moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART I."
+24
markopula
oldschool
Ćofi
zastava750(fićo)
miro
zok fićo
mitronni
Luka 850
Miljenko
Marko ZG
Floyd ZG
dr.Damba
puyol
Abarth
Gajbica
puyolov tata
PIRAMIDA
prka126
Filip
johan
Hrki
Camshaft
Lav
miniV8
28 posters
Stranica 19 / 26.
Stranica 19 / 26. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Re: moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART I."
nista od kombija siri je 10 cm sa svake strane od klasicnog
Guest- Gost
Ulaz na vratima je 155cm a unutra je još širi pa izmjeri fiću ak ti se da...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Mini dobar je fico. Ja znam da u dukata ili jampera ide taman izmedu mulda. A ima prikolica za iznajmit po 150 kn dan vec. Ipak si brzi nego Hrki. Bit ce to opaka zvjerka na cesti.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
stane ali ovaj je bome i širi a i duži od std fiće tak da mora ici na šlepu.... druga stvar ako iznajmim prikolicu onda moram i kupiti kuku na auto te natočiti gorivo i platiti auto put a to sve košta više nego 600kn.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
damba je napisao/la:a kolko bi te kostalo vlakom
mislim da kaj se vlaka tiče vozilo mora biti regano tj. osigurano tak da ta opcija otpada
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
najbolje bi bilo da ga rastavite i kao strumfovi i papa strumf(raketu)donesete u zagreb....hahaahaha...koliko ima jos papa strumf....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
oko 148 cm je sirok naprid ali ja se nebi igra sa kombijem mali naslon jaci na blatobrane i uzalud mi je bio rad zato samo prava vucna sluzba dolazi u obzir ,nazovi onog tipa sta si uzeo sice sa grobnika pitaj za cifru
Guest- Gost
Samo napred, bice super kad se zavrsi!
Gost- Gost
rafo misija zavrsila
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
je ako im ne izleti negdi na autoputu,iz kombija
Guest- Gost
nemoj me j**** pa ja sam bil uvjeren da nabu stal unutra .... dobra fora je ovo sa paletama ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
ajde fala bogu evo ga u belom zagreb gradu
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
Operacija uspješno odrađena, pacijent preživio, nije nam ispao na autoputu hahahaha! Sad se Bobo treba primit i složit ga! Hahaha, ali ajde ima nas još kvalitetnih ljudi koji smo voljni pomoć pa ćemo svi skupa pomalo.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Pozdrav iz Zagreba Rafi i malom meštru koji su vodili čitavu akciju... evo samo mala potvrda da je sve ok prošlo a sutra će bit malo opširnije ipak smo od jutra pa sve do sad bili u pogonu...
super akcija je uspjela svaka vam cast ali nesto mi je sumljivo glavni mester to gledao cim EMANUEL sumljivo gleda nesto nije u redu
hahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahah
ova slika sta je slikana u garazi fico na njoj izgleda pre j....o
Hrki- Administrator
Rokenrol, svaka čast kaj ste ga dopremili neoštećenog i sačuvali Rafin trud i rad, al sad bude ga tak i tak Mini primil u ruke pa mu nema spasa...
Zezam se, sretno i dalje, ima bit bolid da svi padnemo na guzicu...
Zezam se, sretno i dalje, ima bit bolid da svi padnemo na guzicu...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ej stvarno ovo u garage izgleda ludilo,bitno da se sverku svida a mini
Guest- Gost
uf nemrem vam opisati kak sam sretan sad konačno imam osjećaj da imam fiću... jebeno izgleda sa svih strana i kutova inemrem ga se nagledati.... ufff konaćno je i to gotovo....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
neka mini bilo je i vrijeme
Hrki- Administrator
bio, vidio i moram reć da mi je također drago kao da je moj. neka se mini ima sad s čim igrat!
Evo malo slika prije spavanja...
Krenulo je sve zajebancijom kako bi mogli minijevog fiću prevest kombijem iz Zlobina do Zagreba i malo po malo i zajebancija se pretvorila u krajnje ozbiljnu ideju,da bi na kraju to bila rješena stvar. Natrpali smo kombi paletama i krenuli pravac u Zlobin. Nakon pomalo iscrpljujuće i usporene vožnje koja je izgledala kao da se pržite u serijskom fići koji ide cca 110km/h,samo je razlika u veličini vozila uslijedila je tipična zajebancija kako bi vrijeme što prije prošlo do trenutka kada ćemo vidjet dali je ova ideja bila suluda ili dijelo koje je produkt čovjekove inteligencije a prije svega volje.Bilo je par stvari oko kojih smo svi bili skeptični,dali fićo ide uopće u kombi,dali ga je bez ikakvog normalnog navoza moguće uvest u škatulju koja je na visini od 1.5m i ako to sve upali dali smo ga u stanju dovest do doma a da ne napravimo više štete od koristi... i tako malo po malo stigosmo u jedan dio Lijepe Naše koji još uvijek bar na oko djeluje kao rijetki dijelovi koji nisu prljavi sranjima koje gledamo iz dana u dan na vijestima... pa su pale i prve slike...
...i tako smo po malo prošli i Gorski kotar,došli do općine Bakar da bi nakon par minuta stigli u Zlobin...
...kad gle čuda iza jenog lijevog zavoja nas je dočekao i sam fićo koji je zablistao u punom sjaju tako da ni tu nismo mogli ostati ravnodušni a da tu sliku neovjekovječimo...
...nakon pozdrava i srdačne dobrodošlice dočekala nas je vruća kava i hladna limunada kao infuzija koju je naravno Rafina Gospođa spremila jer naš domaćin Rafo od silnog uzbuđenja što mu doma dolazi stručna delegacija se primio nedovršenog posla oko nekakvog rastavljanja dijelova kako bi se psihički pripremio za svog najboljeg neprijatelja minija(bar je tako izgledalo iz moje i Floydove perspektive). Dok je malac uspješno skrivao od objektiva sfušane dijelove projekta koji je njegov stari započeo naš cijenjeni predsjednik se divio povremeno gledajući Rafu kako samo snalažljivo odrađuje njegov posao čupanja mašine koju je još naknadno trebalo rastrenćirat kako bi se svi dogovori ispoštovali...
...nakon što je motor izvađen počele su se dizat tenzije između dvojice prijatelja koji su očito bili borilački nastrojeni jer se nisu slagali oko raspodjele dijelova...
...pokušaj našeg predsjednika da poput Mamića rastjera radoznalu masu nije uspio tako da su neki dokazi još ostali koji svjedoče o prijateljskoj netrpeljivosti između dvojice glavnih aktera ove priče...
...uvidjevši da takav način razgovora nevodi ničem dobrom i pomalo osjećaj grižnje savjesti što na bližnjeg diže ruku pružili su si "alat prijateljstva" i počeli obojica pomalo rastavljat skupa motor ali svaki na svojoj strani...
...i nakon zajedničkog rastavljanja motora i pomalo opuštajuće atmosfere je pao dogovor da svi zajedno odemo i rješimo ono po šta smo i došli.I počelo je. Pogledajte kolegu Floyda kako panično gleda di su svi nestali i kako željan posla stoji kao pokiso na ovoj nesnosnoj vrućini u nadi da će mu neko pripomoć...
...ali kad je naš najambiciozniji radnik shvatio da mu Rafo dolazi u pomoć ulovio je doslovno krivinu...
...i tako je poso opet na kratko stao...
...zasukali smo(Rafo) rukave i krenuli,predsjednik je u panici namještao torbicu koja mu je konstantno gužvala majicu i promatrao kako se Rafo bori nebili pokrenuo fiću sam sa ispuštenim gumama,ali shvativši da je to ravno tome da će taj auto upalit ove godine odvažio se i uskočio u pomoć dok je naš najjači radnik hvatao leptire(pogledaj gornji lijevi ćošak slike i pokušaj Floyda da eskivira malo teži fizički rad).
...i ko može reć da posla nema,pogledajte pravog radnika koji je prepoznao trenutak da uskoči kad je najpotrebnije i spoji kompresor kako bi nadruko gume,sve mi žao dođe što sam u tom trenutku morao ga slikat kada mu je bili najteže,pogledajte samo kako krvnički lomi kičmu i lije znoj da bi se fićo mogao pokrenuti...
...dali ova slika govori o tome kako je teški posao koji je naš Floyd obavio pič... dim za njega ili znak međusobnog poštovanja procijenite sami(šala)...
...i uslijedile su drakonske kazne sankcije za nedolično ponašanje na radnom mjestu, 30 izbačaja(iliti po bilderski mrtvog dizanja) zadnjeg kraja fiće u minuti...
...nemogu više ljudi,idem spavat sitni su sati...nemojte zamjerit,nastavit ćemo sutra!
U sljedećem nastavku pogledajte kako će završiti pokušaj trpanja fiće u kombi i nastavak puta koji završava u Zagrebu. DOVIĐENJA i LAKU NOĆ svim cijenjenim gostima, članovima i članicama, čitateljima i čitateljicama FIĆO FORUMA!
Krenulo je sve zajebancijom kako bi mogli minijevog fiću prevest kombijem iz Zlobina do Zagreba i malo po malo i zajebancija se pretvorila u krajnje ozbiljnu ideju,da bi na kraju to bila rješena stvar. Natrpali smo kombi paletama i krenuli pravac u Zlobin. Nakon pomalo iscrpljujuće i usporene vožnje koja je izgledala kao da se pržite u serijskom fići koji ide cca 110km/h,samo je razlika u veličini vozila uslijedila je tipična zajebancija kako bi vrijeme što prije prošlo do trenutka kada ćemo vidjet dali je ova ideja bila suluda ili dijelo koje je produkt čovjekove inteligencije a prije svega volje.Bilo je par stvari oko kojih smo svi bili skeptični,dali fićo ide uopće u kombi,dali ga je bez ikakvog normalnog navoza moguće uvest u škatulju koja je na visini od 1.5m i ako to sve upali dali smo ga u stanju dovest do doma a da ne napravimo više štete od koristi... i tako malo po malo stigosmo u jedan dio Lijepe Naše koji još uvijek bar na oko djeluje kao rijetki dijelovi koji nisu prljavi sranjima koje gledamo iz dana u dan na vijestima... pa su pale i prve slike...
...i tako smo po malo prošli i Gorski kotar,došli do općine Bakar da bi nakon par minuta stigli u Zlobin...
...kad gle čuda iza jenog lijevog zavoja nas je dočekao i sam fićo koji je zablistao u punom sjaju tako da ni tu nismo mogli ostati ravnodušni a da tu sliku neovjekovječimo...
...nakon pozdrava i srdačne dobrodošlice dočekala nas je vruća kava i hladna limunada kao infuzija koju je naravno Rafina Gospođa spremila jer naš domaćin Rafo od silnog uzbuđenja što mu doma dolazi stručna delegacija se primio nedovršenog posla oko nekakvog rastavljanja dijelova kako bi se psihički pripremio za svog najboljeg neprijatelja minija(bar je tako izgledalo iz moje i Floydove perspektive). Dok je malac uspješno skrivao od objektiva sfušane dijelove projekta koji je njegov stari započeo naš cijenjeni predsjednik se divio povremeno gledajući Rafu kako samo snalažljivo odrađuje njegov posao čupanja mašine koju je još naknadno trebalo rastrenćirat kako bi se svi dogovori ispoštovali...
...nakon što je motor izvađen počele su se dizat tenzije između dvojice prijatelja koji su očito bili borilački nastrojeni jer se nisu slagali oko raspodjele dijelova...
...pokušaj našeg predsjednika da poput Mamića rastjera radoznalu masu nije uspio tako da su neki dokazi još ostali koji svjedoče o prijateljskoj netrpeljivosti između dvojice glavnih aktera ove priče...
...uvidjevši da takav način razgovora nevodi ničem dobrom i pomalo osjećaj grižnje savjesti što na bližnjeg diže ruku pružili su si "alat prijateljstva" i počeli obojica pomalo rastavljat skupa motor ali svaki na svojoj strani...
...i nakon zajedničkog rastavljanja motora i pomalo opuštajuće atmosfere je pao dogovor da svi zajedno odemo i rješimo ono po šta smo i došli.I počelo je. Pogledajte kolegu Floyda kako panično gleda di su svi nestali i kako željan posla stoji kao pokiso na ovoj nesnosnoj vrućini u nadi da će mu neko pripomoć...
...ali kad je naš najambiciozniji radnik shvatio da mu Rafo dolazi u pomoć ulovio je doslovno krivinu...
...i tako je poso opet na kratko stao...
...zasukali smo(Rafo) rukave i krenuli,predsjednik je u panici namještao torbicu koja mu je konstantno gužvala majicu i promatrao kako se Rafo bori nebili pokrenuo fiću sam sa ispuštenim gumama,ali shvativši da je to ravno tome da će taj auto upalit ove godine odvažio se i uskočio u pomoć dok je naš najjači radnik hvatao leptire(pogledaj gornji lijevi ćošak slike i pokušaj Floyda da eskivira malo teži fizički rad).
...i ko može reć da posla nema,pogledajte pravog radnika koji je prepoznao trenutak da uskoči kad je najpotrebnije i spoji kompresor kako bi nadruko gume,sve mi žao dođe što sam u tom trenutku morao ga slikat kada mu je bili najteže,pogledajte samo kako krvnički lomi kičmu i lije znoj da bi se fićo mogao pokrenuti...
...dali ova slika govori o tome kako je teški posao koji je naš Floyd obavio pič... dim za njega ili znak međusobnog poštovanja procijenite sami(šala)...
...i uslijedile su drakonske kazne sankcije za nedolično ponašanje na radnom mjestu, 30 izbačaja(iliti po bilderski mrtvog dizanja) zadnjeg kraja fiće u minuti...
...nemogu više ljudi,idem spavat sitni su sati...nemojte zamjerit,nastavit ćemo sutra!
U sljedećem nastavku pogledajte kako će završiti pokušaj trpanja fiće u kombi i nastavak puta koji završava u Zagrebu. DOVIĐENJA i LAKU NOĆ svim cijenjenim gostima, članovima i članicama, čitateljima i čitateljicama FIĆO FORUMA!
Stranica 19 / 26. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26
Similar topics
» Fico Zastava 750 850 fiat 600 850 1000 TC/R tapecirung set
» Rafo - tatica part 2.
» FIĆOM NA KRK PART.4 28 i 29.06.2014
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» fićom na krk part 3...... 22,06 i 23,06,2013
» Rafo - tatica part 2.
» FIĆOM NA KRK PART.4 28 i 29.06.2014
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» fićom na krk part 3...... 22,06 i 23,06,2013
Stranica 19 / 26.