Roštiljanje!
2 posters
Stranica 1 / 1.
Roštiljanje!
Dragi, mili moj fićo narode!
Stiglo je lijepo vrijeme i doba roštiljanja!
Molim predložite destinacije pa ćemo narednih vikenda organizirati roštilj!
Prednost svakako destinacijama uz kakvu vodu! Za brčkanje i/ili pecanje!
moj prijedlog:
okolica ZG-
za roštilj i pecanje/kupanje - Zaprešićka i Strmečka jezera, Čićko jezero.
Za opuštanje i šetnju:
Vukomeričke gorice, Sljemensko područje, Samoborsko gorje...
a za one lijene Zg guze - Bundek... samo se donese rešetka, ugljen, klopa , kupaći i krema protiv UV -abc...z
Stiglo je lijepo vrijeme i doba roštiljanja!
Molim predložite destinacije pa ćemo narednih vikenda organizirati roštilj!
Prednost svakako destinacijama uz kakvu vodu! Za brčkanje i/ili pecanje!
moj prijedlog:
okolica ZG-
za roštilj i pecanje/kupanje - Zaprešićka i Strmečka jezera, Čićko jezero.
Za opuštanje i šetnju:
Vukomeričke gorice, Sljemensko područje, Samoborsko gorje...
a za one lijene Zg guze - Bundek... samo se donese rešetka, ugljen, klopa , kupaći i krema protiv UV -abc...z
Domingo- Član
- Broj komentara : 37
Registration date : 13.04.2011
Re: Roštiljanje!
evo kolega mi se drugi vikend spremamo za ozalj pa ako si zainteresiran bit ce nam drago da nam se pridruzis
evo link pa procitaj o cemu se radi
http://www.ficoforum.net/t3385p45-4-old-school-desant-na-ozalj-304-01052011
evo link pa procitaj o cemu se radi
http://www.ficoforum.net/t3385p45-4-old-school-desant-na-ozalj-304-01052011
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
bih ja al sam zimogrozan i nebaždaren na najprirodniji grijači element - cugu! Neznam kako bih proveo noć...
Da tko ide na jedan dan - to bih išao odmah!...
Da tko ide na jedan dan - to bih išao odmah!...
Domingo- Član
pa dođi na jedan dan
Hrki- Administrator
tko će samnom?tam i natrag!
Domingo- Član
ne kaze se đabe bolje sam nego loše kumpanjan
Hrki- Administrator
Vratimo se mi na temu!
Nije bitan datum, iza Ozlja ima vikenda koliko nam srce želi, do kasne jeseni.
Stvar je u tome da želim vidjeti opčenito - tko je sve za takvo druženje (mesce, pivica, djevojka(ženica), autek...)
Nije nikome problem slijedeće -
iskustva dugogodišnjih roštiljada su me naučila -
dogovori se mjesto i vrijeme - nekad ima ljudi koji dođu rano ujutro i ostanu do drugog jutra, poneki to ne mogu pa navrate na sat, dva...
time je u redu uvijek - da svatko donese sa sobom onoliko koliko misli da će pojest i popit.
Tako se nađe na roštiljadi po 7-8 vrsti mesa i toliko vrsti kobasa, a pića da ne spominjem - 4-5 vrsti pive i barem toliko vrsti vina i sokova...
u konačnici svi sve jedu i uvijek ostane i klope i pijaće koja se nosi doma.
A tako svima troškovi budu zaista minimalni.
Obzirom da su nam fićeki ograničeni voznim sposobnostima (nisu divokoze) - idealna su mjesta roštiljanja - jezera - večinom su nam svima dostupna autima, postoji uvijek neki hlad i na večini jezera se može i kupati...
Osim Bundeka i jezera oko Zagreba, ako želite mogu staviti popis i linkove i jezera do cca 150 km od Zagreba, nije problem (može i udaljenija)
moj je prijedlog bio ograničen samo zato što gledam da bude što bliže nama članovima iz Zagreba, da time uštedimo na benzinu.
No ako vam benzin u ovoj recesijskoj sitaciji ipak nije problem - hoćete u slavoniji, gorskom kotaru. lici ili istri, zagorju, međimurju - ima hrpa lijepih a dostupnih autima jezera u kojima se možemo okupati i u miru se družiti uz roštilj i pivicu.
samo treba - opustiti se i otići...
Nije bitan datum, iza Ozlja ima vikenda koliko nam srce želi, do kasne jeseni.
Stvar je u tome da želim vidjeti opčenito - tko je sve za takvo druženje (mesce, pivica, djevojka(ženica), autek...)
Nije nikome problem slijedeće -
iskustva dugogodišnjih roštiljada su me naučila -
dogovori se mjesto i vrijeme - nekad ima ljudi koji dođu rano ujutro i ostanu do drugog jutra, poneki to ne mogu pa navrate na sat, dva...
time je u redu uvijek - da svatko donese sa sobom onoliko koliko misli da će pojest i popit.
Tako se nađe na roštiljadi po 7-8 vrsti mesa i toliko vrsti kobasa, a pića da ne spominjem - 4-5 vrsti pive i barem toliko vrsti vina i sokova...
u konačnici svi sve jedu i uvijek ostane i klope i pijaće koja se nosi doma.
A tako svima troškovi budu zaista minimalni.
Obzirom da su nam fićeki ograničeni voznim sposobnostima (nisu divokoze) - idealna su mjesta roštiljanja - jezera - večinom su nam svima dostupna autima, postoji uvijek neki hlad i na večini jezera se može i kupati...
Osim Bundeka i jezera oko Zagreba, ako želite mogu staviti popis i linkove i jezera do cca 150 km od Zagreba, nije problem (može i udaljenija)
moj je prijedlog bio ograničen samo zato što gledam da bude što bliže nama članovima iz Zagreba, da time uštedimo na benzinu.
No ako vam benzin u ovoj recesijskoj sitaciji ipak nije problem - hoćete u slavoniji, gorskom kotaru. lici ili istri, zagorju, međimurju - ima hrpa lijepih a dostupnih autima jezera u kojima se možemo okupati i u miru se družiti uz roštilj i pivicu.
samo treba - opustiti se i otići...
Domingo- Član
Stranica 1 / 1.