Evo i mog FIĆE
+15
fusher
zeko711
alen
drazo001
miniV8
zastava750(fićo)
Miljenko
jeremija
dr.Damba
Ćofi
Hrki
Camshaft
Zloćko
puyol
zoranks
19 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Evo i mog FIĆE
Upravo sam završio sa kratkim pretstavljanjem, pa da to nastavim.Na drugom forumu sam zamolio obožavaoce-ljubitelje fiće da mi prokomentarišu fiću (moj trud od nekoliko meseci) i dobio sam uglavnom primedbe u stilu "UPROPASTIO SI DOBROG FIĆU!!!!, MOGAO JE TO DA BUDE LEP FIĆA!!!, ŠTA ĆE TI TAJ ŠANK NA KROVU? itd, itd..."Voleo bih i vas da čujem, pa da zaključim da li se moj trud isplatio ili sam stvarno PROMAŠIO. Evo neke slike:
To je posle svih radova tj. rezultat na kraju.
To je posle svih radova tj. rezultat na kraju.
zoranks- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 11
Registration date : 07.04.2011
NASTAVAK
Ovako je počelo:Pa onda:, pa:, onda: URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/slika442.jpg/][/URL], pa: ,a onda:, i opet;Uložio sam mnogo.
Motor mu je fićin i ide odlično. Urađene su mu neke prepravke ( mala tajna velikog majstora koji je to radio). Šalim se. Mnogo je toga uradio.Ako tvrdim da je mehanički perfektan, zamolio bih vas za iskreno mišljenje koliko to sve vredi ako bih rešio da ga prodam i krenem u novi projekat fiće (još bolji i lepši). Nemojte ga gledati kao KLASIKU. (pa me zbog toga ocrniti.
Čekam vaša mišljenja
Motor mu je fićin i ide odlično. Urađene su mu neke prepravke ( mala tajna velikog majstora koji je to radio). Šalim se. Mnogo je toga uradio.Ako tvrdim da je mehanički perfektan, zamolio bih vas za iskreno mišljenje koliko to sve vredi ako bih rešio da ga prodam i krenem u novi projekat fiće (još bolji i lepši). Nemojte ga gledati kao KLASIKU. (pa me zbog toga ocrniti.
Čekam vaša mišljenja
Re: Evo i mog FIĆE
Evo budem ja prvi pa neka puca led zamnom, hahaha.
Gledaj sad, većina ekipe koja brije barem malo na fićeka, radi ga na prvenstveno 3 načina. To su serijala(znači što bliže moguće originalu), abarth(replika ili original) i na kraju treća kategorija je prema potrebama(dodaju se neke stvari tipa muzike, motora, poboljšanje mehanike, unutrašnjost, itd) koje poboljšavaju vožnju fićekom na dnevnoj bazi pošto je tima fićo ustvari redovno prijevozno sredstvo.
E sad da krenem na tvoje vozilo, hehe.
Pohvale za trud i obavljen posao. Koliko se barem po fotkama vidi, napravljen je kako spada i tu se nemam niti kaj mješat. Fićo je super ofarban, plastike su napravljene odlično.
Ovdje dolazi taj ali...
Za mene i moj ukus ovo mi se ne sviđa. Jednostavno kad čujem fićo, u glavu mi dolazi da je vanjski neznatno promijenjen, poboljšan motorić i mehanika i na cesti ljudi se čude kad se voze Iza mene...
Eto ovo je par rečenica s moje strane.
Da još dodam, dosta ljudi kako kažeš je ocrnilo tvoj rad, to ti samo govori o nekulturi. Treba uvijek poštovat nečiji rad i trud uložen, ali ako se nesviđa to i tako reći. A ne govorit uništio si ga, ružan je i slični pridjevi. To kaj se meni ne sviđa ne znači da je ružan, jednostavno nije po mome ukusu, a zna se da se o ukusima ne raspravlja.
Gledaj sad, većina ekipe koja brije barem malo na fićeka, radi ga na prvenstveno 3 načina. To su serijala(znači što bliže moguće originalu), abarth(replika ili original) i na kraju treća kategorija je prema potrebama(dodaju se neke stvari tipa muzike, motora, poboljšanje mehanike, unutrašnjost, itd) koje poboljšavaju vožnju fićekom na dnevnoj bazi pošto je tima fićo ustvari redovno prijevozno sredstvo.
E sad da krenem na tvoje vozilo, hehe.
Pohvale za trud i obavljen posao. Koliko se barem po fotkama vidi, napravljen je kako spada i tu se nemam niti kaj mješat. Fićo je super ofarban, plastike su napravljene odlično.
Ovdje dolazi taj ali...
Za mene i moj ukus ovo mi se ne sviđa. Jednostavno kad čujem fićo, u glavu mi dolazi da je vanjski neznatno promijenjen, poboljšan motorić i mehanika i na cesti ljudi se čude kad se voze Iza mene...
Eto ovo je par rečenica s moje strane.
Da još dodam, dosta ljudi kako kažeš je ocrnilo tvoj rad, to ti samo govori o nekulturi. Treba uvijek poštovat nečiji rad i trud uložen, ali ako se nesviđa to i tako reći. A ne govorit uništio si ga, ružan je i slični pridjevi. To kaj se meni ne sviđa ne znači da je ružan, jednostavno nije po mome ukusu, a zna se da se o ukusima ne raspravlja.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Moje iskreno mišljenje je da je po mome ukusu puno lijepše izgledao dok je samo imao čelične felge i još pokoju sitnicu nego ovako sa spojlerima a trud ti se definitivno isplati jer bitno je da se sviđa prvenstveno tebi a drugima se netreba sviđati jer ipak mislim da si ga radio za svoj gušt a nemoj dopustit da te tuđi komentari pometu u tvome naumu što namjeravaš napraviti na svome fići zato sve ok
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pa i ja sam nekoliko puta ponovio pa ću opet, plastični branici, spojleri i slični dodaci mi rijetko dobro izgledaju i na novijim autima, a kamoli na fići... Nemam apsolutno ništa protiv sportskog sređivanja fiće, ali u duhu vremena kad je fićo nastao i na neki svrsishodan način, znači spuštanje, lagane felge, širenje blatobrana, dodatni hladnjaci u prednjem braniku, rollcage, sportski volani, sjedala i slične stvari... Zna se kako su to radili ondašnji tuneri... Da je fićo ostao kao na prvoj slici u drugom postu, rekao bih: odličan... Ovako, nažalost, ni meni se nimalo ne sviđa... Ni spojleri, ni pragovi, ni moderne felge, a pogotovo prednji kraj... Ali ako si ti zadovoljan, nema potrebe da tražiš potvrdu od nekog drugog...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
O ukusima se ne raspravlja.svaka cast na svom trudu.
Ako se tebi tako svidza uzivaj u voznji i u svom auticu
ja vise volim drugciji stil ali se zato kaze 100 ljudi 100 cudi 100 zena 200 cica hehehheheehhehehe
Ako se tebi tako svidza uzivaj u voznji i u svom auticu
ja vise volim drugciji stil ali se zato kaze 100 ljudi 100 cudi 100 zena 200 cica hehehheheehhehehe
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
jesu ovo na njemu felge 13 cola i koje su ti gume na njima?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Kad si ga već tako sredio ja bi mu još zatamnio stakla...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Ma auto je OK, svaki vlasnik si ga sredi prvenstveno da se njemu dopada, a drugi su u drugom planu! Fico se barem moze uredit na 1001 nacin kao Trabant , Spacek i Buba!
Jedino mi je malo frka, vec kad ga gledam, kaj su svi spojleri tako blizu poda, na svakoj voznji bi se bojao da ce mi se svaki cas nesto otkinut ili zaglavit, pogotovo kod cestog penjanja na tratoare ili malo voznje na neravnom terenu!
Jedino mi je malo frka, vec kad ga gledam, kaj su svi spojleri tako blizu poda, na svakoj voznji bi se bojao da ce mi se svaki cas nesto otkinut ili zaglavit, pogotovo kod cestog penjanja na tratoare ili malo voznje na neravnom terenu!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Da. Gume su 13/155-70zloćko je napisao/la:jesu ovo na njemu felge 13 cola i koje su ti gume na njima?
Da, a kako da znaju da sam to ja? Misliće da vozi neko drugi, pa odoše mi silne "prilike"...Šalim se....Policija ne dozvoljava, a nisam u toku sa procentima dozvoljenog zatamnivanja stakla, pa tako, da bih bio mirne savesti na putu..... (osim kada nekoga obilazim sa 160km/h)ćofi je napisao/la:Kad si ga već tako sredio ja bi mu još zatamnio stakla...
Hvala kolega!dr.damba je napisao/la:meni se svida zato sta je drugaciji od drugih i ima svoj ja i poseban je
Za sada je 10:1 za loša mišljenja o mom projektu.
Bez problema prelazi LEŽEĆE POLICAJCE (stojeće malo teže).Po neravnom terenu NE PLANIRAM da ga vozim IKADA. Ima tvrde amortizere i nema mnogo rizika. I meni je bilo malo frka u početku, a sada sam se opustio i sve je OK.jeremija je napisao/la:Ma auto je OK, svaki vlasnik si ga sredi prvenstveno da se njemu dopada, a drugi su u drugom planu! Fico se barem moze uredit na 1001 nacin kao Trabant , Spacek i Buba!
Projekat je dobro napravljen i cjenim svaciji rad i trud. No da je samo prosiren i spusten i ove felge bio bi za 10. Daj koju sliku unutrasnjosti. Motor od fice je? Pa barem yuga malo natupijaj ak vec nemas neki od 70 konja. Meni je malo kicasti previse. Fico je ipak auto kojem ovo sve kaj si napravio zaista nije potrebno. No barem svi znaju ciji je. Boja je ok al da je zuti jos bi bolje izgledal. No ko zna mozda kad ti dojadi ovakav bude vracen vise orginalu. Sretno
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Koliko je meni poznato smiju se stražna stakla zatamljivati, znači prednja šajba, vozačev i suvozačev prozor ne smiju, a ostalo može... I meni se sviđa... https://www.youtube.com/watch?v=5t3ZLNr8VgEzoranks je napisao/la:Da, a kako da znaju da sam to ja? Misliće da vozi neko drugi, pa odoše mi silne "prilike"...Šalim se....Policija ne dozvoljava, a nisam u toku sa procentima dozvoljenog zatamnivanja stakla, pa tako, da bih bio mirne savesti na putu..... (osim kada nekoga obilazim sa 160km/h)
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
meni se ne sviđa.mislim da ako vec volis malo sportske ficeke onda ga trebas nabrijavat u drugom smislu npr.stavit yugov motor,frizirat 750 ili 850,malo ga spustit,stavit felgice koje mu ljepo stoje,eventualno sirit rubove ali ne opet previse,da bude sa stilom
stavit neki auspuh koji mu dobro stoji a opet da nije prevelik!
iskreno spojleri mi nekako nisu za fica,ali to su samo moji savjeti i moje misljenje,tako da se nemoj ljutit
stavit neki auspuh koji mu dobro stoji a opet da nije prevelik!
iskreno spojleri mi nekako nisu za fica,ali to su samo moji savjeti i moje misljenje,tako da se nemoj ljutit
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
sjedi 5. ja bi volio ovaki!!!!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
meni je auto super, iako ja svog radim da što više slići originalu. Uostalom, svaka čast na trudu majstore
drazo001- Aktivni Član
- Broj komentara : 115
Registration date : 06.03.2010
Prika auto si radija za svoj gušt lipo se vozi i guštaj,a kome se ne sviđa neka ne gleda.ja osobno bi malo jednostavnije pozdrav
alen- Aktivni Član
- Broj komentara : 144
Registration date : 20.02.2011
zadnji branik mi se sviđa,al samo da je još udaljeniji od poda možda bi bilo lipše.prednji mi je malo preagresivan.vidim da si išao na mot fićinih linija,al po meni je malo otišao previsoko put haube,pa je zagušio sam fićin izgled sprijeda.
po meni fićo ne izgleda loše,dapače.moji dojmovi su pozitivni.da vidim ovakvog fiću na ulici 100% bih se okenuo za nim :-)
po meni fićo ne izgleda loše,dapače.moji dojmovi su pozitivni.da vidim ovakvog fiću na ulici 100% bih se okenuo za nim :-)
zeko711- Član
- Broj komentara : 16
Registration date : 11.12.2010
komentirat tuđe fiće je isto ko i da komentiram tuđe žene.... zapravo i ne jer muž se naljuti kad kažeš da mu je žena ružna a isto tako poludi kad kažeš da bi mu je povalio...hmmmm...vrlo dubokoumno ....no dobro..da se vratim fići, ako se tebi sviđa, onda ok! da je za mene, trebalo bi malo preredit prag, druge felge, možda svjetlija boja....izbacit blatobrane da se dobije fluidnija linija...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Da ne duljim pretjerano i da ne maljam oči nepotrebnim okolišanjem, moj odgovor glasi NE sviđa mi se.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
cijenim tvoj trud i sve. fico zanimljivo izgleda jer je drukciji od drugih ali bez uvrede ja mislim da to vise nije fico. felge su malo pre moderne za takav auto, kombinacija boja je dobra, ali ipak u oreginalu sa blagim preradama iz vana mi je ljepsi, ali opet to je stvar ukusa
FLASHmata993- Aktivni Član
- Broj komentara : 235
Registration date : 27.02.2011
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.