoj i nedaj se!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
e kad bi te tak mogel opalit!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009