Sabacka Argela
+3
Zloćko
Floyd ZG
Slobodan
7 posters
Stranica 1 / 1.
Sabacka Argela
E u ovoj temi cu da predstavim fice iz Sapca....da vam pokazem kakve su spolja i iznutra.....
Slobodan- Aktivni Član
- Broj komentara : 114
Registration date : 12.01.2011
Re: Sabacka Argela
Bosim je ponositi vlasnik ovog fice iz 1982 godine.
Mašina je iz Lancie Autobianci A112 Abarth od 70ks sa kojim dostize neverovatnih 180km/h. Njegov fabricki DMB 850 je verno sluzio do 350 000km bez ozbiljnije popravke.
Vremenom ga je vlasnik dorađivao kako bi tehnološki parirao modernijim automobilima, kako sa opremom tako i tehnički, pa su se u Fići našli i el podizači, i centralno zaključ, i alarm, komfor sistem za zatveranje prozora, "/////ALPINE" muzika, homokinetički zglobovi, kvalitetni amortizeri, umekšan birač brzina, zvučna izolacija kabine vodeno grejanje, grejac zadnjeg stakla,ksenone....i jako dosta sitnica koje ficko ne poseduje u fabrickoj opremi...Enterijer je radjen u crveno-crnoj nijansi,a enterijer je po svome ukusu.....evo malo slicica njegove fice
Mašina je iz Lancie Autobianci A112 Abarth od 70ks sa kojim dostize neverovatnih 180km/h. Njegov fabricki DMB 850 je verno sluzio do 350 000km bez ozbiljnije popravke.
Vremenom ga je vlasnik dorađivao kako bi tehnološki parirao modernijim automobilima, kako sa opremom tako i tehnički, pa su se u Fići našli i el podizači, i centralno zaključ, i alarm, komfor sistem za zatveranje prozora, "/////ALPINE" muzika, homokinetički zglobovi, kvalitetni amortizeri, umekšan birač brzina, zvučna izolacija kabine vodeno grejanje, grejac zadnjeg stakla,ksenone....i jako dosta sitnica koje ficko ne poseduje u fabrickoj opremi...Enterijer je radjen u crveno-crnoj nijansi,a enterijer je po svome ukusu.....evo malo slicica njegove fice
Slobodan- Aktivni Član
Auuu, ovaj od Bošima je mrak.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
pa ovome fići doslovno ništa ne fali ali ne sumnjam da će moj kad bude gotov biti išta lošiji od njegovog ili da će imati nešto manje opreme.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Ivanov je fica savrsen,kad uhvatim vremena ubacicu i Lazin,Dandin,Nikolin i Sretin...)) A sve su kao ova
Slobodan- Aktivni Član
Meni se sviđa što izvana nije daleko odmakao od klasičnog izgleda fiće, a mehanički je auto mrak, kako je složen, to je vrh, sve novo, sve najbolje. To mi se sviđa, a mogao bih i bez ovih električnih dodataka, ali ko voli nemam ništa protiv, svatko sebi sam slaže auto.
Floyd ZG- Aktivni Član
Pa recicu ti da je ovaj ivanov ficko stvarno dobar,ako vidis na slikama bio je i u grckoj na moru sa njim.....
Slobodan- Aktivni Član
Gledao sam malo njegovu temu na Nacionalnoj klasi, nema auto je ludnica.
Floyd ZG- Aktivni Član
oš reć Dandinog pokojnog fiću jel? ili se ipak odlučio da ga pravi?Slobodan je napisao/la:Ivanov je fica savrsen,kad uhvatim vremena ubacicu i Lazin,Dandin,Nikolin i Sretin...)) A sve su kao ova
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pa pravice ga koliko znam,moracu skoknuti do njega pa cu da vidim.....
Slobodan- Aktivni Član
vec sam vidio i pratio na nacionalnoj klasi stvarno sve same pohvale
postoje slike i na ovom forumu bosim ga je prestavio ali slika nikad dosta slobodno nam prestavi i druge projekte
postoje slike i na ovom forumu bosim ga je prestavio ali slika nikad dosta slobodno nam prestavi i druge projekte
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
motor je dragulj, izvana za 5, unutrašnjost ko voli nek izvoli... daj reci kakav je to birač brzina?
solex- Aktivni Član
- Broj komentara : 391
Registration date : 03.02.2010
Ljep FICO, a ovaj znak napred je od novog FIAT-a 500 ABARTH?
Kolko si ga platio?
Kolko si ga platio?
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Stranica 1 / 1.